Tető építés Budapesten tapasztalt szakemberekkel!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 411 tetőfedő közül! Korrekt tető építés árak: 2000-3800 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

62 tetőfedő most online

Andras

Andras

Ingyenes kiszállás.

Janos

Janos

Érdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a tető építés Budapesten?

2000 - 3800 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Palatető felújítás cserepeslemez tető fedéssel, akár azonnali kezdéssel!

 • Tető építés

  8000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Mindenük van

Családi házak tetőfelújítása, teljes tetőcserével most akár azonnali kezdéssel. Garanciával vállalunk tetőfedést, tetőfelújítást, palatető felújítást és bádogos munkát. Díjmentes állapotfelmérés. Garancia. 30 év tapasztalat. Ingyenes árajánlat.

 • Tető építés

  7600 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Segítőkészek hozzáértők. Nem akartak minden áron kirabolni mint azt máshol szokás. Köszönöm.

Tetőbeázások, gyors és szakszerű javítása, akár rövid határidővel is, Garanciával. Hívjon. Évtizedes tapasztalat. Gyors és megbízható. Minőségi garancia. Hívjon a legjobb Árért. Tetőcsere, Tetőszigetelés. Tetőfedés, Tetőjavítás. Pest megyében. Tetőfelújítás.

 • Tető építés

  8600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Azt kaptuk amiért mentünk. A kiszolgáló bőbeszédűbb is lehetett volna. Pl elfelejtette közölni a 3000 Ftos 50m² alatti felárt.

Legyen szó tetőfedésről vagy komplett tetőről mi lebontjuk. Korrekt árak, gyors kezdés. Régi...

 • Tető építés

  9300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nem kaptam számlát, csak blokkot. Mondjuk meg sem kérdezték. Az áru rendben egyébként.

Ács, tetőfedő és bádogos munkák készítése, profi tetőfedő csapat, minőségi alapanyagok. Budapest és környékén most ingyenes állapotfelméréssel. Anyagbeszerzés. Díjmentes árajánlat. Akár 20 év garancia. Ingyenes felmérés.

 • Tető építés

  6600 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Segítőkész, korrekt üzlet, csak ajánlani tudom :) !

Tanácsadás bitumenes szigetelés, lapos és magastetős megoldások alkalmazásához. Terméktámogatás BMI Villas lapostetős és BMI Bramac magastetős rendszerekhez. Kereskedők. Tervek és anyagjavaslatok. Személyre szabott ajánlat. Projekt tanácsadás.

 • Tető építés

  9100 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Tökéletes hely kitűnő szakmai hozzáértés

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tetőfedő szakemberektől?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő tető építés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tető építés: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a tető építés átlagos díja 2000 - 3800 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles véleményeket?

Budapesten a tető építés szolgáltatáshoz már 455 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 350 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk tetőfedőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált tetőfedőt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: tető építés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi tetőfedő?

Egy jó tetőfedő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha tetőfedőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas