Ferde tető építés Budapesten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 411 tetőfedő közül! Korrekt ferde tető építés árak: 3400-6300 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapesten környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

62 tetőfedő most online

Gábor

Gábor

erdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Huba

Huba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a ferde tető építés Budapesten?

3400 - 6300 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Minden bádogozással kapcsolatos munka: ereszcsatorna szerelés, javítás, tisztítás. Bármilyen ereszcsatornával kapcsolatos javítás, vagy új ereszcsatorna telepítés. Tetőjavítás.

 • Ferde tető építés

  5600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Kedves ügyintézők, barátságos árak.

Tetőfedő bádogos ács Budapesten és környékén, gyors kiszállás, precíz tetőfedő csapat. Minőségi tetőfedések cseréppel, cseréplemezzel, trapézlemezzel vagy korcolt fedéssel.

 • Ferde tető építés

  8500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Csak csupa jót!

Tapasztalt tetőfedő szakember. Pontos, Precíz és Gyors munkavégzéssel. Prémium alapanyagok felhasználásával kedvező árú kivitelezések és javítások. Hívjon!

 • Ferde tető építés

  7700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Barátságos kiszolgálás.

Válassza tapasztalt és profi csapatunkat, mi garantáljuk a minőséget a legjobb árakon! Tetőfedés, bádogozás, ácsmunkák díjmentes állapotfelméréssel. Hívjon most! Akár Állami Támogatással. Ingyenes Felmérés. Szolgáltatások: Tetőfedés, Ácsmunka, Új Tető Építése.

 • Ferde tető építés

  5000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Mindent megtudtunk venni amire szükségünk volt. Segítőkész, udvarias, gyors kiszolgálás. Korrekt ár.

Minőségi, alapos és hosszú távra szóló ács, tetőfedő és bádogos munka. A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon! Országos kiszállás. 25 év munkatapasztalat. Ingyenes felmérés. 100%-os elégedettség.

 • Ferde tető építés

  7700 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Jó árakon, korrekt és udvarias kiszolgálás, magas szakmai hozzáértés, segítőkész eladók, szívesen ajánlom mindenkinek

Tetőfelújítás, tetőfedés, kisebb tetőjavítás, ácsmunka? Keressen minket. Állókorcos tetőfedés, ácsmunka, tetőszerkezet javítás 100% garanciával. Garanciavállalás.

 • Ferde tető építés

  8400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Rugalmasság, pontosság, jó árak, szakértelem, segítőkészség + kedvesség. Ezert az 5 csillag.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tetőfedő szakemberektől?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő ferde tető építés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ferde tető építés: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a ferde tető építés átlagára 3400 - 6300 Ft/nm. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valódi véleményeket?

Budapesten a ferde tető építés szolgáltatáshoz már 373 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 287 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FERDE TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő ezzel a munkával bízható meg: ferde tető építés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi tetőfedő segítségét?

Egy profi tetőfedő a ferde tető építés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha tetőfedőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas