Egyedi bútor készítés Budapesten a te elképzeléseid szerint!

Asztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj egyedi bútorkészítő szakembert?

Ne hagyd ki a lehetőséget, a legjobb szakembereket a Qjob oldalon találhatod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Budapest legjobb egyedi bútor készítő szolgáltatása 407 szakemberrel. Minőségi és egyedi bútorokra van szükséged? Keresd csapatunkat! Ha első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on, ne aggódj, segítünk! Mondd el nekünk a megoldandó feladatot, és a környező területeken élő szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatukkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz véleményeket, és további információkat is kérhetsz, hogy a legjobb döntést hozhasd! Mindezt ingyenesen teszed! Csatlakozz most a Qjob-hoz!

57 egyedi bútorkészítő most online

Peter

Peter

Érdekel.

Bela

Bela

Sok tapasztalatom van

Bela

Bela

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül az egyedi bútor készítés Budapesten?

6800 - 12800 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb egyedi bútorkészítők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező egyedi bútorkészítőt!

Akár aznapi ajánlatadást és elszállítást is tudjuk vállalni. Rövid határidőkkel dolgozunk. Vállaljuk kanapék, ülőgarnitúrák, antik bútorok teljes körű vagy részleges felújítását. 1991 óta.

 • Egyedi bútor készítés

  1900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Köazönöm a jó munkát

Bútorok kárpitozását, teljes javítását bízza szakembereinkre. Vállaljuk bőrbútorok, heverők, székek, kanapék áthúzását, kárpitozását. Szolgáltatások: bőrbútor javítás, antik bútor restaurálás, kárpitozás.

 • Egyedi bútor készítés

  3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, pontos megbízható csapat, nagyon korrekt áral!

Kímélje meg magát a fölösleges bajlódástól. A megspórolt idejét pedig fordítsa pihenésre vagy arra, amit igazán szeret csinálni!

 • Egyedi bútor készítés

  3800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Pontos,precíz,gyors. Csak ajánlani tudom.

Otthoni és irodabútorok tervezése, javítása gyors határidővel, Budapesten és környékén. Bútorok készítése, szerelése és javítása megfizethető árakon, garanciával!

 • Egyedi bútor készítés

  4300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon precíz, pontos munkavégzés korrekt árakon. Profi design, modern ötletek, első osztályú kivitelezés

Elemenként összeszerelt variálható konyhaszekrények rövid határidőre, olcsón! Variálható konyhagarnitúrák, készletről akár azonnal!

 • Egyedi bútor készítés

  3700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon pontos és lelkiismeretes! Nem ad ki rossz munkát a kezéből, inkább több időt szán rá. Segítőkész és nagyon precíz. Nem fogad el pénzt előre, inkább elmegy a hozzá nem értőkkel (mint én 😉), akik nem tudják, hogy mit kell venni a szakboltba. Csak ajánlani tudom.

Rövid határidővel vállaljuk gyakorlott, megbízható csapatunkkal bútorainak szerelését. Hívjon minket levesszük a terhet a válláról! Összeszokott csapat. 20 éves gyakorlat. Bútorszerelés-szállítás.

 • Egyedi bútor készítés

  2400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Lászlóra véletlenül találtam hirdetés útján, és egy elég egyedi - számomra akkor nehezen kivitelezhető - kéréssel kerestem meg. Nem hezitált, azonnal rendelkezésemre állt, és hamarabb is megoldotta, mint ahogyan azt ígérte. Jó kedélyű, segítőkész ember. László, köszönöm szépen!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi egyedi bútorkészítő szakemberektől?

Rendelj egyedi bútorkészítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy asztalos egyedi bútor készítés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Egyedi bútor készítés: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten az egyedi bútor készítés átlagos ára 5600 - 10500 Ft/óra. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - mi alapján választhatunk Budapesten?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok asztalost Budapesten?

Jelenleg 347 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést EGYEDI BÚTOR KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk asztalost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható asztalost hívnod ha erre van szükséged: egyedi bútor készítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy asztalos?

Egy megbízható asztalos részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: asztalos?

Ha egy megbízható asztalos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Egyedi bútor készítés és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas