Tetőcsere engedély nélkül Budapesten tapasztalt szakemberekkel!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 389 tetőfedő közül! Korrekt tetőcsere engedély nélkül árak — 8000-15000 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapesten közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

58 tetőfedő most online

Sándor

Sándor

Ingyenes kiszallas.

Zoltán

Zoltán

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a tetőcsere engedély nélkül Budapesten?

8000 - 15000 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Szigetelés befújással, ingyenes és teljeskörű energetikai szaktanácsadással. A padlástérben a leglehetetlenebb helyeken is hőszigetelünk. padlás hőszigetelés. tetőtér hőszigetelés. hőszigetelés. Fújható hőszigetelés. Szolgáltatások: fújható hőszigetelés, tetőtér hőszigetelés.

 • Tetőcsere engedély nélkül

  6200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt kiszolgálás jó árak, rugalmasság

Hőhídmentes szórt purhab szigetelés 10 év garanciával. Kérje árajánlatunkat! 10 év garancia.

 • Tetőcsere engedély nélkül

  9200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Rengeteg minden van, nem is olyan drága mint azt gondoltam. Elvárt vevő orientált kiszolgálás...ahogy kell. Raktárépületnen közvetlenek, segítőkészek. Hamar megkaptam amiért mentem.

Ereszcsatorna tisztítás, javítása, felszerelése korrekt áron. Kedvező szerelési munkadíj! Ereszcsatorna felrakás gond nélkül. Minőségi munkavégzés, Budapesten és Pest...

 • Tetőcsere engedély nélkül

  6600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

A legjobb.

A teljes munkafázisra van kapacitás, Önnek csak gyönyörködnie kell az új tető látványában! Tetőjavítás. Bádogos munkák. Ereszcsatorna javítás. Tetőfedés. Szolgáltatások: Tetőfedés, tetőjavítás, Ereszcsatorna szerelés, SOS Cserepezés, SOS tetőjavítás.

 • Tetőcsere engedély nélkül

  4800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Jó kis hely

Érdeklődjön tetőfedési árak iránt, kalkuláljon velünk! Tetőcserét és javítást is vállalunk

 • Tetőcsere engedély nélkül

  4900 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Messziről elkerülendő társaság. (Egy csillagot se érdemelnek, de sajnos nullát nem enged a rendszer.) Meg se nézték közelről a problémát, de leszúrtak, amiért ügyfélként nem adtam pontos leírást a tető típusáról, és rögtön 200000 Ft-os árajánlatot adtak két kis beázásra. Amikor mondtam, hogy ennyi pénzről én nem dönthetek, csak a cégvezetés, és amúgy is egy előzetes árajánlatról volt szó, megkérdezték, hogy mennyiről dönthetek én, megcsinálják annyiért. Amikor megköszöntem az árajánlatot", és kitereltem őket az épületből, még visszahívott a főnök, hogy ha már ott vannak a fiúk, akkor hadd csinálják már meg, annyiért, amennyit adni tudok. Amikor erre nemet mondtam, leköcsögözött (szó szerint)."

Legyen szó tetőfedésről vagy komplett tetőről mi lebontjuk. Korrekt árak, gyors kezdés. Régi tetőszerkezet vagy cserép fedés bontása szakszerűen. Nézze meg árainkat! Profi Bontó Csapat. Szerkezetbontások. Kezdés akár azonnal. Korrekt Elszámolás.

 • Tetőcsere engedély nélkül

  4600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Szuper

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tetőfedő szakemberektől?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő tetőcsere engedély nélkül közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőcsere engedély nélkül: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a tetőcsere engedély nélkül átlagos ára 8000 - 15000 Ft/m2. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan választhatunk Budapesten?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Budapesten?

Most 321 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TETŐCSERE ENGEDÉLY NÉLKÜL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált tetőfedőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: tetőcsere engedély nélkül.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi tetőfedő segítségét?

Egy megbízható tetőfedő a tetőcsere engedély nélkül mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: tetőcsere engedély nélkül?

A tetőcsere engedély nélkül és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy tetőfedőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas