Tetőjavítás Budapest területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tetőszigetelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőszigetelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 449 tetőszigetelő közül! Korrekt tetőjavítás árak: 3100-5900 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

67 tetőszigetelő most online

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

János

János

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a tetőjavítás Budapesten?

3100 - 5900 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőszigetelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőszigetelőt!

A habszigetelés hatékonysága egyedülálló. A legmodernebb szigetelő rendszerek. Lakóházak szigetelése. Az egész ország területén. Tetők szigetelése. Csarnokok szigetelése. Szolgáltatások: Az ország egész területén, Tetők szigetelése, Lakóházak szigetelése.

 • Tetőjavítás

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedvesek és közvetlen el!!!

A teljes munkafázisra van kapacitás, Önnek csak gyönyörködnie kell az új tető látványában!

 • Tetőjavítás

  5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Kedves kiszolgálás, korrekt árak, jó szakemberek! Szívesen vásárolok mindig náluk, másoknak is ajánlom az üzletet! 👌👍

Tetőfedés, bádogozás, ácsmunkák díjmentes állapotfelméréssel. Hívjon most! Garanciával. Megbízható tetőfedő, javítás országosan, számlával, garanciával. Várom hívását. Bádogozás.

 • Tetőjavítás

  6400 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Minden egy helyen ami az építkezéshez és javitasokhoz kell

Márkás alapanyagok felhasználásával kedvező árú kivitelezés és/vagy javítás. Válasszon tapasztalt szakembert, aki minden bádogos és tetőfedési munkát megold! Tapasztalt mesteremberek. Akár azonnali munkakezdés. Gyors és Precíz munkák.

 • Tetőjavítás

  8900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon rugalmas, gyors csapat. Kiváló kominikáció, jó árak. Nagyon ajánlott!!!👍

Tetőfedés cserepeslemezzel és tetőfelújítás Magyarország egész területén. Válasszon...

 • Tetőjavítás

  7100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Sajnos nem veszik vissza a náluk vásárolt anyagot, amiről utólag derül ki, hogy nem megfelelő az adott tetőhöz. Mindenki jól gondolja át, hogy amit vesz ott, azt tényleg fel tudja-e használni. Ezért 2 csillag. A kiszolgálás kedves és szakszerű volt.

Tetőbeázások, gyors és szakszerű javítása, akár rövid határidővel is, Garanciával. Hívjon. Tető beázás megszüntetése korrekt áron. Ingyenes felmérés. Keressen minket bizalommal. Tetőcsere, Tetőszigetelés. Tetőfelújítás. Pest megyében. Tetőfedés, Tetőjavítás.

 • Tetőjavítás

  7100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

A cég neve inkább az lehetne hogy Arrogáns és Flegma Kft. A telefont kezelő "úr" megmondja a tutit hogy csak ők árulnak itthon normális termékeket, meg mit ne vegyek mert az sz@r, a helyszínen kiderül hogy náluk sincs 'kolbászból' az áru, ezzel szembesítve flegma "urat" : "Hát ő ezzel nem tud mit kezdeni,maximum visszaadja a pénzt"... Tekintetén látszik hogy nem is nagyon érdekli, sarkon fordul már ott sincs. Kabaré az egész cég. Egyetlen egy pozitívumot tudok kiemelni, az pedig a targoncás úr, aki még bocsánatot is kért az eset miatt, javaslom inkább őt kéne megtenni cégvezetőnek, szerintem többre mennének, mint ezzel a két paprikajancsival.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tetőszigetelő szakemberektől?

Rendelj tetőszigetelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőszigetelő tetőjavítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok