Tetőcsere Budapest szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 446 tetőfedő közül! Korrekt tetőcsere árak: 3800-7100 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

67 tetőfedő most online

László

László

A környeken vagyok.

László

László

Ingyenes kiszallas.

István

István

erdekel.

Mennyibe kerül a tetőcsere Budapesten?

3800 - 7100 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Gyors, megfizethető szolgáltatások, 3év garancia. Szolgáltatási terület: Magyarország. Hívjon, mi segítünk. Szolgáltatások: kéménybélelés, kéményjavítás, tetőjárda építés, kéményépítés, felújítás.

 • Tetőcsere

  9100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Jó és szép dolgok.

Minden bádogozással kapcsolatos munka: ereszcsatorna szerelés, javítás, tisztítás. gyorsan, korrekt áron, hétvégén is, garanciával! Hívhat munkaidőn túl is! Tetőfedés. Bádogos munkák. Ereszcsatorna javítás. Tetőjavítás. Szolgáltatások: Tetőfedés, tetőjavítás, SOS Cserepezés.

 • Tetőcsere

  4900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Kedves gyors kiszolgalas

Tetőfedés, bádogozás, ácsmunkák díjmentes állapotfelméréssel. Hívjon most! Garanciával. Megbízható tetőfedő, javítás országosan, számlával, garanciával. Várom hívását. Bádogozás.

 • Tetőcsere

  6400 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Minden egy helyen ami az építkezéshez és javitasokhoz kell

Palatetők és más régi tetőfedések garanciával felújítását, javítását vállaljuk. Palatető felújítás és régi fedések tetőfelújítása kedvező áron. Budapest és környékén. Ingyenes árajánlat. Ingyenes állapotfelmérés. Már 8 500 Ft / nm²-től. Széles anyagválaszték.

 • Tetőcsere

  4800 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Új tulaj van, sajnos egyelőre teljes a káosz.

Hné Ági
3 éve

A Knauf ajánlott kivitelezőjétől. Ismerje meg a fújható szigetelést! Meggyőző referenciák. 10 év tapasztalat. Velünk nincs kockázat! Ajánlott szakkivitelező. Szolgáltatások: padlás szigetelés, tetőtér szigetelés, fújható hőszigetelés.

 • Tetőcsere

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Kertieszköz tárolót épített nekünk Qjob-en akadtam Tihamérre, nem volt, aki ajánlotta volna. A kapott ajánlat megfelelően részletes volt. Ami tetszett: nemrég készült el a kertünk, és nagyon vigyáztak rá. Maguk után összesepertek, és még a lecsöppent gépolajat is feltakarították vegyszerrel. Műszakilag nem tudom megítélni, de szemre nagyon szépre sikerült. Azóta már sok ismerősünknek ajánlottuk. Külön volt kőműves a faház külső borítására (szigetelés, glettelés, vakolás, színezés) illetve bádogos a vízelvezetésre.

Tetőbeázások, gyors és szakszerű javítása, akár rövid határidővel is, Garanciával. Hívjon. Tető beázás megszüntetése korrekt áron. Ingyenes felmérés. Keressen minket bizalommal. Tetőcsere, Tetőszigetelés. Tetőfelújítás. Pest megyében. Tetőfedés, Tetőjavítás.

 • Tetőcsere

  7100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

A cég neve inkább az lehetne hogy Arrogáns és Flegma Kft. A telefont kezelő "úr" megmondja a tutit hogy csak ők árulnak itthon normális termékeket, meg mit ne vegyek mert az sz@r, a helyszínen kiderül hogy náluk sincs 'kolbászból' az áru, ezzel szembesítve flegma "urat" : "Hát ő ezzel nem tud mit kezdeni,maximum visszaadja a pénzt"... Tekintetén látszik hogy nem is nagyon érdekli, sarkon fordul már ott sincs. Kabaré az egész cég. Egyetlen egy pozitívumot tudok kiemelni, az pedig a targoncás úr, aki még bocsánatot is kért az eset miatt, javaslom inkább őt kéne megtenni cégvezetőnek, szerintem többre mennének, mint ezzel a két paprikajancsival.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tetőfedő szakemberektől?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő tetőcsere közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőcsere: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a tetőcsere átlagos díja 3800 - 7100 Ft/m2. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan választhatunk Budapesten?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Budapesten?

Most 290 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TETŐCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt keresned ha erre van szükséged: tetőcsere.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi tetőfedő segítségét?

Egy jó tetőfedő a tetőcsere mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: tetőcsere?

A tetőcsere és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy tetőfedőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas