Minőségi bitumenes hullámlemez javítás Budapesten. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 415 tetőfedő közül! Korrekt bitumenes hullámlemez javítás árak — 2600-5000 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Budapesten környezetében dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

62 tetőfedő most online

Zoltán

Zoltán

A környeken vagyok.

Zoltán

Zoltán

Ingyenes kiszallas.

Elek

Elek

erdekel.

Mennyibe kerül a bitumenes hullámlemez javítás Budapesten?

2600 - 5000 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Palatető felújítás cserepeslemezzel az ország egész területén ingyenes állapotfelméréssel. Tetőfedés, Tetőjavítás, Régi Tető felújítása Azonnali kiszállással az egész Országban. Akár Hétvégén is. SOS Munkakezdés. Országszerte.

 • Bitumenes hullámlemez javítás

  4500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Szuper!

A kémény magassága az optimális működés feltétele. Kérjen árajánlatot online! 10 év tapasztalat. Rugalmas, gyors felmérés. Profi kéménytechnika. Gyors kivitelezéssel.

 • Bitumenes hullámlemez javítás

  7200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon elégedett voltam a dolgozók hozzá állásával köszönöm és ajánlom mindenkinek!

A családi házak felújításának legnagyobb titka? Több tízezernyi munkaórával mi már tudjuk. Ingyenes helyszíni felmérés és tanácsadás Budapest és környékén a felújításodhoz! Előre garantált árak. Mindent egykézből. Aktuális trendek szerint....

 • Bitumenes hullámlemez javítás

  7200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Igazi "hagyományos" tűzép telep.

Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése Budapest és környékén. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Kedvező árak, 15 év garancia! Garanciával. Akár hétvégén is. Díjmentes állapotfelmérés. Szolgáltatások: tetőfedés, tetőfelújítás.

 • Bitumenes hullámlemez javítás

  9100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Kedves kiszolgálás, minden egy helyen

Profi tetőfedés és tetőfelújítás Magyarország egész területén. Kérjen most ingyenes árajánlatot és állapotfelmérést. Hívja szakemberünket. Palatetők felújítása. Akár bontás nélkül. 15 év garancia. Állami támogatás.

 • Bitumenes hullámlemez javítás

  6700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Köszönjük a profi hozzáállást, rugalmasságot, empátiát, maximálisan elégedettek vagyunk minden téren! Fontosnak tartottuk ezt megjegyezni, a mai világban sajnos nagyon ritka az ilyen cég! Ajánlani fogjuk Önöket ismerőseink körében!

Régi tetők felújítása teljes tetőcserével, akár azonnali kezdéssel. Garanciával vállalunk...

 • Bitumenes hullámlemez javítás

  8800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Profi és hozzáértő kiszolgálás, adott esetben gyors kiszállítás a megrendelőhöz.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tetőfedő szakemberektől?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő bitumenes hullámlemez javítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bitumenes hullámlemez javítás: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a bitumenes hullámlemez javítás átlagos ára 2600 - 5000 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valódi értékeléseket?

Budapesten a bitumenes hullámlemez javítás szolgáltatáshoz már 374 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Budapesten?

Most 288 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BITUMENES HULLÁMLEMEZ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő feladattal kereshető meg: bitumenes hullámlemez javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tetőfedő?

Egy jó tetőfedő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: bitumenes hullámlemez javítás?

A bitumenes hullámlemez javítás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy tetőfedőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas