Lakótelepi erkély felújítás Budapesten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Generálkivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj generálkivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb generálkivitelezőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 523 generálkivitelező közül! Korrekt lakótelepi erkély felújítás árak — 63300-118700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Budapesten közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

78 generálkivitelező most online

arpad

arpad

Ingyenes kiszallas.

Marton

Marton

erdekel.

Istvan

Istvan

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a lakótelepi erkély felújítás Budapesten?

63300 - 118700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb generálkivitelezők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező generálkivitelezőt!

Ha felújításban vagy építésben van szüksége szakemberre keressen minket elérhetőségeinken. Teljes körben vállalunk lakásfelújítást az ajánlatkészítéstől a kulcsra... Amiket vállalok: Szekrény tapétázás; Fal glettelés; Csempe festés. Előre rögzített ár, határidők.

 • Lakótelepi erkély felújítás

  2600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A google értékelés alapján választottuk a szolgáltatót. Nagyon elégedettek vagyunk mi is. Telefonon mindenben segítettek, gyorsan és pontosan érkeztek, precizen dolgoztak. Minden a megbeszéltek szerint történt.

Versenyképes árazás, azonnali munkakezdès Amiket vállalok: Szekrény tapétázás; Fal vakolás; Konyha festés. Kedvező árak Ingyenes felmérés

 • Lakótelepi erkély felújítás

  3500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Gyorsak, de kalkulálj úgy velük, hogy félóra munkáért (Ventillátor lapát tisztítás) 35ezret kérnek. Aztán zsidónak neveznek ha sokallod.

Panel és csúszózsalus lakások teljeskörű és részleges felújítása rövid határidővel. Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Minőségi munka. Kedvező ár. Főbb szolgáltatásaink: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Mennyezeti repedések eltüntetése; Lakótelepi erkély felújítás. Házfelújítás

 • Lakótelepi erkély felújítás

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Kollégájuk a megbeszélt időben érkezett, felelősségteljesen, körültekintően dolgozott. Korrekt tájékoztatást adott. Köszönöm a munkáját!

Ricsi Obi
2 éve

Új építések, felújítások, javítások, tűzgátló engedéllyel, vizsgával, mérési jegyzőkönyvvel, garanciával, referenciákkal. csatornázás fűtésszerelés. lakásfelújítás generálban. ingyenes árajánlat. szobafestés gipszkarton. Szolgáltatásaink: Parkettázás; Gipszkarton vakolás; Parketta festés. Házfelújítás szakemberekkel

 • Lakótelepi erkély felújítás

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Elégedett voltam most is és 5 évvel ezelött is. Gyors kiszolgálás jó raktárkészlet. A távolság ellenére is megérte nálatok vásárolni.

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona minden helységét felújíthatja most egy kivitelezővel. Kérjen ajánlatot még ma! Fix határidőkkel. Megbízható kivitelező. Állami támogatásra is. Garanciális munka. Feladatok amiket vállalok: Panel konyha felújítás; Vályogfal vakolás; Wc felújítás. Lakását még most újítassa fel

 • Lakótelepi erkély felújítás

  4500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkészek.

Teljeskörű lakás és házfelújítás generálkivitelezés rövid határidővel. Lakásfelújítás teljes generálkivitelezés, házak felújítása. otthonfelújítási akció. lakásfelújítási lehetőség. otthonfelújítási program. házfelújítási lehetőségek. Amiket vállalok: Ház felújítás; Ház vakolás; Parketta festés. Pontos ütemezéssel, árakkal.

 • Lakótelepi erkély felújítás

  4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Kivalo minoseg baragsagtalan hozzaallas a vevokhoz

Nézze meg, mennyit takaríthat meg, ha házát ROCKWOOL kőzetgyapottal szigeteli. Válaszolunk a lakásszigeteléssel kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdéskre. Alkalmazási területek. A kőzetgyapot előnyei. Műszaki információ. Tűzvédelem. Főbb szolgáltatásaink: Parketta csiszolás; Fűtéscsövek festés; Mennyezet festés. Generálkivitelezés, felújítás

 • Lakótelepi erkély felújítás

  4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Még nem rendeltem,de udvarias szakértő tanácsot kaptam.Ajánlom

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Amiket vállalok: Panellakás felújítás; Plafon gipszkartonozás; Gépi festés. Hidegburkolás, Melegburkolás

 • Lakótelepi erkély felújítás

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Hegesztés technikai szaküzlet és szerviz.

Nap mint nap lakásokat, házakat újítunk fel. Ez a dolgunk, ehhez értünk. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Bútor tapétázás; Festés előtti falcsiszolás; Plafon festés. Konzultáció, tervezés, kivitel

 • Lakótelepi erkély felújítás

  2100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nem szoktam értékelgetni, de most megteszem. Tegnap este Gázszerelőt kerestünk. Úgy látszik, hogy délután és este nem szeret senki dolgozni! Kb. fél kilenc körül egy ismerősünk ajánlásával megkaptuk Csikós úr telefonszámát (ha ő nem tud rajtunk segíteni, akkor senki sem címszóval) Elmondtam neki a bajomat, hogy borzasztóan csörög-csattog/ durrog és nagyon büdös égett szag jön a kazánunkból. A következő választ kaptam tőle: „Kérem, adja, meg a címét felöltözők beülök a kocsiba és oda megyek.” Megmondom őszintén én és a párom nem hittünk a fülünknek azt hittük szórakozik velünk. Kijött szétszerelte a cirkónkat és valami fehér lapot visszatett a helyére, ami be volt esve oda ahol látjuk az égést utána összeszerelte a készülékünket. 30 percet volt még itt, leellenőrzött mindent, hogy minden jól és biztonságban működjön. Csak ajánlani tudom, és még egyszer köszönjük szépen Attila és a jövőbeni munkálatokkal biztos, hogy téged fogunk megkeresni! Emberségből jeles köszönjük a segítséget : Péter és Móni

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi generálkivitelező szakemberektől?

Rendeld meg generálkivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy generálkivitelező lakótelepi erkély felújítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakótelepi erkély felújítás: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a lakótelepi erkély felújítás átlagos ára 8000 - 15000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi értékeléseket?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek generálkivitelezőt Budapesten?

Jelenleg 280 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAKÓTELEPI ERKÉLY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy generálkivitelező?

Egy generálkivitelező a következő munkával kereshető meg: lakótelepi erkély felújítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy generálkivitelező segítségét?

Egy jó generálkivitelező a lakótelepi erkély felújítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: lakótelepi erkély felújítás?

A lakótelepi erkély felújítás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy generálkivitelezőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas