Gázkazán bekötése kéménybe Budapesten a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Szeretnél korrekt áron és minőségi munkával bekötni egy gázkazánt a kéménybe? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on garantáltan megtalálod a legjobb szakembereket! Válogass 480 gázszerelőnk közül és értékeld a legjobb specialistákat Budapesten! Áraink 44000-82500 Ft/db között mozognak, az árak pedig az adott feladattól függnek. De ne aggódj, a Qjob-on minden szakember árajánlatot ad, így könnyedén összevetheted őket és kiválaszthatod a legmegfelelőbbet! Ráadásul, mielőtt döntenél, tanulmányozhatod a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz tőlük! Ne habozz, hirdesd meg a feladatot most és élvezd a díjmentes árajánlatokat!

81 szakember, aki gázkazánokat köt kéményekbe most online

László

László

Sok tapasztalatom van

Adorján

Adorján

Ma is elvallalom.

Norbert

Norbert

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

49300 - 92400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik gázkazánokat kötnek kéményekbe Budapesten!

Vízszerelés Budapest - Pest megye - Ingyenes Kiszállás - Non Stop Hibaelhárítás. Gyors Kiérkezés. Garanciával. SOS Hibaelhárítás. Hétvégén és Ünnepnap is.

 • Gázkazán bekötése kéménybe

  3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nem nem. nem foglalkozik ezzel azzal.. ezt nem csinálja meg vagy azt...

Zsigmond
2 éve

Vízszerelés a hét mindennapján, éjjel-nappal. Gyors segítség hétvégén és ünnep napokon is. Díjmentes kiszállással. Garanciális munkavégzés. 0-24 Ügyelet. S.O.S Azonnali Kiszállás.

 • Gázkazán bekötése kéménybe

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Nagy tapasztalattal rendelkező cég, kiváló szerelő csapattal.

Benedek
2 éve

Budapest és Pest megye területén gyors kiszállás írásos garancia.hétvégén is.Hívjon most. Vízvezeték javítása wc tartályok csapok cseréje fűtésrendszerek javítása kialakítása.

 • Gázkazán bekötése kéménybe

  4900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Hamar reagált a hívásomra, időben érkezett,sőt előbb picit. Gyors és nagyon precíz, tiszta munkát végzett. Az ár pedig messze alulmúlta a tapasztalataimat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Bence
3 éve

Víz-Gáz-Fűtés szerelést vállalok Garanciával. Számlámat a biztosítók elfogadják. Gyors helyreállítást, komplett kiépítést is rám bízhatja. Több mint 30 éves tapasztalat. Gyors akár SOS kiszállás. Megbízható szakember. Pénztárca barát. 35 éves rutin.

 • Gázkazán bekötése kéménybe

  4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, szakszerű, precíz munka!

Laszlo
2 éve

Padlóösszefolyók, wc-k, fürdőkádak, mosogatók, zuhanyzó lefolyók karbantartása. Segítség azonnal, Kovács Jozsef duguláselhárító. Szennyvízcsatorna építés. Kamerás csővizsgálat.

 • Gázkazán bekötése kéménybe

  4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon korrekt!

Kelemen
3 éve

Kamerás csővizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal meghatározás falbontás nélkül. A...

 • Gázkazán bekötése kéménybe

  4700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Bár azzal hirdeti magát, hogy nincs kiszállási díja, ez sem igaz. Kijöttek, megnézték mi lehet a hiba, arra tippeltek, hogy a szivattyú romlott el. (de valószínűleg ki nem próbálták). Majd közölték, hogy ez ez elektronikai probléma, nem tudják megcsinálni. És elkértek 7000 Ft- ot. Másik csapatot kellett hívnom, akik megállapították, hogy a szivattyúnak semmi baja. Senkinek nem ajánlom Harcsa Sándort és csapatát.

Miklós
2 éve

Hogyan kaphat ajánlatokat a helyi szakembertől, aki gázkazánokat köt kéményekbe?

Rendelj most szakembert, aki gyorsan és hatékonyan köti a gázkazánokat kéményekbe! Helyi, ellenőrzött szakemberek várnak az árajánlatukkal, amelyeket percek alatt kapsz meg - INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki gázkazánokat köt kéményekbe, gázkazán bekötése kéménybe közben Budapesten