Terasz tető építés Budapest területén!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 416 tetőfedő közül! Korrekt terasz tető építés árak: 3800-7200 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Budapesten környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

62 tetőfedő most online

György

György

A környeken vagyok.

Mihály

Mihály

Ingyenes kiszallas.

József

József

erdekel.

Mennyibe kerül a terasz tető építés Budapesten?

3800 - 7200 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Palatető felújítás cserepeslemezzel az ország egész területén ingyenes állapotfelméréssel. Tetőfedés, Tetőjavítás, Régi Tető felújítása Azonnali kiszállással az egész Országban. Akár Hétvégén is. SOS Munkakezdés. Országszerte.

 • Terasz tető építés

  4500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Szuper!

Tető javítás ingyenes felméréssel, korrekt áron. Keressen minket bizalommal. Gyors és megbízható. Azonnali munkakezdés. Minőségi garancia.

 • Terasz tető építés

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

O.k

Vállalunk tetőépítést, tetőkészítést országos kiszállással, 10 év garanciával. Tetőszerkezet építése profi szakember csapattal. Hívjon minket még ma. Rövid határidő. Garancia. Ingyenes állapotfelmérés.

 • Terasz tető építés

  6200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható cég!

Minden bádogozással kapcsolatos munka: ereszcsatorna szerelés, javítás, tisztítás. Bármilyen ereszcsatornával kapcsolatos javítás, vagy új ereszcsatorna telepítés. Tetőjavítás. Tetőfedés. Bádogos munkák. Szolgáltatások: Tetőfedés, tetőjavítás, Ereszcsatorna szerelés.

 • Terasz tető építés

  6600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Barátságosak, gyorsak, fél 6 ig nyitva van, és lehet kártyával is fizetni...

Felújítás vagy új építés? Védje épületét az energiaveszteségtől! Nedves térben és nagy mechanikai terhelés alatt is kiválóan működő hőszigetelés. FIBRANskin. FIBRANxps.

 • Terasz tető építés

  9200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Köszönjük a szakszerű, alapos hibafeltárást és minőségi munkavégzést. Külön kiemelném, hogy nagyon körültekintően és a munkamenet közben felmerült többletmunkától sem visszalépve, nagy alapossággal hárították el a hibát. Precíz, magas szintű szakértelmüknek köszönhetően ablakaink új állapotukat visszanyerték. Őszintén ajánlom Mindenkinek az Ablakmentőket!

Kiemelkedő törőszilárdság, gazdaságos kivitelezés, rugalmas beépíthetőség. Törés-, fagy-, viharálló, ellenáll az UV sugárzásnak, saveróziónak. Költségtakarékos megoldás.

 • Terasz tető építés

  6600 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Sokszor jártam már náluk! Minden alkalommal megkaptam amiért mentem. Korrekt tájékoztatás,jó árak. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tetőfedő szakemberektől?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő terasz tető építés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Terasz tető építés: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a terasz tető építés átlagos díja 3800 - 7200 Ft/m2. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján választhatunk Budapesten?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Budapesten?

Most 312 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TERASZ TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő ezzel a munkával bízható meg: terasz tető építés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi tetőfedő?

A jó tetőfedő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: tetőfedő?

Ha a legjobb tetőfedő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A terasz tető építés és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas