Polikarbonát tető építés Budapesten gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 431 tetőfedő közül! Korrekt polikarbonát tető építés árak — 3600-6800 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

65 tetőfedő most online

Alajos

Alajos

Sok tapasztalatom van

Szilveszter

Szilveszter

Ma is elvallalom.

Máté

Máté

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a polikarbonát tető építés Budapesten?

3600 - 6800 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Profi tetőfedés és tetőfelújítás Magyarország egész területén. Kérjen most ingyenes árajánlatot és állapotfelmérést. Hívja szakemberünket. Palatetők felújítása. 15 év garancia. Akár bontás nélkül. Állami támogatás. Szolgáltatások: új tetők építése, régi tetők felújítása.

 • Polikarbonát tető építés

  8100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Jo kiszolgalas

Szórt purhab a legjobb tetőtér szigetelés.Válassza a járható, lépésálló födém szigetelést. Családi ház, ytong ház, vályog ház, régi ház szigetelése. Most 50% állami támogatással! Purhab szigetelés. 50% Állami Támogatással. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Polikarbonát tető építés

  7000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Ha lemezárú kell csak bátran.

Lapostetők szigetelése PVC és bitumenes lemez technológiával, palatető javítás, felújítás. 20 év szakmai tapasztalat.Részletekért hívjon. Határidőre. 10 év garancia. Társasházi kedvezmények.

 • Polikarbonát tető építés

  6000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Bő választék.

Határidő tervezés, felelősségbiztosítás, szövetségi tagság. Előnyök az Adorján Renovától. Megrendelőnk 95%-ka egyetért abban, hogy az Adorján Renova kiváló kivitelező. Fix csomag árak. 3MForint Állami támogatás. Programok. Lakástakarék használható.

 • Polikarbonát tető építés

  7900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Tornyai Viktor Úr segítségemre volt a beépítéssel kapcsolatos aggodalmaimban is.

Kérjen árajánlatot néhány kattintással. Most minden megrendelésre 20% kedvezményt adunk.

 • Polikarbonát tető építés

  6800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

A megbeszélt időpontban pontosan érkezett, a munkát precízen, tisztán szakszerűen elvégezte. Nálam egy nagyméretű tetőablakot épített be. Tudom ajánlani másoknak is.

Cégünk országosan vállal purhab szigetelési munkákat. Ingyenes felmérés.

 • Polikarbonát tető építés

  5600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, akár azonnal.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tetőfedő szakemberektől?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő polikarbonát tető építés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Polikarbonát tető építés: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a polikarbonát tető építés átlagos díja 3600 - 6800 Ft/m2. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valódi véleményeket?

Budapesten a polikarbonát tető építés szolgáltatáshoz már 391 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 301 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést POLIKARBONÁT TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő ezzel a munkával bízható meg: polikarbonát tető építés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi tetőfedő segítségét?

Egy profi tetőfedő a polikarbonát tető építés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: tetőfedő?

Ha profi tetőfedő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A polikarbonát tető építés és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas