Wc tartály vízmennyiség beállítása Budapest területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

WC tartály vízmennyiség beállítása: Válassz 504 vízvezeték szerelő közül! Korrekt árak: 8000-15000 Ft/alkalom, attól függően, hogy milyen típusú a tartályod. Találd meg a legjobb szakembert Budapesten a Qjob-on! Töltse ki a feladatot és szakembereink azonnal felkeresik Önt árajánlatukkal, hogy azonnal megoldhassák a problémát! Összehasonlíthatja a szakemberek profilját, olvashatja a visszajelzéseket és további információkat is kérhet. Minden szolgáltatásunk DÍJMENTES!

75 szakember most online

István

István

A környeken vagyok.

Richárd

Richárd

Ingyenes kiszallas.

László

László

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

9000 - 16800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Budapesten!

Vízszerelés 12.000 Ft-tól, duguláselhárítás, csőtörés 15.000 Ft-tól gyorsan, hétvégén is.

 • Wc tartály vízmennyiség beállítása

  3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, pontos kiszállás a megadott időpontban. Korrekt, alapos, tiszta munka. Csak ajánlani tudom. Köszönöm a segítségét!!

Tivadar
3 éve

30-5153524 Duguláselhárítás Bontás Nélkül Kamerás Ellenőrzéssel! 30 Nap Garancia. Gyors Kiszállás, Kedvező Árak, Profi Szolgáltatás Garantált. Profi minőség. Azonnali Kiszállás. Garantált munkavégzés. Korrekt Árak.

 • Wc tartály vízmennyiség beállítása

  4600 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon korrekt rendes tisztelet tudó brigád mindenkinek csak ajánlani tudom őket !!!!

Kálmán
2 éve

Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal. 30 Év Tapasztalattal, Professzionális Eszközökkel, Korrekt Áron. Csap és szaniter csere.

 • Wc tartály vízmennyiség beállítása

  2900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon korrekt volt . Telefonon kérdezett tőlem egy két dolgot és utána mondta hogy ő sajnos nem tud segíteni és elmondta hogy mit kell tegyek a dugulás elhárításáért. Ezt kővetően elköszöntünk egymástól és sok sikert kívánt . Szóval egy rendkívül korrekt szakembernek gondolom . Ezúton is köszönöm szépen neki a segítségét.

Benjámin
2 éve

Kamerás csővizsgálattal behatároljuk, majd szakszerűen orvosoljuk a hibát. Hívjon most! Tapasztalt, precíz szakembereink az összes lehetséges vízszerelési problémát ismerik. Professzionális eszközök. Kedvező árak. Akár aznapi kiszállás. Gyors segítség.

 • Wc tartály vízmennyiség beállítása

  3700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Az I. kerületben 30 perc alatt ott voltak A WC. volt teljesen eldugulva. Sajnos bele pottyant az illatosító, de tovább ment a fővezetékbe és totális dugulást okozott. A telefonos egyeztetés után, pontosan megérkeztek a duguláselhárító szakemberek. Ami már az elején tetszett, hogy minőségi szerszámokkal és gépekkel dolgoztak. A csészét szakszerűen felvették, majd a csőgörénnyel kb. 3 méternél megtalálták a lefolyóba rekedt WC. illatosítót. A szakszerű csésze visszaszerelés után tökéletesen lehetett használni újra a WC.-t.

Gyula
2 éve

Csőtörés, csővizsgálat, vízvezeték szerelés, vízszivárgás javítása a hét minden napján. Kérjen tanácsot és szakszerű javítást szakembereinktől, akik egyúttal ajánlatot is adnak. Minőség és haétkonyság. Ház, lakás esetén is. Kültéri, beltéri munka.

 • Wc tartály vízmennyiség beállítása

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Amikor már semmi nem használt (lefolyótiszítók, pumpa, csőgörény), hívtam Zoltánt, és pillanatok alatt tökéletes munkát végzett. Tényleg nem érdemes órákat, vagy napokat tölteni azzal hogy magunk próbáljuk megoldani a komolyabb dugulást is. Megfelelő eszközzel egy profi pillanatok alatt megoldja.

Farkas
2 éve

Lefolyóvezetékek kamerás vizsgálata, duguláselhárítás, 24 órás ügyeletben! Duguláselhárítás akár 1 órán belül.

 • Wc tartály vízmennyiség beállítása

  5600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon elégedett vagyok a szakemberekkel időben jöttek, nagyon gyorsan és precízen dolgoztak. Mindenkinek jó szívvel ajánlom őket

Barnabás
2 éve

Hogyan kaphatsz árajánlatokat a helyi szakembertől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, wc tartály vízmennyiség beállítása közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogy lehet csökkenteni a wc tartály vízfogyasztását szaniter készüléknél?

A wc tartály vízfogyasztását szaniter készüléknél csökkentheti azzal, hogy beszerel egy víztakarékos öblítőt, például a Grohe EcoJoy öblítőt, amelynek ára körülbelül 8 000 forint. Ezen kívül javasoljuk, hogy ellenőrizze a tartály tömítését és a csöveket, hogy biztosítsa a tökéletes működést és a vízfogyasztás minimalizálását.

Olvas

Gyakori kérdés

Ki segít a wc tartály vízmennyiségének beállításában szaniter készüléknél?

A wc tartály vízmennyiségének beállításában segítséget nyújthat egy szakértő szaniter készülékek területén, például a Geberit vagy a Grohe szakemberei. Általában az ilyen beállítások ára körülbelül 5000-10000 forint között mozog.

Olvas

Népszerű kérdés

Mennyibe kerül a wc tartály vízmennyiségének beállítása otthon?

Az otthoni WC tartály vízmennyiségének beállítása általában 8-12 ezer forintba kerül, azonban az ár függ a tartály típusától és a javítás bonyolultságától is. Ajánlott szakember segítségét kérni a beállítás során, hogy elkerüljük a további problémákat.

Olvas

Gyakori kérdés

Ki segít a wc tartály vízmennyiségének beállításában konyhában?

A wc tartály vízmennyiségének beállításához a legjobb megoldás a Geberit Impuls 280 tartálytöltő szelep használata. Ez a termék könnyen beállítható és biztosítja a pontos vízmennyiséget minden használatkor. Ára átlagosan 5000 forint körül van.

Olvas