Teljes körű erkély felújítás Budapesten. Az Ön igényeire szabva!

Generálkivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj generálkivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb generálkivitelezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 442 generálkivitelező közül, 40000-75000 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a erkély felújítás! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Budapesten környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

66 generálkivitelező most online

József

József

A környeken vagyok.

Gabor

Gabor

Ingyenes kiszallas.

Sandor

Sandor

erdekel.

Mennyibe kerül az erkély felújítás Budapesten?

40000 - 75000 Ft/db

Átlagos árak 2023. március 2-től

A legjobb generálkivitelezők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező generálkivitelezőt!

Hidegburkolás, melegburkolás, villanyszerelés, víz-gáz-fűtés, festés, generálkivitelezés. Megfizethető árak, vállalt határidők betartásával, teljeskörű minőségi kivitelezés. Garanciával. Generálkivitelezés. Lakásfelújítás. Amiket vállalok: Panellakás felújítás; Aluminium radiátor festés; Parketta festés. Ingyenes helyszíni felmérés

 • Erkély felújítás

  2200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Ok

MyLynn
2 éve

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi... Fő profilunk: Fózolt laminált padló lerakása; Gyerekszoba falfestés; Panel erkély felújítás. Kivitelezés szakemberekkel

 • Erkély felújítás

  2600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Gyönyörű, igényes munka, megbízható, profi csapattól. Köszönjük!

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Ingyenes felmérés. Minőségi felújítás. Exclusive kialakítások. Megbízható, precíz csapat. Feladatok amiket vállalok: Teljes körű fürdőszoba felújítás; Mennyezet vakolás; Cső festés. Nálunk mindent megtalálsz

 • Erkély felújítás

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Jó minőségű, saját gyártású termék. Nagyon segítőkész, kulturált tájékoztatás és kiszolgálás.

Felújítást tervez otthonában. Akkor megtalálta kivitelezőjét. Építés felújítás. Amiket vállalok: Panel fürdőszoba felújítás; Plafon glettelése; Ajtó festés. Elérhető áron

 • Erkély felújítás

  4800 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon jól dolgozó csapat, ajánlom őket bárkinek.Kevésbé szakértő hölgyekkel is türelmesek,elmagyaráznak ,megtanítanak minden fontosat,akár telefonos segítség formájában is. A család anyagi helyzetéhez mérten korrektül elmondják az optimális lehetőségeket.Nekem külön szimpatikus az értékrendjük,ahogy apa és fia egymást kiegészítve ,tisztelve dolgozik, tisztaságot hagyva maga után.Ha "nagy gáz van "a lehető leghamarabb segítenek, alaposak, felhívják a figyelmet a karbantartás várhatóan esedékes feladatára.Kifejezetten könnyebbség lehet,hogy átutalással is rendezhető az összeg.

Panel és csúszózsalus lakások teljeskörű és részleges felújítása rövid határidővel. Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Kedvező ár. Teljes generálkivitelezés. Minőségi munka. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fürdőszoba festés; Gipszkartonozás tetőtérben; Panel erkély felújítás. Olcsó lakásfelújítás, -építés

 • Erkély felújítás

  3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, pontos és reális ár. Nagyon ajánlott aki rendes szakembert kered!

Többé nem kell aggódnia csempéi, falai és háza tetejének épségéért. Bármilyen felujitàssal kapcsolatos munkàt elvàllalunk. Amiket vállalok: Járólap felújítás; Fal glettelés; Csempe festés. 1-3 hét jellemző kezdés

 • Erkély felújítás

  3600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon segítőkész, profi és gyors. Már másnapra vállalta a církó javítását, és tisztítását. Ajánlom mindenkinek aki szakszerű munkát szeretne. Köszönöm.

Lakás és családi ház teljeskörű külső és belső felújítás saját vagy meglévő tervek alapján. Az otthon felújítási támogatás keretein belül szintén végzünk kivitelezést és tanácsadást. Feladatok amiket vállalok: Padlószőnyeg lerakása betonra; Mennyezet vakolás; Ház festés. Teljes körű házfelújítás.

 • Erkély felújítás

  2600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Tamás egy nagyon alapos, átgondolt, pontos, precíz, szakember! Szívesen ajánlom mindenkinek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi generálkivitelező szakemberektől?

Rendeld meg generálkivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy generálkivitelező erkély felújítás közben Budapesten

Erkély felújítás Budapesten

Hozzon létre egy feladatot, amiben megírja, hogy erkély felújításra keres szakembert Budapesten. Az oldalon rengeteg generálkivitelező van regisztrálva - ezek magán szakemberek, felújítást végző csapatok és profi cégek. A profi szakértők alapoktól-komplett felújításig kínálnak a szolgáltatásaikat. Mindezt rendkívül kedvező áron!

A feladat közzététele után a felújítást vállaló generálkivitelezők elküldik az ajánlataikat. Válassza ki azt a szakembert, aki a legjobb feltételekkel kínálja a munkavégzést és rendelje meg a munkáját.   

Milyen felújítási munkálatok megrendelésére van lehetőség? 

A portálunk Budapesti generálkivitelezői kedvező áron elvállalják az erkélye felújítását. A kivitelező házhoz jön és elvégzi a szükséges felmérést. Meghallgatja minden kívánságát a belső kialakítást és a felújítást illetően. Az egyeztetést és a felmérést követően a mester tervet és kalkulációt készít. 

Az oldalunk generálkivitelezői mesterien elvégzik egy erkély részleges tisztasági felújítását, igény esetén egy teljeskörű erkély felújítást is megcsinálják. A feladatok és az elvégzendő munkálatok mennyisége, azok véglegesítése egyéni megbeszélés alapján történik. A mesterek olyan szolgáltatásokat kínálnak, mint: 

 • nyitott erkélyek és loggiák beépítése
 • ablak és ajtó cseréje
 • szigetelés
 • falak, padló és mennyezet burkolása választott burkolattal 

A beépített és szigetelt erkélyek otthonosabbá és kényelmesebbé válnak. Amennyiben szükséges, a kivitelezők alacsony áron elvégzik a profi átalakítást. Igény esetén bővítik az erkélyt vagy loggiát egyik szoba vagy konyha összekapcsolásával. A munkálatok elvégzéséhez a szakértők engedélyeztetik a falak bontását és az átalakítást. 

A profi szakértők elvégzik az erkély teljes felújítását kívül és belül. Az erkély burkolatához/korlát építéséhez választhat fa lambériát, alumínium, műanyag vagy EPS lapot. A portálunk kivitelezői segítenek eligazodni az építőanyagok hatalmas választékában és kiválasztani a legjobban tetszőt és árban megfelelőt.  

Kiegészítő munkálatok a felújítások során 

Az építési és felújítási munkálatokon kívül a szakemberek egy sor komplett szerelési és bontási munkálatot is végeznek. Ezek a következők lehetnek: 

 • bármilyen padló lerakása (parketta, linóleum, csempe) 
 • bútorok szerelése (szekrények, komódok) 
 • beépített szárítógépek és fűtőtestek szerelése 

Bármilyen épület (magánházak, panel lakások, régi épületek, új építésű házak) erkélye felújítható. A kivitelezők különböző méretű erkélyek kisebb-nagyobb felújítását végzik: hosszú, tágas vagy kisméretű. Érdeklődjön közvetlenül a mestertől, hogy mennyibe kerül egy erkély felújítása és annak belső munkálatai beépítéssel együtt. Az oldalon található szakember pontos választ fog adni. 

Mennyibe fog kerülni a felújítás?

Az írásban történő chat vagy telefonos konzultáció során a szakember megmondja a kivitelezés várható költségeit. Pontos összeget a szakértő a munkadíjak és az építőanyagok kalkulációját követően fog megnevezni. Az erkély külső és belső felújítási költségei a következőktől függnek: 

 • helyiség mérete 
 • a felújítási munkálatok összetettsége 
 • van-e szükség a belső tér átalakítására vagy bővítésére, van-e igény egyedi designterv kidolgozására 

Az oldalon található szakemberektől megrendelt felújítás esetén pénzt spórolhat. Sok egyénileg dolgozó szakembernek nincs fix árlistája. Ez lehetővé teszi az alkudást és azt is, hogy egyénre szabottan beszéljenek mega felújítás árát.

Erkélyfelújítás költsége

Generálkivitelező munkadíj 

25.000 Ft/nm

Bontás

2.300 Ft/nm

Betonozás 

14.000 Ft/nm

Vakolás

3.000 Ft/nm

Burkolás külső/belső

12.000 Ft/nm

Korlát építése

7.000 Ft/nm

Erkélyfelújítás átlagos ára

60.000 Ft/projekt

A felújítás határideje és a garancia

Minden szakember tudja, hogy minél jobban és gyorsabban végzi a felújítást, annál magasabb rangsorolást és értékelést kap az oldalunkon. Pont emiatt minden mester, aki a weboldalon regisztrált, professzionális szinten végzi el munkáját és pontosan betartja a megígért határidőket. Egy erkély átalakításának időtartama egy sor tényezőtől függ: 

 • a munkálatok mennyisége és nagysága
 • a felújítás vagy átalakítás típusa 
 • szükség van-e összetettebb megoldásokra az átalakítás vagy a tervezés során

A szakemberek garantálják a felelősségteljes munkavégzést, valamint az egyeztetett árlista szerint történő elszámolást. A tapasztalt kivitelezők biztosítják a munka egyéni megközelítését figyelembe véve a megrendelő elvárásait.  

Qjob.hu szakembereivel való együttműködés előnyei 

A portálon regisztrált vállalkozó szakembereket és cégeket az oldal munkatársai leellenőriztek és hitelesítették. Így biztos lehet abban, hogy a szolgáltatásokat megbízható szakemberek kínálják. A sok előny mellett, a következők miatt is érdemes az oldalunk szakembereihez fordulni: 

 • a szakemberek gyorskeresője és a kényelmes, felhasználóbarát online megrendelés (mobilalkalmazás segítségével pár perc alatt megtalálhatja a megfelelő kivitelezőt bárhol is tartózkodjon) 
 • a munka transzparens mivolta és minden szakemberről elérhető információ (a weboldalon minden szakemberről értékeléseket olvashatja a visszajelzéseket, a tapasztalatáról és az oldalon belüli rangsorolásról tájékozódhat)
 • a szakemberrel való közvetlen egyeztetésnek a lehetősége (felmérés idejéről, árakról és a határidőkről)

Ne pazarolja idejét a megbízható cég keresésére. Rendelje meg most megbízható kivitelező vállalkozók és cégek szolgáltatásait a Qjob-on! Biztos lehet, hogy a komplett erkély felújítás Budapesten a lehető legrövidebb határidőn belül és a legjobb áron lesz elvégezve. 

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Erkély felújítás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten az erkély felújítás átlagára 16000 - 30000 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Generálkivitelezők - hogyan választhatunk Budapesten?

Budapesten az erkély felújítás szolgáltatáshoz már 428 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok generálkivitelezőt Budapesten?

Most 329 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ERKÉLY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk generálkivitelezőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható generálkivitelezőt hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: erkély felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy generálkivitelező segítségét?

Egy profi generálkivitelező az erkély felújítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: generálkivitelező?

Ha egy megfelelő generálkivitelező segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Erkély felújítás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas