Minőségi kéménybélelés kazáncsere Budapesten. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Kéménybélelés kazáncsere? Ne keresgélj tovább, a legjobb víz-gáz és központi fűtésszerelők a Qjob-on vannak! Válogass 507 szakember közül és értékeld az árakat, melyek 160000-300000 Ft/db között mozognak. Nálunk megtalálod a legjobb specialistákat Budapesten! Nem tudod, hogyan találj szakembert? Oszd meg velünk a feladatot és mi segítünk! Szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatokkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseket olvashatsz és további információkat kérhetsz. Mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válassz minket és bízd ránk a kéménybélelés kazáncserét!

75 kazáncserélő most online

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Ernő

Ernő

A környeken vagyok.

György

György

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

179200 - 336000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kazáncserélők Budapesten!

Gázkészülék csere egy nap alatt, karbantartás javítás 100% garancia mi mindenben segítünk. Budapesten és 50 km-es körzetben Gázszerelő azonnal kiszállási díj nincs ha...

 • Kéménybélelés kazáncsere

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Megbízhatóak, gyorsak és profik. Kedvesek még a kutyával is.

Vízszerelés a hét mindennapján, éjjel-nappal. Gyors segítség hétvégén és ünnepnapokon is. S.O.S azonnali kiszállás Budapesten. Anyagbeszerzés ünnepnapokon is. Garanciális munkavégzés. S.O.S Azonnali Kiszállás. 0-24 Ügyelet.

 • Kéménybélelés kazáncsere

  6400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon megbízható, korrekt szerelő csapat.

Alajos
2 éve

Legyen szó bármilyen víz-, gáz- és fűtésszerelési vagy dugulás elhárítási munkáról.

 • Kéménybélelés kazáncsere

  4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon szakszerűen és tisztán dolgozik. Igazi mestere ennek a szakmának ahol már nagyon sok amatőr kókler dolgozik ráadásul még drágábban mint ő. Mindenkinek ajánlom.

Károly
2 éve

30-5153524 Duguláselhárítás Bontás Nélkül Profiktól Garanciával! Csuromviz Kft. Legkomolyabb Német Géppark! #Kamerás Ellenőrzés!#Spirál, #Mosó! Praktikus Tanácsok! Korrekt Árak. Profi minőség. Azonnali Kiszállás. Garantált munkavégzés.

 • Kéménybélelés kazáncsere

  5800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

gyors, korrekt, csak ajánlani tudom

Levente
2 éve

Megoldások Centruma.Tudjuk a problémádra a megoldást Biztonságos Segítség a vészhelyzetben. Víz-Gáz-Fűtésszerelés kiszállás DÍJTALAN ha a javítást kéred Budapest...

 • Kéménybélelés kazáncsere

  6000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

KEVÉS SZAKEMBERREL VOLTAM EDDIG ENNYIRE ELÉGEDETT.BOLDOG VAGYOK,HOGY ÖNT VÁLASZTOTTAM.NAGYON KÖSZÖNÖM. SZERETETTEL AJÁNLOM MINDENKINEK!

Miklós
2 éve

Professzionális Eszközökkel, 30 Nap Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Non-Stop, Professzionális Gépekkel, Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Tiszta Munkavégzés!

 • Kéménybélelés kazáncsere

  2900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Kedves, segítőkész munkafelvétel, gyorsan, pontosan jöttek. Vízművekkel az adminisztrációt intézik. Az előzetes tájékoztatásból lemaradt a falon belül elhelyezett vízóra plusz 2 tömítés (?) alkatrész (?) ára. Majdnem nálunk "felejtették" a veszélyes hulladéknak minősülő régi vízórát, erre külön rá kellett kérdezni, hogy mi a terv vele. És ügyesen sikerült elsunnyogni, hogy a régi vízórára tökéletesen illeszkedő takaró profilt bizony egy kis ügyeskedéssel odamókolt műanyag hulladékdarabka tartja a helyén, rosszul. A vízóra végülis ki van cserélve, nem sokkal drágább mint amiről szó volt, a régit nem nekem kellett elvinni a hulladékudvarba, hanem valószínűleg szabálytalanul máshol landolt, és biztosan találok majd, kis utána járással az új órára remekül illeszkedő takaró profilt.

Dávid
2 éve

Hogyan kaphatsz árajánlatokat a helyi kazáncserélőtől?

Rendeld meg most a kazáncserélő szolgáltatást és kapj ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatokat a helyi, ellenőrzött szakemberektől percek alatt! Kattints ide!

Egy kazáncserélő, kéménybélelés kazáncsere közben Budapesten