Cirkó fűtés szerelés Budapesten gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Cirkó fűtés szerelés? Nem kell tovább keresgélned, mert a legjobb szakemberek már a Qjob-on várnak rád! Válogass kedvedre a 492 fűtésszerelő közül, árak 11200-21000 Ft/alkalom között. Valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz, hogy Budapesten a legjobb szakembert bérelhesd fel a cirkó fűtés szereléséhez! Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan kezdj neki, mert mi segítünk! Oszd meg velünk a feladatot és a szakembereink azonnal felkeresnek díjmentes árajánlataikkal, hogy még ma megoldhassák a feladatot! És ha még nem vagy biztos a döntésedben, nézd meg a szakemberek profilját, olvasd el a visszajelzéseket és kérj további információkat - mindezt DÍJMENTESEN! Ne habozz, hirdesd meg a feladatot még ma és élvezd a Qjob előnyeit!

77 szakember, aki végzi a cirkó fűtészerelést most online

Ádám

Ádám

Sok tapasztalatom van

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

12600 - 23600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a cirkó fűtészerelést Budapesten!

Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal. 30 év tapasztalat. Korrekt ár. Hívjon bizalommal. Csap és szaniter csere.

 • Cirkó fűtés szerelés

  3900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, pontos, precíz munkavégzés. Évek óta csak őket hívjuk, bárhol is adódott megoldandó feladat. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Köszönjük az eddigi munkátokat!

csőtörése van? vagy csak csaptelepet cserélne? esetleg a wc okoz problémát?

 • Cirkó fűtés szerelés

  4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Precíz, tiszta munkát végzett. Legközelebb is őt hívjuk ha dugulás van.

György
2 éve

Padlóösszefolyók, wc-k, fürdőkádak, mosogatók, zuhanyzó lefolyók karbantartása. Segítség azonnal, Kovács Jozsef duguláselhárító. Szennyvízcsatorna építés. Kamerás csővizsgálat. Szennyvízcsatorna javítás.

 • Cirkó fűtés szerelés

  5800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon gyors,precíz

Aladár
2 éve

Csőtörés, csővizsgálat, vízvezeték szerelés, vízszivárgás javítása a hét minden napján. Kérjen tanácsot és szakszerű javítást szakembereinktől, akik egyúttal ajánlatot is adnak. Minőség és haétkonyság. Ház, lakás esetén is. Kültéri, beltéri munka.

 • Cirkó fűtés szerelés

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Amikor már semmi nem használt (lefolyótiszítók, pumpa, csőgörény), hívtam Zoltánt, és pillanatok alatt tökéletes munkát végzett. Tényleg nem érdemes órákat, vagy napokat tölteni azzal hogy magunk próbáljuk megoldani a komolyabb dugulást is. Megfelelő eszközzel egy profi pillanatok alatt megoldja.

Farkas
2 éve

Csőtörés, vízszivárgás bemérése és elhárítása gyorsan, kiszállási díj nélkül éjjel-nappal!

 • Cirkó fűtés szerelés

  4000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, profi. Sikerült a dugulást elhárítania tökéletesen. Minden a megbeszéltek szerint történt. Csak ajánlani tudjuk Zolit!

Antal
2 éve

Professzionális Eszközökkel, 30 Nap Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Non-Stop, Professzionális Gépekkel, Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Tiszta Munkavégzés!

 • Cirkó fűtés szerelés

  2900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Kedves, segítőkész munkafelvétel, gyorsan, pontosan jöttek. Vízművekkel az adminisztrációt intézik. Az előzetes tájékoztatásból lemaradt a falon belül elhelyezett vízóra plusz 2 tömítés (?) alkatrész (?) ára. Majdnem nálunk "felejtették" a veszélyes hulladéknak minősülő régi vízórát, erre külön rá kellett kérdezni, hogy mi a terv vele. És ügyesen sikerült elsunnyogni, hogy a régi vízórára tökéletesen illeszkedő takaró profilt bizony egy kis ügyeskedéssel odamókolt műanyag hulladékdarabka tartja a helyén, rosszul. A vízóra végülis ki van cserélve, nem sokkal drágább mint amiről szó volt, a régit nem nekem kellett elvinni a hulladékudvarba, hanem valószínűleg szabálytalanul máshol landolt, és biztosan találok majd, kis utána járással az új órára remekül illeszkedő takaró profilt.

Dávid
2 éve

Hogyan kaphat ajánlatokat a helyi szakembertől, aki cirkó fűtészerelést végez?

Rendelj most szakembert, aki végzi a cirkó fűtészerelést, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Használd ki az INGYENES lehetőséget, kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a cirkó fűtészerelést, cirkó fűtés szerelés közben Budapesten