Szekrény tapétázás Budapest szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Tapétázót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tapétázó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb tapétázókat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 451 tapétázó közül, 3600-6800 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a szekrény tapétázás! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

68 tapétázó most online

Gabor

Gabor

A környeken vagyok.

Norbert

Norbert

Ingyenes kiszallas.

adam

adam

erdekel.

Mennyibe kerül a szekrény tapétázás Budapesten?

3600 - 6800 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tapétázók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tapétázót!

Vállaljuk lakások, házak és üzlethelyiségek átalakítását, teljes körű felújítását! Az építészeti-, látványtervezéstől kezdve a kulcsrakész átadásig számíthat ránk! Megbízható szakemberek. Feladatok amiket vállalok: Parketta csiszolás; Festés előtti falmosás; Ház külső színezés. Előre rögzített ár, határidők.

 • Szekrény tapétázás

  2900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, pontos, megbízható. Ezek jutnak eszembe először, ha Attilára gondolok. A kislányom születése miatt időszűkében voltunk, így különösen fontos volt hogy ne habókra mondja a mester, hogy elvállalja és ne majd jövök"-re intézze a kazánjavítást és a fűtési rendszer karbantartását.

Panel és csúszózsalus lakások teljeskörű és részleges felújítása rövid határidővel. Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Minőségi munka. Kedvező ár. Főbb szolgáltatásaink: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Mennyezeti repedések eltüntetése; Lakótelepi erkély felújítás. Házfelújítás

 • Szekrény tapétázás

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Kollégájuk a megbeszélt időben érkezett, felelősségteljesen, körültekintően dolgozott. Korrekt tájékoztatást adott. Köszönöm a munkáját!

Ricsi Obi
2 éve

Ingyenes helyszíni felmérés, minőségi kivitelezés, korrekt áron. Kérjen ajánlatot! Nagy tapasztalattal, harmadik generációs családi vállalkozásként állunk rendelkezésére! Szakértelem. Megbízhatóság. Minőség. Szolgáltatásaink: Járólap felújítás; Dekorációs falfestés; Ajtó festés. Bontás

 • Szekrény tapétázás

  1900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Olcsó ár kitünő minöség

Lakás és családi ház teljeskörű külső és belső felújítás saját vagy meglévő tervek alapján. Az otthon felújítási támogatás keretein belül szintén végzünk kivitelezést és tanácsadást. Feladatok amiket vállalok: Padlószőnyeg lerakása betonra; Mennyezet vakolás; Ház festés. Teljes körű házfelújítás.

 • Szekrény tapétázás

  2600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Tamás egy nagyon alapos, átgondolt, pontos, precíz, szakember! Szívesen ajánlom mindenkinek!

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Amiket vállalok: Panellakás felújítás; Plafon gipszkartonozás; Gépi festés. Hidegburkolás, Melegburkolás

 • Szekrény tapétázás

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Hegesztés technikai szaküzlet és szerviz.

Hidegburkolás, melegburkolás, villanyszerelés, víz-gáz-fűtés, festés, generálkivitelezés. Megfizethető árak, vállalt határidők betartásával, teljeskörű minőségi kivitelezés. Lakásfelújítás. Garanciával. Generálkivitelezés. Feladatok amiket vállalok: Teljes körű felújítás; Gipszkarton szerelés fa szerkezetre; Meszelés. Házfelújítás szakemberekkel

 • Szekrény tapétázás

  1900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

10 perces telefonos beszélgetésünk alatt megtaláltam és javítottam a hibát, amit előtte 3 másik víz-gáz-fűtésszerelő "szakember" egy egész délutánon keresztül hiába keresett. Ez sajnos ezeket a szakikat is minősíti... Csikós Attila Zoltánnak viszont jár az 5 csillag! Köszönöm a segítséget! :)

Lakásfelújítás Budapest keresése. Azonnali, személyre szabott találatok. A legjobb találatok a Lakásfelújítás Budapest. Itt megtalálja velünk amit keres! A teljes áttekintés. Szolgáltatásaink: Fürdőszoba csempe felújítás; Mennyezet gipszkartonozás; Ház festés. Házfelújítás kőzetgyapottal

 • Szekrény tapétázás

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Tegnap este hívtam fel telefonon, mert a fűtőtestem nem fűtött. Ma reggel 7 órára beszéltük meg,hogy kijön. Pontosan érkezett, gyorsan elhárította a problémát. Köszönöm szépen!

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Lakásfelújítás Budapest. Ingyenes felmérés. Minőségi felújítás. Exclusive kialakítások. Fő profilunk: Panellakás fürdőszoba felújítás; Mennyezet glettelés; Csövek festés. Előre rögzített ár, határidők.

 • Szekrény tapétázás

  3700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

A legjobb cég a környéken. Magas szintű szakmai tudással és rugalmassággal rendelkeznek, a közös munka elejétől végéig meg vagyunk velük elégedve. Csak ajánlani tudom mindenkinek

Tekintse meg referenciánkat, és kérjen tőlünk ingyenesen ajánlatot lakásfelújításra. Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Fő profilunk: Fürdőszoba csempe felújítás; Belső vakolás; Lakótelepi wc felújítás. Teljes lakásfelújítás

 • Szekrény tapétázás

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon segítőkészek. Nagy választék

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tapétázó szakemberektől?

Rendeld meg tapétázó szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tapétázó szekrény tapétázás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szekrény tapétázás: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a szekrény tapétázás átlagára 3400 - 6300 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tapétázók - mi alapján válasszunk Budapesten?

Budapesten a szekrény tapétázás szolgáltatáshoz már 376 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tapétázót Budapesten?

Ebben a pillanatban 289 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZEKRÉNY TAPÉTÁZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tapétázó?

Egy tapétázó a következő feladattal kereshető meg: szekrény tapétázás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi tapétázó?

A jó tapétázó pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: szekrény tapétázás?

A szekrény tapétázás és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy tapétázót nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas