Tetőfedés cseréppel Budapesten tapasztalt szakemberekkel!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 445 tetőfedő közül! Korrekt tetőfedés cseréppel árak: 3000-5600 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten közelében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

67 tetőfedő most online

Zoltan

Zoltan

Ma is elvállalom.

Pal

Pal

Ma is elvállalom.

Sandor

Sandor

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a tetőfedés cseréppel Budapesten?

3000 - 5600 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Ereszcsatornák építése. lemezes tetőfedések készítése garanciával. Bádogos munkák vállalása az Ön igényeinek megfelelően, a lehető legrövidebb határidővel!

 • Tetőfedés cseréppel

  9400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Szép új kerítésem lett, köszönöm a gyors, precíz ügyintézést, gyártást.

Tető Építés ingyenes állapotfelméréssel, garanciával, határidőre, ingyenes állapotfelmérés. Tető Építése, 20+ Év tapasztalattal, garanciával, számlával, országosan, minden nap.

 • Tetőfedés cseréppel

  9400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Leadtam a rendelésem, azt mondták 3-4 nap múlva meglesz, másnap már hívtak, hogy elkészült. Abszolút elégedett vagyok, ajánlom Őket másoknak is! <3

Válassza tapasztalt és profi csapatunkat, mi garantáljuk a minőséget a legjobb árakon! Tetőfedés, bádogozás, ácsmunkák díjmentes állapotfelméréssel. Hívjon most!

 • Tetőfedés cseréppel

  7500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Jó kiszolgálás és pontos házhoz szállítás ajánlom őket

A családi házak felújításának legnagyobb titka? Több tízezernyi munkaórával mi már tudjuk. Ingyenes helyszíni felmérés és tanácsadás Budapest és környékén a felújításodhoz! Előre garantált árak. Mindent egykézből. Aktuális trendek szerint....

 • Tetőfedés cseréppel

  7200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Igazi "hagyományos" tűzép telep.

Precíz munkavégzés, rövid határidővel, kiszállás akár hétvégén is. Hívjon Most! Tető-, és bádogosmunkák, szigetelés az év minden napján, már több, mint 40 éve! Egész Pest megyében. Megbízható mester. A hét minden napján. Teljes körű garancia.

 • Tetőfedés cseréppel

  8900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Csak jó tapasztalatokat szereztem! Köszönöm szépen.

Tapasztalt tetőfedő szakember. Pontos, Precíz és Gyors munkavégzéssel. Prémium...

 • Tetőfedés cseréppel

  4900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Jó hely,csak azt nehezményezem,hogy fél milliós tételeknél sincs pl semmi kedvezmény,se ingyenes kiszállítás Pedig évente többször is gyártatunk és rendelünk.......

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tetőfedő szakemberektől?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő tetőfedés cseréppel közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőfedés cseréppel: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a tetőfedés cseréppel átlagára 3000 - 5600 Ft/nm. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles értékeléseket?

Budapesten a tetőfedés cseréppel szolgáltatáshoz már 420 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Budapesten?

Most 323 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TETŐFEDÉS CSERÉPPEL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő feladattal bízható meg bátran: tetőfedés cseréppel vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tetőfedő?

A jó tetőfedő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: tetőfedés cseréppel?

A tetőfedés cseréppel és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy tetőfedőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas