Wc tartály javítás Budapest területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

WC tartály javítás: Válassz 501 vízszerelő közül, 8000-15000 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a WC tartály javítására! Talán nehéz megtalálni a megfelelő szakembert a WC tartály javításához? Ne aggódj! A Qjob-on keresztül könnyen megtalálhatod a megfelelő szakembert Budapesten és környékén. Miután megosztod velünk a feladatot, a szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy segíthessenek neked. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz. Mindezt DÍJMENTESEN! A WC tartály javítására nincs idő vesztegetni. Válassz minket, és bérelj fel a legjobb szakembereket a Qjob-on. Az árak 8000-15000 Ft/db között változhatnak, attól függően, hogy milyen típusú tartályt kell javítani. Ne habozz, kérj ajánlatot most!

74 szakember, aki végzi a wc tartály javítását most online

László

László

erdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Balázs

Balázs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

9000 - 16800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a wc tartály javítását Budapesten!

30 Nap Garanciával, Professzionális Gépekkel, Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Kiemelkedő Szaktudás, Pontos Érkezés! Tiszta Munkavégzés! Gyors, Pontos Érkezés!

 • Wc tartály javítás

  3600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Endrődy a minősített minősíthetetlen vállalkozó. Vízműves hivatalos minősített vállalkozó. Telefon tárcsáz. Flegma ki ha én nem hölgy a vonal túl végén: Haló" címen beleszól, se egy "ezt és ezt hívtad" se bemutatkozás, semmi.

Lőrinc
3 éve

Víz, fűtés, gáz szakszerű szerelése Budapesten gyors kiszállással, garanciát vállalva. Gázkészülékek cseréje, vízvezetékszerelés, gázszerelés gyorsan. Garanciát vállalunk!

 • Wc tartály javítás

  6400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt becsületes szakember. Lehet, hogy nem a legolcsóbb, azonban kevés ennyire precíz, előre gondolkodó tiszta munkát végző szakembert lehet találni Budapesten. Máskor is Jánost fogom hívni vagy ajánlani...

András
2 éve

Vízszerelő éjjel nappal. Csőtörés, csővizsgálat, vízvezeték szerelés, vízszivárgás javítása a hét minden napján. Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás...

 • Wc tartály javítás

  6500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Ismeretlenül is rövid határidőre vállalta, pontosan érkezett, jól és ügyesen oldotta meg a problémát! A várt szolgáltatást nyújtotta, elfogadható fix áron! Számlát magától adott. Csak ajánlani tudom másoknak is!

Benjámin
2 éve

Akár 1 órán belül. Bankkártyás fizetés is.Kutyabarát üzlet.Pozitív kedves kiszolgálás.

 • Wc tartály javítás

  3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors és pontos kiszállás. Lelkiismeretes munka.

Ferenc
2 éve

woma és gépi csőgörényes duguláselhárítás mosogató wc kád zuhany lefolyó eresz csatorna. Ha eldugult hívjon 1 óra és ott vagyunk. 0-24 gyors kiszállás. dugukáselhárítás. Budapest. Szolgáltatások: Budapest, WOMA, duguláselhárítás.

 • Wc tartály javítás

  3300 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, korrekt, szakszerű

Balázs
2 éve

Kamerás csővizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal meghatározás falbontás nélkül.

 • Wc tartály javítás

  5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Pontos, precíz, kedves.

Szilárd
2 éve

Hogyan kaphatok árajánlatokat a helyi szakembertől, aki WC tartály javítását végez?

Rendeld meg most a wc tartály javítás szolgáltatást, és rövid időn belül kapj ajánlatokat felelősségteljes, ellenőrzött helyi szakemberektől! Az ajánlatkérés teljesen INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a wc tartály javítását, wc tartály javítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hol találhatok eredeti alkatrészeket wc tartályhoz?

Az eredeti alkatrészeket a Geberit vagy a Grohe márkák boltjaiban találhatja meg. Az árak változóak, de általában 3 000-10 000 forint között vannak. Ajánlom, hogy először ellenőrizze a termékazonosító számot, hogy biztos lehessen abban, hogy az alkatrész megfelelő a wc tartályához.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy javíthatom meg a wc tartály hideg vízproblémáit szakember segítsége nélkül?

Sajnos, a wc tartály hideg vízproblémáinak javítása szakember nélkül nem ajánlott, mivel ez komoly károkat okozhat a rendszerben. Javasoljuk, hogy hívjon szakembert a probléma megoldásához. Az árak általában 10 000 és 20 000 forint között mozognak.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik a jobb választás: wc tartály vízkőtelenítése otthon vagy szakemberrel történő vízkőtelenítővel?

A szakemberrel történő vízkőtelenítés a jobb választás, mivel az otthoni wc tartály vízkőtelenítők általában nem hatékonyak és csak átmeneti megoldást jelentenek. A szakember által végzett vízkőtelenítés tartósabb és hatékonyabb, általában 10 000-20 000 forintba kerül.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor érdemes ellenőriztetni a wc tartály hideg vízproblémáit a wc-ben?

A wc tartály hideg vízproblémáit évente legalább egyszer érdemes ellenőriztetni szakemberrel, hogy megelőzzük a későbbi, nagyobb problémákat. A szolgáltatás ára általában 10 000-15 000 forint között mozog.

Olvas