Palatető felújítás Budapesten tapasztalt szakemberekkel!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 405 tetőfedő közül! Korrekt palatető felújítás árak: 4300-8100 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

61 tetőfedő most online

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a palatető felújítás Budapesten?

4300 - 8100 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Ereszcsatornák építése. lemezes tetőfedések készítése garanciával. Bádogos munkák vállalása az Ön igényeinek megfelelően, a lehető legrövidebb határidővel!

 • Palatető felújítás

  9400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Szép új kerítésem lett, köszönöm a gyors, precíz ügyintézést, gyártást.

Tető Építés ingyenes állapotfelméréssel, garanciával, határidőre, ingyenes állapotfelmérés. Tető Építése, 20+ Év tapasztalattal, garanciával, számlával, országosan, minden nap.

 • Palatető felújítás

  9400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Leadtam a rendelésem, azt mondták 3-4 nap múlva meglesz, másnap már hívtak, hogy elkészült. Abszolút elégedett vagyok, ajánlom Őket másoknak is! <3

Kéménybélelés és kazáncsere ingyenes felméréssel pár óra alatt az ország teljes területén. Minden szükséges papírmunkát mi intézünk, így Önnek semmilyen teendője nincsen. Kivitelezés 1 nap alatt. Ellenőrizhető referenciák. Teljes...

 • Palatető felújítás

  8800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Árut hoztam, pillanatok alatt leszedtek. Bár nyergessen picit szűk volt a be- és kijárat. :)

Gyártói kapcsolat, kedvező csomagárak. Többféle technológia, pontos határidő, sok referencia. Programok. Fix csomag árak. Lakástakarék használható.

 • Palatető felújítás

  8700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Kedves gyors kiszolgálás Rendeléshez rugalmas hozzáállás

Tapasztalt tetőfedő szakember. Pontos, Precíz és Gyors munkavégzéssel. Prémium alapanyagok felhasználásával kedvező árú kivitelezések és javítások. Hívjon!

 • Palatető felújítás

  7700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Barátságos kiszolgálás.

Minőségi, alapos és hosszú távra szóló ács, tetőfedő és bádogos munka. A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon!

 • Palatető felújítás

  7300 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

A hónapokkal előtte megbeszélt időpontban pontosan megjelent, és bár az alkalmazottja előző nap lépett ki, nem mondta le vagy csúsztatta el a tetőablak-beépítést, hanem egyedül csinálta meg. Kérés nélkül szállítólevelet adott, a számlát szintén kérés nélkül utólag küldték, a fizetés is utólag, átutalással történt - mintha nem is Magyarországon lettünk volna. Maximálisan meg vagyok elégedve vele, pontos, korrekt és jó minőségben dolgozik, ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tetőfedő szakemberektől?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő palatető felújítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Palatető felújítás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a palatető felújítás átlagos díja 4300 - 8100 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok megbízható véleményeket?

Budapesten a palatető felújítás szolgáltatáshoz már 408 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 314 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PALATETŐ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő munkával kereshető meg: palatető felújítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy tetőfedő?

Egy jó tetőfedő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged rá: tetőfedő?

Ha a legjobb tetőfedő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A palatető felújítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas