Beton tetőcserép felújítás Budapesten gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 440 tetőfedő közül! Korrekt beton tetőcserép felújítás árak — 2500-4700 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Budapesten környezetében található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

66 tetőfedő most online

Zoltán

Zoltán

Ingyenes kiszallas.

Gábor

Gábor

erdekel.

Gyula

Gyula

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a beton tetőcserép felújítás Budapesten?

2500 - 4700 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Ha profi munkát keres kedvező áron! Hétvégén is hívhat! Kérjen Ingyenes Ajánlatot Most. Akciós Tetőcsere, Tetőfelújítás az egész ország területén Ingyenes...

 • Beton tetőcserép felújítás

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Bejárati ajtónk itt készült, össze sem hasonlítható a tömeg termékekkel. Pontos precíz szép munka.

Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése Budapest és környékén. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Kedvező árak, 15 év garancia! 10 éve a piacon! Tapasztalt mesteremberek. Biztos céges háttér. Gyors és Precíz munkák.

 • Beton tetőcserép felújítás

  4800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Szuper kiszolgàllàs vàlaszték nagyon jò

A tetőfedési munkát csak egyszer kell megcsinálni, de az legyen igényes és tökéletes! Csapatunk felkészülten fogad minden megkeresést, munkáinkra 20 év garanciát vállalunk.

 • Beton tetőcserép felújítás

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Kedves udvarias kiszolgálás. Széles választék.

Kéményjavítás, kéményszerelés, kéménybélelés minden kéménytípusra. Kazáncsere. Készülékcsere. Kondenzációs kémény. Kéménybélelés, FuranFlex.

 • Beton tetőcserép felújítás

  6700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Ok

Gerard és Lindab tetők kivitelezése garanciával. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Most akár 20% kedvezménnyel. Akár 15 év garancia! Hívjon minket most! Kérjen árajánlatot! Országosan elérhető. Szolgáltatások: új tetők építése, régi tetők felújítás.

 • Beton tetőcserép felújítás

  6700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon segítőkész a hölgy, és szinte van minden.csak ajánlani tudom!

Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése Budapest és környékén. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Kedvező árak, 15 év garancia! Biztos céges háttér. 10 éve a piacon! Tapasztalt mesteremberek. Gyors és Precíz munkák.

 • Beton tetőcserép felújítás

  9500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Kerítés trapézlemezt rendeltem a cégtől, mindent zökkenőmentesen ment, jó ár-érték arány mellett rövid határidővel dolgoznak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tetőfedő szakemberektől?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő beton tetőcserép felújítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Beton tetőcserép felújítás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a beton tetőcserép felújítás átlagos díja 2500 - 4700 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok megbízható értékeléseket?

Budapesten a beton tetőcserép felújítás szolgáltatáshoz már 420 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 323 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BETON TETŐCSERÉP FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő munkával bízható meg bátran: beton tetőcserép felújítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi tetőfedő segítségét?

Egy profi tetőfedő a beton tetőcserép felújítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha tetőfedőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas