Korcolt lemez tetőfedés Budapest területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 391 tetőfedő közül! Korrekt korcolt lemez tetőfedés árak — 4400-8300 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

59 tetőfedő most online

Sandor

Sandor

A környéken vagyok.

Istvan

Istvan

Ingyenes kiszállás.

Tibor

Tibor

Érdekel.

Mennyibe kerül a korcolt lemez tetőfedés Budapesten?

4400 - 8300 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Autóbeálló, fedett kocsibeálló építés, féltető, előtetők, filagória, pavilon készítése. Tetőfedés és tetőjavítás, bádogos, ács munkák az ország teljes területén! Korrekt árak. Tetőfedő szolgáltatások. Cserepezés. Palatető felújítás. Korcolt tetőfedés. Régi tetők cseréje.

 • Korcolt lemez tetőfedés

  4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

3 db tetőablakot cseréltek. Amit előre egyeztettünk, mindent pontosan teljesített, szép munkát végzett. Korrekt.

Teraszok teljeskörű építése fából. Garanciával a pontos munkára és a minőségi anyagokra. Terasz, terasztető, előtető építése minőségi anyagokkal és tapasztalt szakemberekkel.

 • Korcolt lemez tetőfedés

  4800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható cég jó teljesítmény

Szigetelés szakképzett kezek által. Ne habozzon keressen fel minket bátran. Utólagos hőszigetelés. 5x garancia. Ajánlatkérési lehetőség. Hőszigetelés kivitelezés.

 • Korcolt lemez tetőfedés

  5100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Hozzáértő, kedves,segítőkész kiszolgálás, jó árak! Ajánlom mindenkinek

Ereszcsatorna építése garanciával, határidőre, országosan minden nap 20+ év tapasztalattal. Ereszcsatornák tisztítása, javítása, tervezése és teljeskörű kivitelezése országosan.

 • Korcolt lemez tetőfedés

  7100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon segítőkészek voltak ,minden rendben volt, csak ajánlani tudom őket!

Minőségi trapézlemezt keres? Nézze meg weboldalunkon és kérjen testreszabott ajánlatot. Trapézlemez akár 40 év garanciával, első osztályú alapanyagból több...

 • Korcolt lemez tetőfedés

  7700 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Ajánlom látoggasd +.

Magas minőséget kínálunk elérhető áron. Ne kockáztasson, bízza magát profikra! Az...

 • Korcolt lemez tetőfedés

  7800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Az áccsal megbeszéltünk egy időpontot, kijött, megnézte a munkát, szimpatikus ember volt. Megbeszéltük, hogy rövid határidővel be tudja vállalni a tetőt, és hogy küldi hamarosan az anyagkiírást meg egy ajánlatot. Ez volt szeptember végén, egy darabig hívogattam, de nem sikerült elérnem. A szakemberhiány feljogosítja bármely szakembert arra, hogy majdnem kétszer annyiért dolgozzon mint tavaly ilyenkor. Arra is, hogy ne vállaljon el minden munkát, ha nem tetszik neki, vagy csak simán nem szeretné. De hogy arra képtelen legyen, hogy egyszer felvegye a telefont, és annyit mondjon csak bele, hogy bocs, hagyjál", azt nem tudom elfogadni."

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tetőfedő szakemberektől?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő korcolt lemez tetőfedés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Korcolt lemez tetőfedés: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a korcolt lemez tetőfedés átlagára 4400 - 8300 Ft/m2. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles értékeléseket?

Budapesten a korcolt lemez tetőfedés szolgáltatáshoz már 443 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Budapesten?

Most 341 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KORCOLT LEMEZ TETŐFEDÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő ezzel a feladattal bízható meg: korcolt lemez tetőfedés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tetőfedő?

A jó tetőfedő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha tetőfedőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas