Minőségi garázs tető építés Budapesten. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 445 tetőfedő közül! Korrekt garázs tető építés árak: 4900-9200 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

67 tetőfedő most online

János

János

erdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Pál

Pál

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a garázs tető építés Budapesten?

4900 - 9200 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

A leggyorsabb kivitelezés, felfor- dulás nélkül, 10 év garanciával.

 • Garázs tető építés

  8400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Ajanlom! :)

Munkavégzés rövid határidővel, korrekt árak, jó minőség! Tetőfedés 20 év tapasztalattal! Tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése. kérjen ingyenes felmérést!

 • Garázs tető építés

  8400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Rögtön tudtunk idöpontot egyeztetni. Egy héten belül konkretizáltuk a munkát. Köszönöm a gyorsaságot.

Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése Budapest és környékén. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Kedvező árak, 15 év garancia! Garanciával. Akár hétvégén is. Díjmentes állapotfelmérés. Szolgáltatások: tetőfedés, tetőfelújítás.

 • Garázs tető építés

  9100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Kedves kiszolgálás, minden egy helyen

Profi tetőfedés és tetőfelújítás Magyarország egész területén. Kérjen most ingyenes árajánlatot és állapotfelmérést. Hívja szakemberünket. Palatetők felújítása. Akár bontás nélkül. 15 év garancia. Állami támogatás.

 • Garázs tető építés

  6700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Köszönjük a profi hozzáállást, rugalmasságot, empátiát, maximálisan elégedettek vagyunk minden téren! Fontosnak tartottuk ezt megjegyezni, a mai világban sajnos nagyon ritka az ilyen cég! Ajánlani fogjuk Önöket ismerőseink körében!

50%-os állami támogatás tetőfelújításra? Velünk megvalósúlhat. Számlaképes régműködő cég. Gyors és Díjmentes ajánlatkérés, nincs rejtett költség! Hívj minket Most, Hétvégén is. Kedvezményes Árak. Minőségi Anyagok. Akár Azonnali Munkakezdés. Ingyenes Felmérés.

 • Garázs tető építés

  5200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon nagy szakmai tudás...

Zsindelyezés, bádogosmunkák, szigetelés az év minden napján, hétvégén is, több mint 40 éve. Hívjon minket zsindelyezési munkával kapcsolatosan, és csapatunk...

 • Garázs tető építés

  5300 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Barátságos és profi kiszolgálás !!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tetőfedő szakemberektől?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő garázs tető építés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Garázs tető építés: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a garázs tető építés átlagára 4900 - 9200 Ft/m2. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján válasszunk Budapesten?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Budapesten?

Most 307 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GARÁZS TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: garázs tető építés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy tetőfedő segítségét?

Egy jó tetőfedő a garázs tető építés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha tetőfedőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas