Fali gázkazán bekötése Budapesten tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Szeretnéd biztonságosan és megbízhatóan bekötni a fali gázkazánodat? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on megtalálod a legjobb gázszerelőket! Válogass 480 szakemberünk közül, akik valós árajánlatokkal és véleményekkel várnak rád! Budapesten bérelj fel a legmegbízhatóbb szakembereket 80000-150000 Ft/db áron! A Qjob-on egyszerűen és gyorsan megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb gázszerelőt! Oszd meg velünk a feladatot és mi garantáljuk, hogy a szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! A szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információit is megtekintheted, mielőtt döntenél. És ami a legjobb: mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, hirdesd meg a feladatot a Qjob-on és bízd ránk a fali gázkazán bekötését!

81 gázszerelőnek vagy fűtésszerelőnek most online

Zsolt

Zsolt

erdekel.

Péter

Péter

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

89600 - 168000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gázszerelőknek vagy fűtésszerelőknek Budapesten!

Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk. Precíz munkavégzés alkoholmentesen! Teljeskörű vízszerelés szakszerűen, több vétizednyi szakmai tapasztalattal.

 • Fali gázkazán bekötése

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Vasárnap, sürgős hiba miatt jött ki. Korrekt, fix áron. Igaz nem volt olcsó, de vasárnap délben szakembert elérni, így megérte.

Márton
2 éve

Kamerás csővizsgálattal bontás nélkül találunk megoldást a problémára. Keressen minket! Dugulás vagy csőtörés esetén akár bontás nélkül megtaláljuk a problémát. Hívjon most! Gyors segítség. Professzionális eszközök. Kedvező árak. Márkák: Ariston, Beretta.

 • Fali gázkazán bekötése

  6400 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Abszolút meg voltam elégedve a cég munkájával és a szakemberek hozzáállásával. Időre minden pontos , korrekt áron. Ja és hétvégén. Köszönöm.

Jakab
2 éve

Nem kell problémától szenvednie. Vegye igénybe szolgáltatásainkat, és elintézzük Önnek. Víz-gáz fűtés-szerelés kedvező áron.Számlaképesen.

 • Fali gázkazán bekötése

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm a gyorsaságot, örülök, hogy egy a szakmájában profi vállalkozót találtam.

Ignác
2 éve

Profi szakemberek. Precízen olcsón gyorsan tisztán. A munkánkra garanciát vállalunk. Gyors ki szállás. 0-24 ben. Kiszállási díj nélkül.

 • Fali gázkazán bekötése

  4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Három órát vártam a szerelőre. Először közölte, hogy a kicsi nyílás ellenére is fel tudja szerelni az órát. Utána már nem fért be a szerszám. Hiába volt ott a burkoló, aki pikpak kivágta volna neki a szükséges nyílást az ytongból, inkább pökhendien elvonult. Senkinek nem ajánlom őket.

Elemér
2 éve

Víz-Gáz-Fűtés szerelést vállalok Garanciával. Számlámat a biztosítók elfogadják. Gyors helyreállítást, komplett kiépítést is rám bízhatja. Több mint 30 éves tapasztalat. Gyors akár SOS kiszállás. Megbízható szakember. Pénztárca barát. 35 éves rutin.

 • Fali gázkazán bekötése

  4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, szakszerű, precíz munka!

Laszlo
2 éve

30-5153524 Duguláselhárítás Bontás Nélkül Profiktól Garanciával! Csuromviz Kft.

 • Fali gázkazán bekötése

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

ijen cég minek reklámoza magát ha nem fizeti ki az emereket már voltt tapaszalatom enél a cégnél

Bence
2 éve

Hogyan kaphatsz árajánlatokat a helyi gázszerelőtől vagy fűtésszerelőtől?

Kérj szolgáltatást gázszerelőtől vagy fűtésszerelőtől, és várj pár percet a ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatára. Teljesen INGYEN, és kötelezettség nélkül! Készülj fel a hideg időkre és kattints most!

Egy gázszerelőnek vagy fűtésszerelőnek, fali gázkazán bekötése közben Budapesten