Ajtó tapétázás Budapesten tapasztalt szakemberekkel!

Tapétázót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tapétázó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb tapétázókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 536 tapétázó közül, 1800-3500 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a ajtó tapétázás! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten közelében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

80 tapétázó most online

Peter

Peter

A környeken vagyok.

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszallas.

Bela

Bela

erdekel.

Mennyibe kerül az ajtó tapétázás Budapesten?

1800 - 3500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tapétázók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tapétázót!

Teljes körű lakásfelújítást vállalunk, belső-külső munkálatokat. Hívjon bizalommal. Festés, mázolás, burolás, térkő lerakás, hőszigetelés, stb. minden ami építőipar. Kiválló munkavégzés. Gyorsaság. Garancia. Főbb szolgáltatásaink: Bútor tapétázás; Gipszkarton profilok szerelése; Kőporos vakolat festés. Felújítás, generálkivitelezés

 • Ajtó tapétázás

  5000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Szuper élmény, szalamandrákkal esős időben!

15 éves tapasztalattal vállaljuk lakások, családi házak, nyaralók fürdőszoba felújítását. Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a... Főbb szolgáltatásaink: Ház felújítás; Radiátor festés; Fa ablak festés. Burkolás OLCSÓN azonnal

 • Ajtó tapétázás

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Barátságos környezet. Udvarias kiszolgálás, részletes, pontos tájékoztatás. Az ismerőseimtől csak jót hallottam a cégről, ezért kerestem fel őket. Eddig nem csalódtam.

Profi lakásfelújítás rövid határidővel, precíz munkával komoly szakemberektől kedvező áron. Minőségi kivitelezés nagy tapasztalattal szinte azonnali kezdéssel Budapesten és környékén. Kedvező, megfizethető ár. Precíz tervezés. Profi szakemberekkel. Fő profilunk: Fürdőszoba csempe felújítás; Gyerekszoba falfestés; Kőporos vakolat festés. Családi ház felújítás

 • Ajtó tapétázás

  5400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt hozzáállás, folyamatos kapcsolattartás, profi kivitelezés. Már az első naptól .lakás és kapu kulcsot biztosítottam a folyamatos munkavégzéshez. Maximálisan megbízható munkavégzést, kivitelezést tapasztaltam, igen kedvező elszámolás mellett. Legközelebb is Sárvári Tamást hívnám, ha felmerül elektromos kivitelezési igény, de apróbb munkához is.

Lakásfelújítás Budapesten ingyenes felméréssel és ajánlatkészítéssel. A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Minőségi felújítás. Lakásfelújítás Budapest. Exclusive kialakítások. Megbízható, precíz csapat. Főbb szolgáltatásaink: Öntapadós vinyl padló lerakása; Kültéri glettelés; Ház külső színezés. Megteremtjük álmai otthonát

 • Ajtó tapétázás

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

2 különbözö nap mentem oda, mindkét alkalommal tábla van kiirva az ajtóra, hogy külső munkán van, egy telefonszámmal. Hivtam, de nem volt válasz, vagy visszahivás!

Ha felújításban vagy építésben van szüksége szakemberre keressen minket elérhetőségeinken. Teljes körben vállalunk lakásfelújítást az ajánlatkészítéstől a kulcsra... Amiket vállalok: Szekrény tapétázás; Fal glettelés; Csempe festés. Előre rögzített ár, határidők.

 • Ajtó tapétázás

  2600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A google értékelés alapján választottuk a szolgáltatót. Nagyon elégedettek vagyunk mi is. Telefonon mindenben segítettek, gyorsan és pontosan érkeztek, precizen dolgoztak. Minden a megbeszéltek szerint történt.

Új építések, felújítások, javítások, tűzgátló engedéllyel, vizsgával, mérési jegyzőkönyvvel, garanciával, referenciákkal. lakásfelújítás generálban. ingyenes árajánlat. csatornázás fűtésszerelés. szobafestés gipszkarton. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Panellakás fürdőszoba felújítás; Gipszkarton glettelés; Régi kőporos vakolat festés. Ház külső/belső felújítás

 • Ajtó tapétázás

  5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Pontosan a megbeszéltek szerint jöttek, tiszta környezetet hagytak maguk után. Jóval olcsóbban dolgoztak, mint amilyen ajánlatot más üvegesektől kaptunk.

A felújításnak nem kell rémálomnak lennie! Tanácsadásunkon szakszerű segítséget nyújtunk! Lakásfelújításon töröd a fejed? Szaktanácsadásunkon minden kérdésedre választ kaphatsz! lakásfelújítás. házfelújítás. Főbb szolgáltatásaink: Panel fürdőszoba felújítás; Mennyezet gipszkartonozás; Radiátorcső festés. 4-5 nap felújítási munkaidő

 • Ajtó tapétázás

  3400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Nagy méretű tükröt rendeltünk, szereléssel. Megbeszélt időpontra érkezett, gyorsan és szépen szerelték fel. Ajánlom!

Az egész országban, a családi házak felújítási specialistájával. Kérd az Ingyenes helyszíni felmérésünk és személyesen mindent átbeszélünk. Mindent egykézből. Aktuális trendek szerint. Ingyen helyszíni felmérés. Feladatok amiket vállalok: Panel folyosó felújítás; Gipszkartonozás tetőtérben; Szobafestés. Előre rögzített ár, határidők.

 • Ajtó tapétázás

  3500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Telefonon való tájékoztatás, akeszulek bekapcsolásával való irányítás nagyon hasznos volt. Köszönet érte.

Lakások, házak, irodák, üzletek teljes és részleges felújítása szakképzett kollégákkal. Rövid határidővel vállaljuk a munkát profi csapattal, a lehető legkedvezőbb áron. Kedvező ár. Amiket vállalok: Parketta csere; Fal gipszkartonozása; Parketta festés. Lakását még most újítassa fel

 • Ajtó tapétázás

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Gyártói áron mindenféle nyílászáró.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tapétázó szakemberektől?

Rendeld meg tapétázó szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tapétázó ajtó tapétázás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtó tapétázás: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten az ajtó tapétázás átlagos díja 24000 - 45000 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható értékeléseket?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tapétázót Budapesten?

Ebben a pillanatban 327 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓ TAPÉTÁZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk tapétázót?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tapétázót hívnod ha erre van szükséged: ajtó tapétázás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tapétázó?

Egy jó tapétázó pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged rá: tapétázó?

Ha a legjobb tapétázó segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Ajtó tapétázás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas