Asszimetrikus kád beépítése Budapesten gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Frissítse fürdőszobáját egyedi asszimetrikus káddal, beépítve a falba! Találjon megbízható szakembert Budapesten, aki garantálja a magas minőséget és az ügyfél elégedettségét. Az egyszerű és gyors szolgáltatásunk árait a kád méretétől és anyagától függően határozzuk meg. Az árak tartománya 100.000 és 300.000 Ft között mozog. Ne habozzon, kérjen ajánlatot ma, és élvezze az új fürdőszoba élményt!

72 szakember, aki elvégzi a fürdőkád beépítését most online

Szabolcs

Szabolcs

erdekel.

Ernő

Ernő

Sok tapasztalatom van

András

András

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

25100 - 47100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a fürdőkád beépítését Budapesten!

Vízszerelés Budapest - Pest megye - Ingyenes Kiszállás - Non Stop Hibaelhárítás. Gyors Kiérkezés. Garanciával. SOS Hibaelhárítás. Hétvégén és Ünnepnap is.

 • Asszimetrikus kád beépítése

  3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nem nem. nem foglalkozik ezzel azzal.. ezt nem csinálja meg vagy azt...

Zsigmond
2 éve

Vízszerelés a hét mindennapján, éjjel-nappal. Gyors segítség hétvégén és ünnepnapokon is. S.O.S azonnali kiszállás Budapesten. Anyagbeszerzés ünnepnapokon is. Garanciális munkavégzés. S.O.S Azonnali Kiszállás. 0-24 Ügyelet.

 • Asszimetrikus kád beépítése

  6400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon megbízható, korrekt szerelő csapat.

Alajos
2 éve

Legyen szó bármilyen víz-, gáz- és fűtésszerelési vagy dugulás elhárítási munkáról.

 • Asszimetrikus kád beépítése

  4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon szakszerűen és tisztán dolgozik. Igazi mestere ennek a szakmának ahol már nagyon sok amatőr kókler dolgozik ráadásul még drágábban mint ő. Mindenkinek ajánlom.

Károly
2 éve

A vízvezetékek szerelése, cseréje, a vizes blokkok áthelyezése, sokéves munkatapasztalat. Csapatunk a hét minden napján várja hívását! Gyorsan és szakszerűen oldjuk meg problémáját.

 • Asszimetrikus kád beépítése

  5000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Pontosan érkezett, precíz, tiszta munkát végzett. Ajánlom mindenkinek.

Laszlo
3 éve

30-5153524 Duguláselhárítás Bontás Nélkül Kamerás Ellenőrzéssel! 30 Nap Garancia. Legkomolyabb Géppark! Spirál, Mosó (WOMA), Kamera. Korrekt Árak. Garantált munkavégzés. Profi minőség. Azonnali Kiszállás.

 • Asszimetrikus kád beépítése

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Én még ilyen elb* céggel nem találkoztam.Duguláselhárításra nem érkeznek időben,bunkó stílust képviselnek és maximális hozzá nem értésről tanuskodnak.(a dolgozni nem akarásról már nem is beszélek)Nagyon nem ajánlom őket senkinek.Remélem az ügyvezető olvassa ezt és rendberakja a cégét..

Izidor
3 éve

Professzionális Eszközökkel, 30 Nap Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Non-Stop...

 • Asszimetrikus kád beépítése

  6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nekem pozitív tapasztalatom volt a céggel. Telefonon általában el tudtam őket érni, ha nem vettek fel később visszahívtak. Amit megbeszéltünk időpontnak mindig tartották. Utólag előjött egy nem várt jelenség melynek kezelését gyorsan, korrekten oldották meg.

Farkas
3 éve

Hogyan kaphatok árajánlatokat a helyi szakembertől, aki elvégzi a fürdőkád beépítését?

Rendelj szakembert a fürdőkád beépítésére! Percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai, NÉLKÜLED LÁSSUK MEG A LAKCÍMED! Rendeld meg most, és élvezd az INGYENES, kötelezettségmentes szolgáltatást!

Egy szakember, aki elvégzi a fürdőkád beépítését, asszimetrikus kád beépítése közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen anyagból készült kiegészítőket lehet használni az asszimetrikus kádhoz?

Az asszimetrikus kádhoz különféle anyagból készült kiegészítőket használhatunk, például üveg, fém, fa vagy műanyag anyagokat. A választás az egyéni preferenciáktól és a fürdőszoba stílusától függ. Fontos azonban, hogy az anyag minősége megfelelő legyen, tartós és könnyen tisztítható legyen.

Olvas

Gyakori kérdés

Van-e szükség speciális engedélyekre vagy építési engedélyre az asszimetrikus kád beépítéséhez?

Az asszimetrikus kád beépítéséhez általában nem szükséges speciális engedély vagy építési engedély. Azonban előfordulhat, hogy az adott területen érvényben lévő építési előírások eltérnek, ezért célszerű ellenőrizni a helyi hatóságokkal.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet megakadályozni a penész és a gomba kialakulását az asszimetrikus kád környékén?

A penész és gomba kialakulásának megakadályozása érdekében javasoljuk, hogy rendszeresen tisztítsa meg az aszimmetrikus kádat és környékét. Használjon penész- és gombaölő spray-t, és szellőztessen gyakran a fürdőszobában. A páratartalom csökkentése szintén segíthet megelőzni a penész és gomba kialakulását, így fontos, hogy használjon szellőzőventilátort vagy nyissa ki

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú burkolatokat lehet alkalmazni az asszimetrikus kád körül?

Az asszimetrikus kád körül különböző típusú burkolatokat lehet alkalmazni, például csempét, mozaikot, kőlapot, üvegmozaikot vagy vízálló tapétát. A burkolat kiválasztása a személyes preferenciáktól és az adott fürdőszoba stílusától függ. Fontos azonban, hogy a burkolatok megfelelően illeszkedjenek a kádhoz és a fürdőszoba kialakításáho

Olvas