Gázkazán bekötése flexibilis csővel Budapesten gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Szeretnél korrekt és megbízható szakembert találni gázkazán bekötéséhez flexibilis csővel? Ne is keresgélj tovább, a Qjob-on megtalálod a legjobb gázszerelőket! Válogass 485 szakember közül és értékeld az árajánlatokat, melyek 56 000-105 000 Ft/db között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú gázkazánról van szó. Miért ne hagynád, hogy a szakemberek versenyezzenek a feladatért? Hirdesd meg a feladatot, és néhány órán belül már kapni fogsz árajánlatokat a legjobb szakemberektől Budapesten és környékén! Ne feledd, hogy a Qjob-on minden szakember profilját megtekintheted, visszajelzéseket olvashatsz róluk és további információkat is kérhetsz, így biztos lehetsz abban, hogy a legjobb szakembert választod! Mindezt pedig DÍJMENTESEN! Ne habozz, hirdesd meg a feladatot a Qjob-on még ma!

75 szakember, aki elvégzi a gázkazán csatlakozását rugalmas csővel most online

László

László

erdekel.

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Balázs

Balázs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

62700 - 117600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a gázkazán csatlakozását rugalmas csővel Budapesten!

Megbízható és képzett vízvezeték-szerelőink segítenek Önnek. További információk. Duguláselhárítás Fix áron Budapesten Azonnal – vízvezeték-szerelés kedvező áron.

 • Gázkazán bekötése flexibilis csővel

  5100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Köszönjük a precíz munkát

Nándor
3 éve

woma és gépi csőgörényes duguláselhárítás mosogató wc kád zuhany lefolyó eresz csatorna

 • Gázkazán bekötése flexibilis csővel

  2900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm a gyors segítséget!

Profi szakmai csapatunk áll az Ön rendelkezésére, legyen szó bármiről. Keressen bizalommal

 • Gázkazán bekötése flexibilis csővel

  6300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon korrektül, az egész lakásban átvizsgálta a mester a lefolyókat, alaposan kitisztította. Kérdésünkre tanácsal látott el. Örülök, hogy igénybe vettem a szolgaltatastjobb, mint új korában a lefolyó🙂

Csaba
2 éve

Víz-Gáz-Fűtés szerelést vállalok Garanciával. Számlámat a biztosítók elfogadják. Gyors helyreállítást, komplett kiépítést is rám bízhatja. Több mint 30 éves tapasztalat. Pénztárca barát. Gyors akár SOS kiszállás. 35 éves rutin. Megbízható szakember.

 • Gázkazán bekötése flexibilis csővel

  4000 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Tiszta, korrekt munka, a megbeszélt időben, előre közölt ár szerint

György
2 éve

Keressen A Seekweben. Ingyenes találatok Önnek a nap 24 órájában, a hét minden napján! Több forrás egyesítve. Az összes válasz. Egyszerű használat. Gyors és megbízható. Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés.

 • Gázkazán bekötése flexibilis csővel

  4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Ez egy f.s. senkinek nem ajánlom. Szakmai tudás 0. Határidők betartása smafu. Panaszkezelésnek értelme nincs. Tájékoztatás 0. E-mailre telefonra nem válaszolnak. A beígért munkát nem nem végzik el!! Majd módosítok a leíráson ha hajlandóak végre befejezni, de jelenleg 3 hete várok, és torkig vagyok. 1 csillagot se adnék, de akkor nem tudom megírni a véleményem. Botrány, egy ilyen cégnek nincs helye a piacon!!

Profi szakemberek. Precízen olcsón gyorsan tisztán. A munkánkra garanciát vállalunk. Gyors ki szállás. 0-24 ben. Kiszállási díj nélkül.

 • Gázkazán bekötése flexibilis csővel

  4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Három órát vártam a szerelőre. Először közölte, hogy a kicsi nyílás ellenére is fel tudja szerelni az órát. Utána már nem fért be a szerszám. Hiába volt ott a burkoló, aki pikpak kivágta volna neki a szükséges nyílást az ytongból, inkább pökhendien elvonult. Senkinek nem ajánlom őket.

Elemér
2 éve

Hogyan kaphat árajánlatokat a helyi szakembertől, aki rugalmas csővel végzi el a gázkazán csatlakozását?

Rendeld meg a gázkazán csatlakozás szakemberét még ma! Kattints ide és garantáltan percek alatt ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai érkeznek hozzád INGYEN és kötelezettségmentesen. Ne habozz, bízd a munkát a szakértőkre!

Egy szakember, aki elvégzi a gázkazán csatlakozását rugalmas csővel, gázkazán bekötése flexibilis csővel közben Budapesten