Wc tartály javítása otthon Budapest szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Otthoni WC tartály javítás: Válassz a 518 vízszerelőnk közül! Korrekt árak: WC tartály javítás árak otthon 9600-18000 Ft/db. Találd meg a legjobb szakembereket Budapesten! Keresed a tökéletes szakembert a Qjob-on, de nem tudod, hogyan kezdj neki? Ne aggódj, mi segítünk! Egyszerűen oszd meg velünk a feladatot, és mi azonnal felkeressük a Budapesten elérhető szakembereket, akik árajánlatot adnak neked. Mielőtt döntesz, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz! Minden szolgáltatásunk DÍJMENTES! Az árak a javítás típusától és a WC tartály típusától függenek.

73 otthoni wc tartály javítás szakember most online

Zsolt

Zsolt

erdekel.

Tibor

Tibor

Sok tapasztalatom van

Béla

Béla

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

10700 - 20100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb otthoni wc tartály javítás szakemberek Budapesten!

A hét mindennapján, hétvégén és ünnep napokon is elérhető vízszerelő szolgálat.

 • Wc tartály javítása otthon

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nem is jellemezném.

Kornél
3 éve

Vízvezeték szerelő Kiemelt Szakmai tudással, Kiszállás akár 1 órán belül, Megbízható cég. Vízvezeték szerelést vállalunk Magasfokú szakmai tapasztalattal, rengeteg referenciával. Garanciális Munkavállalás. NINCS Rejtett Költség. NINCS Kiszállási Díj. Kedvező Árak.

 • Wc tartály javítása otthon

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

A vállalkozó pontosan érkezett. Gyorsan, hatékonyan, szakszerűen és tisztán hárította el a hibát. Elmagyarázta a használt technológiát. A munkájára írásos garanciát, valamint számlát adott. Csak ajánlani tudom.

Attila
2 éve

Szakembereink a lehető legjobb megoldást kínálják Önnek. Budapest vonzáskörzetében is vállalunk megbízást.

 • Wc tartály javítása otthon

  4500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors megbízható pontos szakember tanácsokat is ad a mosogató karbantartásához mindenkinek ajánlom

Teofil
2 éve

30-5153524 Duguláselhárítás Bontás Nélkül Kamerás Ellenőrzéssel! 30 Nap Garancia. Gyors Kiszállás, Kedvező Árak, Profi Szolgáltatás Garantált. Profi minőség. Azonnali Kiszállás. Garantált munkavégzés. Korrekt Árak.

 • Wc tartály javítása otthon

  4600 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon korrekt rendes tisztelet tudó brigád mindenkinek csak ajánlani tudom őket !!!!

Kálmán
2 éve

Profi szakemberek. Precízen olcsón gyorsan tisztán. A munkánkra garanciát vállalunk. Éjjel nappal. Non Stop korekkt árakkal.

 • Wc tartály javítása otthon

  5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Az első e-mailre még válaszol egy szabvány szöveggel, amire válaszul kértem időpontot. Erre már nem válaszol többszöri újraküldés után sem. A megadott telefonszámokat nem veszi fel senki, visszahívás nincs.

Izidor
3 éve

Duguláselhárítás szakszerűen géppel, bontás nélkül, wc-tartály cseréje és javítása, mosdó. Gyorsan, tisztán, fix áron elhárítom a dugulást a lakásában, házában, irodájában! Dugulás.

 • Wc tartály javítása otthon

  6400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Pontosan érkezik a megbeszélt időpontban, profi és gyors munkát végez, és mindezt olcsó áron, kiszállási díj felszámolása nélkül. 5/5

Mihály
2 éve

Hogyan kaphatok árajánlatokat a helyi otthoni WC tartály javítás szakemberektől?

Rendeld meg otthoni WC tartály javítás szolgáltatásunkat most, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Ne fizess többet, mint amennyit érdemelsz! Válaszd az ingyenes és kötelezettségmentes megoldást, és élvezd az általunk nyújtott kényelmet és biztonságot! Kattints most, hogy még ma megoldjuk a problémádat!

Egy otthoni wc tartály javítás szakember, wc tartály javítása otthon közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért nem záródik a wc tartály tökéletesen otthon?

A wc tartály nem záródik tökéletesen otthon valószínűleg azért, mert a tömítés elhasználódott vagy megsérült. Javasoljuk, hogy cserélje ki a tömítést, amely általában kapható barkácsboltokban vagy online áruházakban 500-1000 forint áron. Ha a probléma továbbra is fennáll, akkor lehet, hogy a tartály szelepe sérült vagy elhasználódott, és cserélni kell azt is. Ez általában drágább lehet, körülbelül 5000-10000 forintba kerülhet. Ajánlott szakember segítségét igénybe venni a tartály javításához vagy cseréjéhez.

Olvas

Gyakori kérdés

Ki segít a wc tartály javításában otthon?

A wc tartály javításához otthon érdemes szakember segítségét kérni, aki ért a vízvezeték szereléshez. A javítás ára általában 10 000-15 000 forint körül mozog, azonban a pontos költség függ a hiba jellegétől és a javítási módszertől is. Ne próbálkozzon otthoni barkácsolással, mert az rosszabb helyzetet eredményezhet.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik a jobb választás: wc tartály javítása vagy cseréje otthon?

Ha a wc tartály problémája csak kisebb javításokat igényel, akkor érdemesebb a javítás mellett dönteni, ami általában 5-15 ezer forintba kerül. Ha azonban a tartály nagyobb sérülést szenvedett, vagy már elavult, akkor érdemesebb a cserét választani, ami általában 20-30 ezer forintba kerül. Azonban mindkét esetben érdemes szakember segítségét igénybe venni, hogy biztosan megfelelően és biztonságosan történjen a munka.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található a wc tartály töltő szelepe otthon?

Általában a WC tartály töltő szelepe a WC tartályában található. Ha problémái vannak a töltő szelep működésével, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot egy szakemberrel, aki segíthet a probléma megoldásában. A szakember díja általában óradíjas alapon történik, és általában 10 000-15 000 forint között van.

Olvas