Beépített wc tartály javítása Budapesten gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Beépített wc tartály javítása? Válassz 506 vízszerelő közül és élvezd a korrekt árakat! Az árak 8800-16500 Ft/db között változnak, attól függően, hogy milyen típusú javításra van szükség. Miért ne választanál a legjobb szakembereink közül Budapesten? Keresd a Qjob-ot, és ossz meg velünk a feladatot. Szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy megoldhassák a feladatot. Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. És ami a legjobb, mindez DÍJMENTESEN történik! Ne habozz, válassz minket és élvezd a kiváló szolgáltatásunkat!

77 szakember, aki elvégzi a beépített wc tartály javítását most online

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

9800 - 18500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a beépített wc tartályok javítását Budapesten!

Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal. 30 év tapasztalat. Korrekt ár. Hívjon bizalommal. Csap és szaniter csere. Szivárgás megszüntetés. Szolgáltatások: Vízszerelés, Fűtésszerelés, Duguláselhárítás.

 • Beépített wc tartály javítása

  3900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Több próbálkozás után amelyben voltak lenyúlós cégek, akik inkább kárt csináltak, mint használtak volna Csőkamerával rendelkezik sok más céggel ellentétben így azonnal megtalálta a dugulás helyét és okát. Sajnálom, h nem őt hívtuk rögtön. Mindenkinek csak ajánlani tudom, kevés manapság az ennyire megbízható és végtelenül korrekt szakember a mai világban.

Kelemen
2 éve

Szakembereink a lehető legjobb megoldást kínálják Önnek. Budapest vonzáskörzetében is...

 • Beépített wc tartály javítása

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Pontos megjelenés, szakszerűség, tiszta munkavégzés. Csak ajánlani tudom!!!

Zoltán
3 éve

30-5153524 Duguláselhárítás Bontás Nélkül Kamerás Ellenőrzéssel! 30 Nap Garancia. Gyors Kiszállás, Kedvező Árak, Profi Szolgáltatás Garantált. Profi minőség. Azonnali Kiszállás. Garantált munkavégzés. Korrekt Árak.

 • Beépített wc tartály javítása

  4600 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon korrekt rendes tisztelet tudó brigád mindenkinek csak ajánlani tudom őket !!!!

Kálmán
2 éve

Lefolyóvezetékek kamerás vizsgálata, duguláselhárítás, 24 órás ügyeletben! Duguláselhárítás akár 2 órán belül.

 • Beépített wc tartály javítása

  5800 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt, pontos, amit megígér, megcsinálja, reális áron. Az egyetlen vízvezeték szerelő volt, aki ásást is vállalt.

Attila
2 éve

Kamerás csővizsgálattal behatároljuk, majd szakszerűen orvosoljuk a hibát. Hívjon most! Tapasztalt, precíz szakembereink az összes lehetséges vízszerelési problémát ismerik. Professzionális eszközök. Kedvező árak. Akár aznapi kiszállás. Gyors segítség.

 • Beépített wc tartály javítása

  3700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Az I. kerületben 30 perc alatt ott voltak A WC. volt teljesen eldugulva. Sajnos bele pottyant az illatosító, de tovább ment a fővezetékbe és totális dugulást okozott. A telefonos egyeztetés után, pontosan megérkeztek a duguláselhárító szakemberek. Ami már az elején tetszett, hogy minőségi szerszámokkal és gépekkel dolgoztak. A csészét szakszerűen felvették, majd a csőgörénnyel kb. 3 méternél megtalálták a lefolyóba rekedt WC. illatosítót. A szakszerű csésze visszaszerelés után tökéletesen lehetett használni újra a WC.-t.

Gyula
2 éve

Vízvezeték-szerelő Budapest városában

 • Beépített wc tartály javítása

  3400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Időben megjelent a helyszínen, professzionális munkát végzett, nem rohant, inkább ellenőrzött többször mindent, ellátott jó tanácsokkal és összetakarítva hagyta el a helyszínt. Köszönet érte.

Flórián
2 éve

Hogyan kaphatok árajánlatokat a helyi szakembertől, aki elvégzi a beépített WC tartály javítását?

Rendeld meg most a beépített wc tartály javítását mutatványos szakemberünkkel, és percek alatt kapj meg az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait! Minden INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi a beépített wc tartály javítását, beépített wc tartály javítása közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik wc tartály töltőszelepének cseréje a legjobb megoldás?

A legjobb megoldás az, ha a Geberit Impuls 280 töltőszelepet használja, amely ára átlagosan 5 000 forint. Ez a tartály töltőszelep kiváló minőségű, könnyen telepíthető és hosszú élettartamú.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor érdemes a wc tartály alkatrészeit cserélni?

A wc tartály alkatrészeit általában akkor érdemes cserélni, ha azok már nem működnek megfelelően. Például, ha a töltő szelep nem zár rendesen, vagy a leeresztő gomb nem működik megfelelően. Az árak változóak lehetnek, attól függően, hogy milyen típusú alkatrészekre van szükség, azonban általában 2000-5000 forint közötti áron lehet beszerezni őket. Ajánlott szakemberrel végeztetni a cserét.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik beépített wc tartály melyik márkához ajánlott?

A Geberit beépített wc tartályok széles választékával rendelkeznek, és ajánlottak számos népszerű márkához, mint például a Laufen, a Duravit és a Villeroy & Boch. Az árak változóak, de általában 30 000 forinttól kezdődnek és akár 100 000 forintig is terjedhetnek, attól függően, hogy milyen típust választ.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor kell szakemberhez fordulni a wc tartály javításához?

Ha a WC tartály nem töltődik fel megfelelően, vagy ha a víz folyik a tartályból, akkor szakemberhez kell fordulni. Az árak változóak lehetnek, de általában 10 000-20 000 forintba kerül a javítás. Ajánlott minél hamarabb intézkedni, hogy elkerüljük a további problémákat és a magasabb javítási költségeket.

Olvas