Zárcsere Budapest területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Lakatosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj zárcserés szakembert?

Ne menj tovább, a legjobb szakemberek a Qjob-on találhatóak! Írd le a feladatodat és válogass a díjmentes árajánlatok közül! Budapesten a legjobb zárcsere szolgáltatásunkat profi szakemberek nyújtják. Hívj minket most és használd ki 399 zárszakértőnk szolgáltatásait! Ha először keresel szakembert a Qjob-on, és nem tudod, hogyan kezdj neki, ossz meg velünk a problémát. Budapesten dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatokkal, hogy minél hamarabb megoldják a feladatot! Választhatod a szakemberek profiljait, elolvashatod a véleményeket és kérhetsz további információkat, mielőtt döntesz. És mindezt INGYENESEN! Válassz a legjobb szakemberek közül a Qjob-on!

64 zárcserés most online

Zoltan

Zoltan

Ma is elvállalom.

Győző

Győző

A környéken vagyok.

Lajos

Lajos

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a zárcsere Budapesten?

14600 - 27300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb zárcserésk Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező zárcserést!

Zárcsere Budapest minden kerületében a nap 24 órájában várja hívását. Műhelykocsink Budapesten 1 órán belül érkezik, jó minőségű biztonságos zárakkal. Hívjon!

 • Zárcsere

  3600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon korrektek voltak, hozzáértőek és segítőkészek.

Zárjavítás Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Zárszerviz...

 • Zárcsere

  3600 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Hozzá nem értő gárda. Autó, Opel Zafira B, nem működött az ablaktörlő szivattyú motor. Megjavították. Ok, csak onnantól nem működött a központi zár! Meg sem tudták javítani. A szivattyú javítása cirka 6000 volt. Azt mondták vigyük el márkaszervízbe, hogy megcsinálják a központizárt. Majd kifizetik a javítást. Márkaszervíz megcsinálta 16ezer. Persze nem fizették ki ezek... Érted?! Elviszed parány hibával, elcseszik más területen az autód és ígérik kifizetik, majd amikor mégy, kizavarnak, hogy ők ám nem fizetnek semmit....

Hisec ajtó zárcsere Azonnal és gyorsan megoldjuk zárcserével kapcsolatos problémáját. Zárcsere minden típusú ajtóban 1 órán belül, zárbetét cserék 1 év teljes körű garanciával. 1 Órán belüli érkezés. Szolgáltatások: Ingyenes kiszállás, 1órán belüli érkezés.

 • Zárcsere

  3300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Igazi gyökerek, leglábbis a tulajdonos fia biztosan.. ENKEI hurracan két részes verseny felnit adtam be görgőzésre, javításra és festésre. 2 hét múlva mentem érte, de még hozzá se nyúltak, de a kis copfos humoroskodott, majd behazudta hogy hegeszteni kellett. ( Hegesztés nyom nincs) újabb két hét, és egy hónap alatt el is "készült". A felni áránál kicsit többet kértek a nemlétező javításért, számla, vagy blokk az persze nincs. Görgőzve, hegesztve utólag a saját bevallása szerint sem lett, ereszti a levegőt (igen a felni a szerelhetô illesztésnél: mint kiderûlt a porfestésnél nem szedték szét, elégett a tômítés ), gyakorlatilag használhatatlan. Erre mondják hogy jobb volt mint lett. Mikor kérdőre vontam, neki állt feljebb...Otthagytam, mert nem bántok hobbitokat, De senkinek nem ajánlom őket. Elvittem szakemberhez javításra (aki meg is csinálta: ennek a töredék árán)

Azonnali lakatos szolgáltatások, zárjavítás, roncsolásmentes ajtónyitás Budapesten. Zárjavítás azonnali kiszállással. Pontos, gyors munka, korrekt áron. Azonnali zárszerelés. Zárszerviz szolgáltatások. Ajtózár azonnali nyitása. Azonnali zárjavítás.

 • Zárcsere

  1900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Zuverlässig und sprechen deutsch.

Zárcsere Minden Típusú Ajtóban, Gyorsan, Kedvező Áron Minden Nap. Helyi Szakemberek - Non-Stop Kiszállás- Garanciális Munkavégzés. Ingyen kiszállás Budapest. Minden nap 0-24h.

 • Zárcsere

  4200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Kiszolgàlás ötös

Zártestek és zárbetétek cseréje. Kedvező árú biztonságos zárakat szerelünk be,...

 • Zárcsere

  3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Csak a kulcsok.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi zárcserés szakemberektől?

Rendelj zárcserés szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lakatos zárcsere közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zárcsere: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a zárcsere átlagára 12000 - 22500 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakatosok - hogyan választhatunk Budapesten?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakatost Budapesten?

Jelenleg 280 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ZÁRCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakatos?

Egy lakatos a következő munkával kereshető meg: zárcsere vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó lakatos?

Egy jó lakatos pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged a következőre: lakatos?

Ha egy megbízható lakatos segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A zárcsere és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas