Teljes körű ajtó zárcsere Budapesten. Az Ön igényeire szabva!

Lakatosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakatos szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 448 lakatos közül! Korrekt ajtó zárcsere árak: 7200-13500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Budapesten környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

67 lakatos most online

József

József

Ingyenes kiszállás.

Janos

Janos

Érdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül az ajtó zárcsere Budapesten?

7200 - 13500 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb lakatosok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakatost!

Zártestek és zárbetétek cseréje. Kedvező árú biztonságos zárakat szerelünk be,...

 • Ajtó zárcsere

  3400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

a fél éves zár belseje elgörbül nem lehetne valami más eröseb anyagból csinálni ami nem hajlik össze vissza

0-24 Zárszerviz Budapesten belül. Nem tud bejutni otthonába? Ránk mindig számíthat! Zárnyitás, Zárszerviz, becsapodott ajtó. A hét bármely napján. 30 percen belül érkezünk. Non-Stop Zárszervíz. Éjjel-Nappal. Szolgáltatások: Ajtózárnyitás, Autónyitás, Zárszerelés.

 • Ajtó zárcsere

  3800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Kiváló Szakemberek, legmagasabb lakatoS minőséget nyújtják.

Autónyitás Budapesten és környékén. Bármilyen autót kinyitunk. Keressen minket bizalommal. Becsapódott ajtó, Zárszakértő, Zármester, Zárcsere, mi mindent kinyitunk...

 • Ajtó zárcsere

  4000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, precíz, gyors!

Mate Hatvany
egy éve

Zárszervíz éjjel - nappal Budapest 50 km-es vonzáskörzetben, ingyenes kiszállással. Éjjel nappal hívhat minket! Munkánkra garanciát vállalunk!

 • Ajtó zárcsere

  2900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

hervorragend in Kompetenz und Qualität

Zárcsere Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Zárszerviz Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Megbízhatóság. Gyorsaság. 1 év Garancia. Szakértelem. Szolgáltatások: Zárcsere Gyors szerviz, Zárjavítás, zárszerviz.

 • Ajtó zárcsere

  4500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Lakatosmenyország! Profiknak épült, profiktól működik!

Sürgősségi Zárnyitás szolgáltatás a nap 24 órájában rendelkezésre áll . Hívjon Most

 • Ajtó zárcsere

  3700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Becsapódott a biztonsági ajtó mögöttem! Se telefon se lakáskulcs. Emlékeztem, hogy a liftben van egy hirdetés és a szomszéd telefonjáról tettem egy próbát. Egy órán belül roncsolás mentesen nyitották ki az ajtómat! Az ár is rendben volt! Mindenkinek ajánlom a Zárkontrollt! Hála a matricának🙏

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi lakatos szakemberektől?

Rendelj lakatos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lakatos ajtó zárcsere közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtó zárcsere: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten az ajtó zárcsere átlagos díja 7200 - 13500 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakatosok - mi alapján válasszunk Budapesten?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakatost Budapesten?

Ebben a pillanatban 347 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓ ZÁRCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok lakatost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált lakatost hívnod ha szükséged van erre: ajtó zárcsere.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy lakatos?

Egy megbízható lakatos pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: lakatos?

Ha egy megfelelő lakatos segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Ajtó zárcsere és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas