Bitumenes hullámlemez felrakás Budapest szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 381 tetőfedő közül! Korrekt bitumenes hullámlemez felrakás árak — 4800-9000 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

57 tetőfedő most online

Mihaly

Mihaly

Sok tapasztalatom van

Istvan

Istvan

Ma is elvállalom.

Zoltan

Zoltan

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a bitumenes hullámlemez felrakás Budapesten?

4800 - 9000 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

A habszigetelés hatékonysága egyedülálló. A legmodernebb szigetelő rendszerek. Lakóházak szigetelése. Az egész ország területén. Tetők szigetelése. Csarnokok szigetelése. Szolgáltatások: Az ország egész területén, Tetők szigetelése, Lakóházak szigetelése.

 • Bitumenes hullámlemez felrakás

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedvesek és közvetlen el!!!

Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése Budapest és környékén. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Kedvező árak, 15 év garancia! 10 éve a piacon! Tapasztalt mesteremberek. Biztos céges háttér. Gyors és Precíz munkák.

 • Bitumenes hullámlemez felrakás

  4800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Szuper kiszolgàllàs vàlaszték nagyon jò

Palatető szigetelés garanciával. Palatetők bontás nélküli felújítása minőségi anyaggal. 20 éves tapasztalat, gyors munkakezdés. Ingyenes felmérés. Hívjon, megbízható szakember. Szigetélés bádogosmunkák. Kémények körbeszigetelése. Szellőzők beépítése.

 • Bitumenes hullámlemez felrakás

  9400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Zárva - nyitás 10-én.

Régi tetőfedések, palatetők tetőfelújítása cserepeslemez tetőfedéssel. Válasszon profi, tapasztalt csapatot, akik minden tetőfedést és bádogos munkák megoldanak! Díjmentes állapotfelmérés. Ingyenes kiszállás. Garantáltan a legjobb ár. Profi kivitelezés.

 • Bitumenes hullámlemez felrakás

  7000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Bent nem voltam csak leparkoltam előtte.

Márkás alapanyagok felhasználásával kedvező árú kivitelezés és/vagy javítás. Válasszon tapasztalt szakembert, aki minden bádogos és tetőfedési munkát megold! Tapasztalt mesteremberek. Akár azonnali munkakezdés. Gyors és Precíz munkák.

 • Bitumenes hullámlemez felrakás

  8900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon rugalmas, gyors csapat. Kiváló kominikáció, jó árak. Nagyon ajánlott!!!👍

Tetőfedés, Bádogosmunkák elvégzése gyorsan, elérhető áron. Szakképzett kivitelezés. Készséggel állunk rendelkezésedre legyen szó tetőfedésről vagy bádogos munkáról. Szolgáltatások: Időt Álló Bádogos Munka, Időt Álló Tetőjavítás, Időt Álló Tetőfedés.

 • Bitumenes hullámlemez felrakás

  7200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Csalók!! A munkát félbehagyták és eltüntek persze a pénzt felvették. Egy ideig a tulajdonosnak nevezett Daróczi József felveszi a telefont, igéri hogy jönnek befejezik, maga rendes volt hozzánk , megyünk megcsináljuk befejezzük szépen" igéreteket teszi, majd később fel se veszi a telefont.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tetőfedő szakemberektől?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő bitumenes hullámlemez felrakás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bitumenes hullámlemez felrakás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a bitumenes hullámlemez felrakás átlagára 4800 - 9000 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható véleményeket?

Budapesten a bitumenes hullámlemez felrakás szolgáltatáshoz már 450 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Budapesten?

Jelenleg 346 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BITUMENES HULLÁMLEMEZ FELRAKÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt hívnod akkor, ha erre van szükséged: bitumenes hullámlemez felrakás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy tetőfedő?

Egy megbízható tetőfedő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: bitumenes hullámlemez felrakás?

A bitumenes hullámlemez felrakás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy tetőfedőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas