Teljes körű cserepeslemez tetőfedés Budapesten. Az Ön igényeire szabva!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 428 tetőfedő közül! Korrekt cserepeslemez tetőfedés árak — 3900-7300 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

64 tetőfedő most online

Tibor

Tibor

A környéken vagyok.

Pal

Pal

Ingyenes kiszállás.

Laszló

Laszló

Érdekel.

Mennyibe kerül a cserepeslemez tetőfedés Budapesten?

3900 - 7300 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Tetők Építése, Tervezése, Kivitelezése tapasztalat szakemberekkel az országon belül bárhol. Tető Építése, 20+ Év tapasztalattal, garanciával, számlával, országosan, minden nap. Ácsmunkák. Bádogos munkák. Tetőfedés.

 • Cserepeslemez tetőfedés

  9000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt kiszolgalas!!

Profi csapattal szeretne gyártatni télikertet? jó helyen jár a mérnökeink meg is tervezik. Most érdemes rendelni a gyártótól, profi munkával télikert. Márciusi akcióval rendelj.

 • Cserepeslemez tetőfedés

  6200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Szép munkát végeznek!😊

Családi házak, garázsok, ipari építmények tetőfedése az egész országban! Csapatunkban megtalálható profi ács, bádogos, és tetőfedő szakember is!

 • Cserepeslemez tetőfedés

  7100 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Udvarias, segítőkész, gyors kiszolgálás.

Budapest? Keressen releváns infókat és találatokat. 6 keresőmotor találatait láthatja. Non-stop információ. 100+ millió látogató. A teljes áttekintés. Milliók bíznak benne. Hírek, tények és egyebek. Web, képek és videó.

 • Cserepeslemez tetőfedés

  8300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Mióta megnyílt Győrben,ott vásarolunk.

Minőségi, alapos és hosszú távra szóló ács, tetőfedő és bádogos munka. A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon!

 • Cserepeslemez tetőfedés

  7300 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

A hónapokkal előtte megbeszélt időpontban pontosan megjelent, és bár az alkalmazottja előző nap lépett ki, nem mondta le vagy csúsztatta el a tetőablak-beépítést, hanem egyedül csinálta meg. Kérés nélkül szállítólevelet adott, a számlát szintén kérés nélkül utólag küldték, a fizetés is utólag, átutalással történt - mintha nem is Magyarországon lettünk volna. Maximálisan meg vagyok elégedve vele, pontos, korrekt és jó minőségben dolgozik, ajánlom.

Minőségi alapanyagok használata, tapasztalt szakemberek által. Kérjen ingyenes árajánlatot. Tetőfedés, tetőfelújítás, bádogos és ácsmunka. A munkánkra garanciát vállalunk. Garancia.

 • Cserepeslemez tetőfedés

  5200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nem úgy megy a kiszolgálás ahogy kéne

Tünde Sz
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tetőfedő szakemberektől?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő cserepeslemez tetőfedés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Cserepeslemez tetőfedés: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a cserepeslemez tetőfedés átlagos ára 3900 - 7300 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján választhatunk Budapesten?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Budapesten?

Jelenleg 320 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést CSEREPESLEMEZ TETŐFEDÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő ezzel a feladattal bízható meg: cserepeslemez tetőfedés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy tetőfedő?

Egy jó tetőfedő pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: cserepeslemez tetőfedés?

A cserepeslemez tetőfedés és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy tetőfedőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas