Tetőfedés Budapest területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Kőművesmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kőműves szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 443 kőműves közül! Korrekt tetőfedés árak: 1600-3000 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten közelében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

66 kőműves most online

Balazs

Balazs

Ma is elvállalom.

Janos

Janos

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a tetőfedés Budapesten?

1600 - 3000 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kőművesek Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kőművest!

Csapatunk vállal lemezes tetőfedést, ereszcsatornák kivitelezését és egyéb bádogos munkát.

 • Tetőfedés

  5000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Kedves kiszolgálás

A tetőfedési munkát csak egyszer kell megcsinálni, de az legyen igényes és tökéletes! Csapatunk felkészülten fogad minden megkeresést, munkáinkra 20 év garanciát vállalunk.

 • Tetőfedés

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Kedves udvarias kiszolgálás. Széles választék.

50%-os állami támogatás tetőfelújításra? Velünk megvalósúlhat. Számlaképes régműködő cég. Családi házak, Társasházak Tetőfedése Felújítása, Új Tetők...

 • Tetőfedés

  9100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Udvarias, gyors a kiszolgálás.

lapostető szigetelés, precíz munka, megbízható szakemberek, garancia, hőszigetel...

 • Tetőfedés

  7800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Szép cserepek készülnek.

Yoko Hama
3 éve

Ereszcsatorna építése garanciával, határidőre, országosan minden nap 20+ év tapasztalattal. Ereszcsatornák tisztítása, javítása, tervezése és teljeskörű kivitelezése országosan. Ácsmunkák. Bádogos munkák. Tetőfedés.

 • Tetőfedés

  5900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm szépen a munkátokat. Maximálisan elégedettek vagyunk. Minden flottul zajlott. Pontos, tiszta, megbízható!! Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Kéménykamerás vizsgálat, alumínium, rozsdamentes acél, pps kéménybélelés, szerelt kémény. összekötő elem csere, tetőjárda kiépítés, kéményseprő szakvélemény ügyintézés.

 • Tetőfedés

  8900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Ár 5 kiszolgálás 4, összesegeben ajánlott üzlet.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi kőműves szakemberektől?

Rendelj kőműves szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kőműves tetőfedés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőfedés: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a tetőfedés átlagos díja 1600 - 3000 Ft/nm. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok igazi értékeléseket?

Budapesten a tetőfedés szolgáltatáshoz már 415 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok kőművest Budapesten?

Ebben a pillanatban 319 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TETŐFEDÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok kőművest?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált kőművest megbíznod ha a következőre van szükséged: tetőfedés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi kőműves?

Egy jó kőműves pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: tetőfedés?

A tetőfedés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy kőművest bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas