Kontyolt tető készítés Budapesten a te elképzeléseid szerint!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 435 tetőfedő közül! Korrekt kontyolt tető készítés árak: 3200-6000 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

65 tetőfedő most online

Peter

Peter

Érdekel.

Pal

Pal

Sok tapasztalatom van

Miklós

Miklós

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a kontyolt tető készítés Budapesten?

3200 - 6000 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Teraszok teljeskörű építése fából. Garanciával a pontos munkára és a minőségi anyagokra. Terasz, terasztető, előtető építése minőségi anyagokkal és tapasztalt szakemberekkel. 10 Év Garancia.

 • Kontyolt tető készítés

  8600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Élethû àllatok amiket élöbe nem làthattunk..

Ha profi munkát keres kedvező áron! Hétvégén is hívhat! Kérjen Ingyenes Ajánlatot Most. Akciós Tetőcsere, Tetőfelújítás az egész ország területén Ingyenes Kiszállással. Akciós Árak.

 • Kontyolt tető készítés

  9000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Palatetők teljes felújítása, bontással és bontás nélkül is. Akár 1 hét alatt! Válassza profi és tapasztalt csapatunkat, garantált árak és minőség! Garanciális kivitelezés.

 • Kontyolt tető készítés

  8700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Kedves kiszolgálás, nagy árukészlet. Ajánlom mindenkinek.

Régi tetők felújítása teljes tetőcserével, akár azonnali kezdéssel. Garanciával vállalunk...

 • Kontyolt tető készítés

  8800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Profi és hozzáértő kiszolgálás, adott esetben gyors kiszállítás a megrendelőhöz.

A STEICO ZELL befújt hőszigetelés kiválóan alkalmas bármely épületszerkezet szigetelésére. Hatékony és ideális megoldás a szabadon fújt rácsos tetők hőszigeteléséhez is.

 • Kontyolt tető készítés

  8100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Atveres, Veletlen tobb m2-t szamolnak, amugy is magas aron dolgoznak es meg el is felejtenek" beleirni alap reszleteket (pl fontos alapanyagok) az arba. Eleve evidensen szukseges, megis "elfelejtik". Nekik ez a korrekt. A szerzodes hianyos, szuleimnek ideje sem volt atgondolni, sem nekem atnezni (nem voltam a helyszinen epp) az anyagok mar meg is erkeztek, masnap kertek is a penzt eleg nem megerto stilusban.

Sz Pötyi
3 éve

Télen a hideg ellen, nyáron a meleg ellen védenek a Festékes.hu XPS szigetelő lapjai. Falszigetelés költséghatékonyan, házilag felrakható XPS lapokkal. Termékújdonságok.

 • Kontyolt tető készítés

  7400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Minőségi termékek, udvarias kiszolgálás.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tetőfedő szakemberektől?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő kontyolt tető készítés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kontyolt tető készítés: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a kontyolt tető készítés átlagos díja 3200 - 6000 Ft/m2. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok igazi értékeléseket?

Budapesten a kontyolt tető készítés szolgáltatáshoz már 399 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Budapesten?

Jelenleg 307 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONTYOLT TETŐ KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt keresned amennyiben a következőre van szükséged: kontyolt tető készítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a tetőfedő?

Egy jó tetőfedő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: kontyolt tető készítés?

A kontyolt tető készítés és összes részfeladata ide sorolható. Egy tetőfedőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas