Minőségi sarok fürdőkád beépítése Budapesten. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Sarok fürdőkád beépítése - Egyedi megoldások, szakértői segítség, Budapest területén. Válassza szolgáltatásunkat, hogy otthonában kényelmes és stílusos fürdőzési élményben részesülhessen. Az árak 40,000 és 100,000 forint között változnak, attól függően, hogy milyen anyagokat és kiegészítőket választ. A sarok fürdőkád beépítése tökéletes választás azoknak, akik szeretnék javítani otthonuk értékét, és élvezni a luxus fürdőzési élményt. Hívjon minket még ma, és kezdje el álmai fürdőjének megtervezését!

78 szakember, aki elvégzi a fürdőkád beépítését most online

Sándor

Sándor

Ingyenes kiszallas.

László

László

erdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

22400 - 42000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a fürdőkád beépítését Budapesten!

Vízszerelés Budapest - Pest megye - Ingyenes Kiszállás - Non Stop Hibaelhárítás. Gyors Kiérkezés. Garanciával. SOS Hibaelhárítás. Hétvégén és Ünnepnap is.

 • Sarok fürdőkád beépítése

  3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nem nem. nem foglalkozik ezzel azzal.. ezt nem csinálja meg vagy azt...

Zsigmond
2 éve

Kamerás csővizsgálattal bontás nélkül találunk megoldást a problémára. Keressen minket! Dugulás vagy csőtörés esetén akár bontás nélkül megtaláljuk a problémát. Hívjon most! Gyors segítség. Professzionális eszközök. Kedvező árak. Márkák: Ariston, Beretta.

 • Sarok fürdőkád beépítése

  6400 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Abszolút meg voltam elégedve a cég munkájával és a szakemberek hozzáállásával. Időre minden pontos , korrekt áron. Ja és hétvégén. Köszönöm.

Jakab
2 éve

Vízszerelés 12.000 Ft-tól, duguláselhárítás, csőtörés 15.000 Ft-tól gyorsan, hétvégén is. Duguláselhárítás, csőtörés 15.000 Ft, vízszerelési munkák 12.000 Ft-tól, 2 órán belül. Kiszállási díj nélkül. Non-stop vízszerelés. Kiszállás 2 órán belül. Tekintse meg árainkat.

 • Sarok fürdőkád beépítése

  6300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Jó áron dolgozik és alapos munkát végez. Előre mondja az árat és korrekt áron dolgozik. Életemben először éreztem, hogy nem vert át a dugulás-elhárító.

Dávid
2 éve

30-5153524 Duguláselhárítás Bontás Nélkül Kamerás Ellenőrzéssel! 30 Nap Garancia. Gyors Kiszállás, Kedvező Árak, Profi Szolgáltatás Garantált. Profi minőség. Azonnali Kiszállás. Garantált munkavégzés. Korrekt Árak.

 • Sarok fürdőkád beépítése

  4600 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon korrekt rendes tisztelet tudó brigád mindenkinek csak ajánlani tudom őket !!!!

Kálmán
2 éve

Budapest és Pest megye területén gyors kiszállás írásos garancia.hétvégén is.Hívjon most. Vízvezeték javítása wc tartályok csapok cseréje fűtésrendszerek javítása kialakítása.

 • Sarok fürdőkád beépítése

  4900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Hamar reagált a hívásomra, időben érkezett,sőt előbb picit. Gyors és nagyon precíz, tiszta munkát végzett. Az ár pedig messze alulmúlta a tapasztalataimat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Bence
3 éve

Kamerás csővizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal meghatározás falbontás nélkül. A legmodernebb technológiákkal dolgozunk.

 • Sarok fürdőkád beépítése

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

A munkája eredménye (fagycsap) egy ingatag tákolmány. A (foghegyröl odavetett) használati utasitás közben még müködött, de a távozása után darabjaira hullott szét. Segitség helyett arrogánsan kioktatott, hogy a szétesést szakszerütlen használat okozta. A gyatra munkáért és a (használt!) alkatrészekért aránytalanul magas árat (80.000 Forint) kért. Gyanitom, .hogy a magával hozott munkást ist becsapta, mert nem akarta, hogy a jelenlétében beszéljünk az árról.

Ferenc
3 éve

Hogyan kaphatok árajánlatokat a helyi szakembertől, aki elvégzi a fürdőkád beépítését?

Kérj ingyenes ajánlatot fürdőkád beépítésére helyi, megbízható szakemberektől! Percek alatt érkeznek az ajánlatok, és semmiféle kötelezettséged nincs! Rendeld meg most!

Egy szakember, aki elvégzi a fürdőkád beépítését, sarok fürdőkád beépítése közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen fürdőkádak rendelkeznek beépített vízmelegítővel?

A beépített vízmelegítővel rendelkező fürdőkádak széles választékban elérhetőek a piacon.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan kell gondoskodni a csempe vagy a burkolat védelméről a sarok fürdőkád beépítésekor?

A sarok fürdőkád beépítésekor fontos gondoskodni a csempe vagy a burkolat védelméről, hogy ne sérüljön meg a fürdő használata során. Ehhez ajánlott olyan védőelemeket használni, mint például egy neoprén betét, amely elnyeli a kád mozgásából eredő rezgéseket. Emellett célszerű a csempe alá is tenni egy szigetelő lemezt, hogy megelőzzük a vízká

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen típusú fürdőkádak érhetők el a sarok fürdőkád beépítése során?

A sarok fürdőkád beépítése során elérhetőek különböző típusú fürdőkádak, például sarokkádak, ovális kádak, szimmetrikus kádak és szabadon álló kádak. A választás függ az adott fürdőszoba stílusától és méretétől.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet a sarok fürdőkádakat könnyedén tisztítani és karbantartani?

A sarok fürdőkádak tisztításához javasolt használni a kádhoz ajánlott tisztítószert és egy puha szivacsot, amivel könnyedén áttörölhetjük a felületet. A karbantartás során fontos figyelni a kád szellőzésére is, hogy elkerüljük a penészesedést és a kellemetlen szagokat. Rendszeresen javasolt a kád alapos áttörlése és szárazra törlése a haszná

Olvas