Gázkazán bekötése Budapesten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Szeretnéd, hogy gázkazánod hatékonyabban működjön és pénzt takaríts meg a számlákon? Ne keress tovább, a Qjob-on megtalálod a legjobb víz-gáz és központi fűtésszerelőket Budapesten! Válogass a 549 szakember közül, 120000-225000 Ft/db áron, és válaszd ki a legmegfelelőbb árajánlatot! Gyorsan és egyszerűen lépj kapcsolatba a szakemberekkel, és garantáltan elégedett leszel az eredménnyel! Ráadásul, az összes információ, vélemény és árajánlat teljesen DÍJMENTES! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és tedd szebbé az életedet!

77 szakember most online

József

József

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Márton

Márton

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

134400 - 252000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Budapesten!

Azzonali kiszállás 0-24ben. Hívjon minket bizalommal.

 • Gázkazán bekötése

  4000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Inkorekt KFT. vizora csere volt ,elzaro cserevel. silány minosegu elzarojukkal 100 000-folotti kart okoztak amit elismertek de nem teritettek meg.senkinek nem ajanlom!

Zsolt
2 éve

Felújítaná fürdőszobáját? Kicserélné mosdóját? -bízza profi vízvezeték szerelőre. Precizitás. Megbízható munkavégzés. Szakmai felkészültség. Szolgáltatások: Fürdőszoba felújítás, Mosdók, mosogatók cseréje, WC-k és tartályok cseréje, Fürdőkádak cseréje, Csapok cseréje.

 • Gázkazán bekötése

  5600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Idopontra jott, megbizhato es baratsagos, tudom ajanlani mindenkinek

Tamás
3 éve

Padlóösszefolyók, wc-k, fürdőkádak, mosogatók, zuhanyzó lefolyók karbantartása. Segítség azonnal, Kovács Jozsef duguláselhárító. Szennyvízcsatorna javítás. Kamerás csővizsgálat. Szennyvízcsatorna építés.

 • Gázkazán bekötése

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Dkeszi

Károly
3 éve

Vízszerelés a hét mindennapján, éjjel-nappal. Gyors segítség hétvégén és ünnep napokon is. Díjmentes kiszállással. Garanciális munkavégzés. 0-24 Ügyelet. S.O.S Azonnali Kiszállás.

 • Gázkazán bekötése

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Nagy tapasztalattal rendelkező cég, kiváló szerelő csapattal.

Benedek
2 éve

Duguláselhárítás szakszerűen géppel, bontás nélkül, wc-tartály cseréje és javítása, mosdó. Gyorsan, tisztán, fix áron elhárítom a dugulást a lakásában, házában, irodájában! Dugulás.

 • Gázkazán bekötése

  6400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Pontosan érkezik a megbeszélt időpontban, profi és gyors munkát végez, és mindezt olcsó áron, kiszállási díj felszámolása nélkül. 5/5

Mihály
2 éve

Vízvezeték szerelés, csőrepedés és duguláselhárítás rejtett költségek nélkül, hétvégén is! Vízszerelés, javítás kiszállási díj nélkül, profin. Azonnali bemérés, feltárás, elhárítás! Tapasztalt szakemberek. Kedves ügyfélszolgálat. Éjjel-nappal, hétvégén is.

 • Gázkazán bekötése

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsan érkezett, kellő információt nyújtott, garanciát többet adott, mint máshol, precízen végezte el és hárította a dugulást.

Szilárd
3 éve

Hogyan kaphatsz árajánlatokat a helyi szakembertől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, gázkazán bekötése közben Budapesten