Bitumenes zsindely javítás Budapesten a te elképzeléseid szerint!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 430 tetőfedő közül! Korrekt bitumenes zsindely javítás árak — 2800-5300 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

65 tetőfedő most online

Ernő

Ernő

Ma is elvallalom.

István

István

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a bitumenes zsindely javítás Budapesten?

2800 - 5300 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Megbízható német minőség - Közel 100 éves tradíció - Ismerje meg hőszigetelő anyagainkat! BACHL hőszigetelő anyagok | Az épület minden részére - Ismerje meg termékpalettánkat! Fenntartható Kivitelezés. Környezetkímélő Anyagok.

 • Bitumenes zsindely javítás

  7400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Kicsit múlt századi feeling, de korrekt.

Gyors, megfizethető szolgáltatások, 3év garancia. Szolgáltatási terület: Magyarország...

 • Bitumenes zsindely javítás

  5700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Żadnego samochodu do załadunku A 3 godz czekania aż poprosza...porażka.:/

Garázs és kocsibeálló építése minőségi anyagokkal és tapasztalt szakemberekkel. Kocsibeállók építése minőségi anyagokkal, szakemberekkel, garanciával. 10 Év Garancia.

 • Bitumenes zsindely javítás

  6800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Csak egyszerűen hazudnak, félre tájékoztatnak telefonban! Ha érdeklődik mindent írásban kérjen!

Felújítás vagy új építés? Védje épületét az energiaveszteségtől! Nedves térben és nagy mechanikai terhelés alatt is kiválóan működő hőszigetelés. FIBRANskin. FIBRANxps.

 • Bitumenes zsindely javítás

  9200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Köszönjük a szakszerű, alapos hibafeltárást és minőségi munkavégzést. Külön kiemelném, hogy nagyon körültekintően és a munkamenet közben felmerült többletmunkától sem visszalépve, nagy alapossággal hárították el a hibát. Precíz, magas szintű szakértelmüknek köszönhetően ablakaink új állapotukat visszanyerték. Őszintén ajánlom Mindenkinek az Ablakmentőket!

Tetőfedőink évtizedes tapasztalattal vállalják tetők javítását, felújítását vagy cseréjét. Tető beázás megszüntetése korrekt áron. Ingyenes felmérés. Keressen minket bizalommal. Gyors és megbízható. Minőségi garancia. Azonnali munkakezdés.

 • Bitumenes zsindely javítás

  9100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Kedves, korrekt kiszolgálás, már van kártyás fizetés is :)

Csapatunkban megtalálható profi ács, bádogos, és tetőfedő szakember is! Express bádogos munkálatok!

 • Bitumenes zsindely javítás

  6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Bár összességében kedvesek, kiszolgálásban és vevőcentrikusságban még javulhatnának. Egy 3x1 méteres tetőfedő lemezért mentem be. A helyben készített árajánlat nem volt a legoptimálisabb, nekem kellett kitalálni, hogy hogyan lenne jobb, esztétikailag és árban egyaránt. Majd a vásárlás után nekem kellett a tetőfedő polikarbonát lemezen egy egyméteres vágást elvégezni, azt is szigorúan csak "kapun kívül", az út szélén. Közben megjegyezték, hogy olyan autóval kellett volna jönni, hogy beférjen a 4 méteres lemez. Ez nem egy profi kiszolgálás.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tetőfedő szakemberektől?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő bitumenes zsindely javítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bitumenes zsindely javítás: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a bitumenes zsindely javítás átlagára 2800 - 5300 Ft/nm. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok igazi értékeléseket?

Budapesten a bitumenes zsindely javítás szolgáltatáshoz már 419 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 322 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BITUMENES ZSINDELY JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek tetőfedőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt hívnod akkor, ha erre van szükséged: bitumenes zsindely javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tetőfedő?

Egy megbízható tetőfedő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor tetőfedőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas