Falba építhető wc tartály javítása Budapesten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Falba építhető wc tartály javítása: Válassz a legjobb szakembereink közül! Korrekt árak, amelyek 8400-15800 Ft/db között mozognak. A szakértők Budapesten várják megkeresésedet! Ha szakemberre van szükséged a falba építhető wc tartályod javításához, akkor a Qjob az ideális választás! Nálunk 483 vízvezeték szerelő közül választhatsz, akik azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Az összehasonlítást megkönnyíti, hogy profiljukat, visszajelzéseiket és további információkat is megtekintheted. Az árak a javítás típusától függnek, de mindig korrektek és átláthatóak. Ha szeretnéd, hogy a legjobb szakemberek dolgozzanak a wc tartályodon, akkor válaszd a Qjob-ot! Ráadásul mindez díjmentesen történik, így semmilyen kockázattal nem jársz. Ne habozz, kérj árajánlatot most!

79 wc tartály javítója most online

János

János

A környeken vagyok.

Lénárd

Lénárd

Ingyenes kiszallas.

Béla

Béla

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

9400 - 17700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc tartály javítók Budapesten!

Vízszerelés Ingyenes kiszálással: fürdőszoba, konyha, kertcsap, csaptelep, WC, mosdó, kád. Vízszerelő - vízvezeték szerelő. Lakossági, Ipari, társasházi, Közületi vízszerelés 0-24.

 • Falba építhető wc tartály javítása

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Precíz, alapos, és tiszta munkát végzett, csak ajánlani tudom.

Attila
2 éve

Padlóösszefolyók, wc-k, fürdőkádak, mosogatók, zuhanyzó lefolyók karbantartása. Segítség azonnal, Kovács Jozsef duguláselhárító. Kamerás csővizsgálat. Szennyvízcsatorna javítás.

 • Falba építhető wc tartály javítása

  4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Lázár
2 éve

Lefolyóvezetékek kamerás vizsgálata, duguláselhárítás 24 órás ügyeletben

 • Falba építhető wc tartály javítása

  5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Számomra Harcsa úr, pozitív meglepetést okozott. A munka elvégzése tökéletes volt. De sajnos másfél hetre rá, vissza dugult a csatorna, és garanciális javítást végeztek! Nem értem a negatív véleményt, mert nálam garanciát váltak a munkára!

Gábor
2 éve

Minden ami vízszerelés, zuhanykabin, csapcsere, dugulás. Csőtörés, ázás vagy fűtésrendszer szerelése. Hívjon minket bizalommal.

 • Falba építhető wc tartály javítása

  6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Precízen elvégezte a munkát és figyelmességből több rizikóra is felhívta a figyelmem a lefolyó rendszerrel kapcsolatban. Csak ajánlani tudom Zoltánt!

Lázár
2 éve

Vízvezeték szerelőt keres? Megbízható helyi vízszerelő ingyenes és gyors kiszállással 0-24. Lakossági vízszerelés - Ipari szerelés - hibaelhárítás non stop gyorsszolgálati ügyelettel. Garanciával. Hétvégén és Ünnepnap is. SOS Hibaelhárítás. Gyors Kiérkezés.

 • Falba építhető wc tartály javítása

  6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, pontos, gáztervben is segítőkész, jó munkát végeznek. Érdemes időpontot egyeztetni előre, mert sok a munkájuk, de a határidőket a feszített tempó ellenére is tartják. Másoknak is ajánlom.

Benedek
2 éve

Víz-Gáz-Fűtés Duguláselhárítás Kenéz Dániel. Víz-Gáz-Fűtés Duguláselhárítás Kenéz Dániel Kazincbarcika környéke.

 • Falba építhető wc tartály javítása

  5600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Csak dícsérni tudom, gyors, pontos, tisztán dolgozik, megfizethető áron. Csak Őt hívom ha ilyen probléma adódik. Maximálisan meg voltam elégedve a munkájával.

Tamás
2 éve

Hogyan kaphatsz árajánlatokat a helyi WC tartály javítójától?

Rendeld meg most a wc tartály javító szolgáltatást és találd meg az ideális, ellenőrzött szakembert percek alatt! Az árajánlatok pedig INGYENESEK és kötelezettségmentesek. Ne kérdés, rendelj most!

Egy wc tartály javítója, falba építhető wc tartály javítása közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mikor kell cserélni a töltőszelepet a wc tartályban?

A töltőszelep cseréjét akkor kell elvégezni, ha a WC tartályban a víz nem töltődik fel megfelelően, vagy ha a töltőszelepen kopás, repedés vagy más sérülés látható. A megfelelő töltőszelep ára általában 1000-3000 forint között mozog, attól függően, hogy milyen típust választunk. Ajánlott szakemberrel végeztetni a cserét, hogy biztosak lehessünk a megfelelő működésben és a tartósságban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen alkatrészeket tartalmaz a wc tartály javítókészlet?

A wc tartály javítókészlet általában tartalmazza a tömítéseket, a leeresztő szelepet és a vízszint-szabályzót. Árak változóak, de általában 2000-5000 forint között mozognak.

Olvas

Népszerű kérdés

Mennyibe kerül egy hangos wc tartály javítása?

Egy hangos wc tartály javítása általában 10 000-15 000 forintba kerül, attól függően, hogy milyen típusú és milyen sérüléseket szenvedett. A javítás során általában cserélik a tömítéseket és a leeresztő szelepet, illetve javítják vagy cserélik a tartály belső szerkezetét. Ajánlott szakemberre bízni a javítást, hogy biztosak lehessünk a tartósságban és a megfelelő működésben.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módon lehet megszüntetni a wc tartályban jelentkező szagokat?

A wc tartályban jelentkező szagokat hatékonyan lehet megszüntetni a WC frissítő tabletta használatával, például a Domestos WC frissítő tablettával, amelynek ára körülbelül 800 forint. Továbbá javasoljuk a tartály rendszeres tisztítását és szellőztetést is. Ha a szagok továbbra is fennállnak, érdemes ellenőrizni a csövek és a szifonok állapotát, és szakember segítségét kérni.

Olvas