Szobabútor készítés szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Asztalost találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj asztalos szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 336 asztalos közül! Korrekt szobabútor készítés árak: 7000-13100 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Budapesten közelében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

50 asztalos most online

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Gyula

Gyula

Ma is elvállalom.

Janos

Janos

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a szobabútor készítés Budapesten?

7000 - 13100 Ft/óra

Átlagos árak 2023. január 03-tól

A legjobb asztalosok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező asztalost!

Bútorok kárpitozását, teljes javítását bízza szakembereinkre. Vállaljuk bőrbútorok, heverők, székek, kanapék áthúzását, kárpitozását. Szolgáltatások: bőrbútor javítás, antik bútor restaurálás, kárpitozás.

 • Szobabútor készítés

  2300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon pontosak, ügyesek! Csak ajánlani tudom őket! 😀

Csaba Simon
egy éve

Többféle szín, számos méretlehetőség, bioolajjal kezelt felületek. Ajánlatkérés! 100% Bioolaj. Minőségi Tömörfa Bútorok. Választható bútorszínek. Egyedi méret. Típusok: Ágyak, Vitrinek.

 • Szobabútor készítés

  3800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Profi csapat, kedves és segítőkész (!) vezetőség! Időben érkeznek, a megbeszéltekhez tartják magukat. Tiszta szívből ajánlom őket! dr. Komlósi

Hatalmas választékkal és folyamatos akciókkal várjuk. Budaörs, Építők útja 2-4. Minőségi...

 • Szobabútor készítés

  4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

több óra késéssel, mély karcolásokkal érkezett meg a bútorom. senkinek nem ajánlom a szolgáltatást.

Zsolt Biro
egy éve

Rövid határidővel, kedvező árakon összerakjuk lapraszerelt bútorait. Hívjon most! Bízza profi szakemberekre konyha - szobabútorainak szakszerű összeszerelését. Bútorszerelés. Árak. Szolgáltatások: Bútorszerelés, Konyhabútor szerelés, Referenciák.

 • Szobabútor készítés

  2600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon szépen dolgoznak!Csak ajánlani tudom!

Rövid határidővel vállaljuk gyakorlott, megbízható csapatunkkal bútorainak szerelését. Hívjon minket levesszük a terhet a válláról! Összeszokott csapat. 20 éves gyakorlat. Bútorszerelés-szállítás.

 • Szobabútor készítés

  3100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Egy 40 nm - es lakást nem ürítettek ki 8 óra alatt, komolytalan és megbízhatatlannak tartom.A célállomás pár utcára volt...A pincém az erkélyem cuccait mással kellett elköltözteni, másnap,mert már aznap nem fordultak még egy kört emiatt..A bútorok nem sérültek legalább,de óriási idő és energia és pénz lett így a költözés.

Budapesten a szállitás oda-vissza 6000 ft. Az egész ország területén vállalunk munkát. Kárpitos munkák korrekt árakon garnitúra áthuzása 50-60 ezer ft+szövet.1 év garancia.

 • Szobabútor készítés

  2500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon profi, tökéletesen megbízható szakember. Tapasztalataival és ötleteivel tökéletes bútorokat terveztünk meg, a kivitelezés még a terveket is túlszárnyalta. A bútorokat saját maga fényezte arra a színre, amit mi választottunk ki. A beszerelésnél tökéletes munkát végzett és nagyobb tisztaságot hagyott, mint amit talált. Annyira megbízható, hogy a lakáskulcsokat is rábíztuk, hogy akkor tudjon dolgozni, amikor neki a legjobb. Az árazás teljesen korrekt piaci ár.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi asztalos szakemberektől?

Rendelj asztalos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy asztalos szobabútor készítés közben Budapesten

Kérdések és válaszok