Sátortető készítés Budapesten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 416 tetőfedő közül! Korrekt sátortető készítés árak: 1200-2300 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környezetében található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

62 tetőfedő most online

Istvan

Istvan

Ma is elvállalom.

Janos

Janos

Ma is elvállalom.

Sandor

Sandor

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a sátortető készítés Budapesten?

1200 - 2300 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Garanciával vállalunk tetőfedést, tetőfelújítást, palatető felújítást és bádogos munkát. Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése, garanciával, profi szakemberekkel. Garancia. Díjmentes állapotfelmérés. Ingyenes árajánlat. 30 év tapasztalat.

 • Sátortető készítés

  7400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon segitőkészek. Korrect kiszolgálás. Ajánlom mindenkinek!

A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon! Minőségi, alapos és hosszú távra szóló ács, tetőfedő és bádogos munka.

 • Sátortető készítés

  5100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Weblap úgy ahogy használható árak sehol, információszerzés egyszerűen lehetetlen olyan az egész, mint egy erdő. Kiábránditó!

Minőségi alapanyagok használata, tapasztalt szakemberek által. Kérjen ingyenes árajánlatot

 • Sátortető készítés

  7000 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Profik és csinosak az eladó lányok.

Kérjen árajánlatot néhány kattintással. Most minden megrendelésre 20% kedvezményt adunk. Háztetők szerkezete felújítása, új cserepezés, új előtetők, teraszok építése. 10 Év Garancia.

 • Sátortető készítés

  4800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Gyors ügyintézés, felesleges körök nélkül. A lemez összekészítve várt a telephelyen az adott időpontban.

Tetőfedés és tetőfelújítás Magyarország egész területén. Válasszon profi, tapasztalt csapatot, akik minden tetőfedést és bádogos munkák megoldanak! Profi kivitelezés. Garantáltan a legjobb ár. Ingyenes kiszállás. Díjmentes állapotfelmérés.

 • Sátortető készítés

  6900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Segitökészek és kaptam mindent amiért mentem.

Anna
3 éve

lapostető szigetelés, precíz munka, megbízható szakemberek, garancia, hőszigetel, beázás ellen kitűnő megoldás, vízszivárgás kizárva. Határidőre. 10 év garancia. Társasházi kedvezmények.

 • Sátortető készítés

  8500 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Segítőkész az eladó, jó áraik vannak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tetőfedő szakemberektől?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő sátortető készítés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Sátortető készítés: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a sátortető készítés átlagos díja 1200 - 2300 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható értékeléseket?

Budapesten a sátortető készítés szolgáltatáshoz már 454 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 349 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SÁTORTETŐ KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: sátortető készítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy tetőfedő segítségét?

Egy megbízható tetőfedő a sátortető készítés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: tetőfedő?

Ha profi tetőfedő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A sátortető készítés és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas