Teljes körű dömötör wc tartály javítása Budapesten. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Dömötör WC tartály javítása - Válassz a 522 vízvezeték szerelő közül! Korrekt árak - 7200-13500 Ft/db - és a legjobb szakemberek Budapesten! Nem tudod, hogyan találj szakembert a Qjob-on? Ne aggódj, mi segítünk! Csak oszd meg velünk a feladatot, és a környéken elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy a lehető leghamarabb megoldhassák a problémát! Miért válassz minket? Mert a Qjob-on csak a legjobb szakemberek dolgoznak, akiket alaposan kiválasztottunk, és akiknek a szakértelme és tapasztalata garancia a minőségi munkára! A szolgáltatásunk ingyenes, így bármikor kérhetsz árajánlatot, összevetheted a szakemberek profilját, és megismerheted a visszajelzéseket! Ne várj tovább, válassz minket, és élvezd a Dömötör WC tartály javításának minőségi szolgáltatását! Az árak 7200-13500 Ft/db között változnak, az ár függ a javítás típusától és a szükséges alkatrészek mennyiségétől.

76 szakember, aki végzi a wc tartály javítási szolgáltatást most online

Richárd

Richárd

Ma is elvallalom.

András

András

A környeken vagyok.

Imre

Imre

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

8100 - 15200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a wc tartály javítási szolgáltatást Budapesten!

Budapest és vonzáskörzete várjuk hívását. Profi szakemberek profi felszereléssel azonnal. Duguláselhárítás 0-24 mert a wc-t hajnal 3-kor is le kell valahogy húzni, nincs mese.

 • Dömötör wc tartály javítása

  6100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható jó szakemberek

Szilárd
2 éve

Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal. 30 év tapasztalat. Korrekt ár. Hívjon bizalommal. Szivárgás megszüntetés. Csap és szaniter csere. Szolgáltatások: Vízszerelés, Fűtésszerelés, Duguláselhárítás.

 • Dömötör wc tartály javítása

  3900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Sajnálom,hogy nem fejezték be rendesen a munkájukat, olyan nagy ígéretekkel indítottak,összecsapták a munkájukat , elrontották azt is ami jó volt, nincs áram a fürdőszobánkban!

Árpád
2 éve

Minden ami vízszerelés, zuhanykabin, csapcsere, dugulás. Csőtörés, ázás vagy fűtésrendszer szerelése. Hívjon minket bizalommal.

 • Dömötör wc tartály javítása

  6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Precízen elvégezte a munkát és figyelmességből több rizikóra is felhívta a figyelmem a lefolyó rendszerrel kapcsolatban. Csak ajánlani tudom Zoltánt!

Lázár
2 éve

Vízvezeték Szerelő Most Legolcsóbban a Piacon! Vízvezeték Szerelés Garanciával. Budapest és környékén Akciókkal, Garanciával Vízvezeték szerelést vállal...

 • Dömötör wc tartály javítása

  5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Az Úr időben érkezett, hozzáértően, felesleges kosz nélkül végezte a munkát. A hibát a lehető leggyorsabban elhárította. Reális áron dolgozik!

Alajos
2 éve

Duguláselhárítás hétvégén és ünnepnapokon is, Non-Stop, korrekt áron, minőség garancia. 30 éves szakmai tapasztalat a duguláselhárítás területén, keressen minket bátran.

 • Dömötör wc tartály javítása

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, pontos és megbízható szakember, szakszerű és tiszta munka! Nagyon köszönöm még egyszer a segítséget!

Eligius
2 éve

Számlánkat a biztosító elfogadja, korrekt árak, gyors munkavégzés. Bontás nélkül dolgozunk. Gyors, tiszta munkavégzés. Hétvégén, éjjel-nappal. 18 év tapasztalat. Áfa nélküliek vagyunk. Pluszköltség nélkül.

 • Dömötör wc tartály javítása

  5700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Harcsa úr múlt hét kedden jött családi házunkban a csatorna dugulását elhárítani. Ami másfél napig sikerült is, utána ugyanúgy dugulás volt. Felhívtam, hogy jöjjön ki, de közölte, hogy nem jön, biztos más a hiba. Hozzátenném, hogy úgy hirdeti magát, hogy garanciát vállal és kamerás hibakeresés is van. Na ebből egyik sem igaz. Másik szakembert kellett hívni megint 30 ezer Ft. Ők a dugulást elhárították, írásos garanciát is vállaltak. Nem volt semmi különös gond a csatornában, egyszerűen Harcsa úr nem végezte el rendesen a munkát. Így került 60 ezerbe. Telefonos megkeresésre nem reagál, illetve rám tette a telefont. Ő az akit senkinek nem ajánlok, ilyennel még soha nem találkoztam, hogy a saját munkájáért nem vállalja a felelősséget.

Flórián
2 éve

Hogyan kaphatunk árajánlatokat a helyi szakembertől, aki wc tartály javítási szolgáltatást végez?

Kérj WC tartály javító szakembert és recezz azonnal árajánlatokat! Helyi, ellenőrzött szakemberek percek alatt reagálnak INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a wc tartály javítási szolgáltatást, dömötör wc tartály javítása közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hol találhatok Dömötör wc tartály alkatrészeket?

A Dömötör wc tartály alkatrészeket a legjobban a Baumax vagy a Praktiker áruházakban lehet megtalálni. Az árak általában 1000-3000 forint között mozognak, attól függően, hogy melyik alkatrészre van szüksége. Ajánlom, hogy előzetesen ellenőrizze az árukészletet az áruházak weboldalán, vagy hívja fel az ügyfélszolgálatot, hogy biztosan megtalálja a keresett alkatrészeket.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a jobb választás: Dömötör wc tartály vízkőtelenítése otthon vagy szakemberrel történő vízkőtelenítővel?

A szakemberrel történő vízkőtelenítés a jobb választás, mivel az otthoni Dömötör wc tartály vízkőtelenítés csak ideiglenes megoldás és nem garantálja a tartós hatást. A szakember által használt vízkőtelenítők hatékonyabbak és hosszabb távú megoldást nyújtanak. Általában a szakemberrel történő vízkőtelenítés ára 10 000-20 000 forint között van, attól függően, hogy milyen típusú tartályról van szó és milyen mértékben van vízkő lerakódva rajta.

Olvas

Népszerű kérdés

Mennyibe kerül a Dömötör wc tartály vízkőtelenítése?

A Dömötör wc tartály vízkőtelenítése általában 10 000-15 000 forintba kerül, attól függően, hogy milyen szintű vízkőről van szó és milyen szolgáltatót választ. Ajánlott évente egyszer elvégezni a tisztítást a hatékony működés és hosszabb élettartam érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy javíthatom meg a Dömötör wc tartály hangos működését otthon?

A Dömötör wc tartály hangos működésének javítása érdekében javasoljuk, hogy ellenőrizze a töltőszelepet és a leeresztőszelepet, valamint tisztítsa meg a tartályt. Ha szükséges, cserélje ki a szelepeket vagy a tömítéseket. Az alkatrészek ára általában 2000-5000 forint között van, de az árak változhatnak a boltok és a márkák szerint. Ha nem érzi magát biztosan a javításban, kérjen segítséget szakembertől.

Olvas