Fém kád felújítása Budapesten tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Frissítse fel fürdőszobáját a fém kádjának felújításával a mi szolgáltatásunkkal! Tapasztalt szakembereink Budapesten állnak rendelkezésére, hogy új életet leheljenek a régi kádjába. Célunk, hogy kiváló minőségű munkát végezzünk és elégedett ügyfelekkel távozzunk. Áraink a felújítás méretétől és állapotától függően változnak, általában 30 000 Ft-tól 100 000 Ft-ig terjednek. Az árak magukban foglalják a munkaerőt, anyagokat és az utómunkálatokat is. Csapatunk a legjobb eredmények elérésére törekszik, és minden felújítást gondosan ellenőriz, hogy biztosítsa a vevő elégedettségét. Hívjon minket ma, és tegye újra csillogóvá kádját!

80 szakember, aki végzi a fém kád felújítását most online

József

József

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Géza

Géza

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

17900 - 33600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fém kádak felújítását Budapesten!

Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk. Precíz munkavégzés alkoholmentesen! Teljeskörű vízszerelés szakszerűen, több vétizednyi szakmai tapasztalattal.

 • Fém kád felújítása

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Vasárnap, sürgős hiba miatt jött ki. Korrekt, fix áron. Igaz nem volt olcsó, de vasárnap délben szakembert elérni, így megérte.

Márton
2 éve

Vízszerelési problémák elhárítása tömítésektől, a teljes vízhálózat cseréjéig. Korrekt, fix árak. 100% Garanciával. WC, fürdő, konyha. Ingyenes kiszállás.

 • Fém kád felújítása

  4400 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Kovács Zoltán úr rendkívüli igényességgel végzi munkáját, nagyon érti és szereti szakmáját. Pontos megjelenés, tisztaság és alaposság, korrekt árképzés, azonnali számlaadás jellemzi vállalkozását. Gépparkja az elérhető legprofibb készülékekből áll. Bátran ajánlom személyét és munkáját mindenkinek.

Marcel
2 éve

Csőtörés, csővizsgálat, vízvezeték szerelés, vízszivárgás javítása a hét minden napján. Kérjen tanácsot és szakszerű javítást szakembereinktől, akik egyúttal ajánlatot is adnak. Kültéri, beltéri munka. Minőség és haétkonyság. Ház, lakás esetén is.

 • Fém kád felújítása

  6000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors volt a kiszállás, profi munkát végzett. Maga után rendet, tisztaságot hagyott. Csak ajánlani tudom!

Tibor
2 éve

Padlóösszefolyók, wc-k, fürdőkádak, mosogatók, zuhanyzó lefolyók karbantartása. Segítség azonnal, Kovács Jozsef duguláselhárító. Szennyvízcsatorna javítás. Szennyvízcsatorna építés. Kamerás csővizsgálat.

 • Fém kád felújítása

  3300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Tiszta, jò, munka jó áron .Csak ajánlani tudom.

Sámuel
2 éve

Budapest és vonzáskörzete várjuk hívását. Profi szakemberek profi felszereléssel azonnal. Duguláselhárítás 0-24 mert a wc-t hajnal 3-kor is le kell valahogy húzni, nincs mese.

 • Fém kád felújítása

  6100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható jó szakemberek

Szilárd
2 éve

Professzionális Eszközökkel, 30 Nap Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk!

 • Fém kád felújítása

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Türhetetlen magatartást tanúsítottak, amit nem tudok szó nélkül hagyni és látom, hogy nem véletlenül egy csillagot kaptak 6 szavazat alapján. Időpontot kértem december elején mellék vízmérő cserére, amit meg is kaptam december közepére (ez eddig rendben is van). A megbeszélt időpontban kijött egy hölgy, aki az adminisztratív munkát végezte és egy szerelő. Bejöttek az udvarba és mutattam nekik az aknát ahol a vízóra található és ennél a pillanatnál jött el az amire nem számítottam. Szó szerint fogok idézni: Ugye nem gondolom komolyan, hogy kora reggel ilyen hidegben egy koszos aknába fogom leküldeni a szerelőt?" (Nem tudtam, hogy csak tiszta meleg lakásban lehet a mellékvízmérő.)

Aladár
2 éve

Hogyan kaphatok árajánlatokat a helyi szakembertől, aki fém kád felújításával foglalkozik?

Rendeljen most szakembert, hogy a fém kádját felújíttassa! Csak néhány perc alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai, és mindez INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattintson ide most!

Egy szakember, aki végzi a fém kád felújítását, fém kád felújítása közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen típusú fém kádak léteznek?

A piacon számos fém kád típus található, köztük a legnépszerűbbek az acél és a réz kádak. Az acél kádak általában olcsóbbak, áruk általában 50-150 ezer forint között mozog, míg a réz kádak ára magasabb, általában 200-500 ezer forint között. A réz kádak tartósabbak és jobban ellenállnak a rozsdának, míg az acél kádak könnyebbek és könnyebben tisztíthatóak. A választás főként az egyéni preferenciától és a költségvetéstől függ.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen anyagokból készülnek a fém kádak?

A fém kádak általában rozsdamentes acélból készülnek, de lehetnek rézből vagy öntöttvasból is. Az árak változóak, de általában a rozsdamentes acél kádak drágábbak, mint az öntöttvas vagy réz kádak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan történik a fém kád felújítása?

A fém kád felújítása általában a következő lépésekből áll: először is eltávolítják a régi festékréteget és a rozsdát, majd a felületet alaposan megtisztítják és előkészítik. Ezután a kád felületét általában porfestéssel vagy speciális bevonattal kezelik, hogy megvédjék a rozsdától és a kopástól. Az árak változóak lehetnek, de általában a fém kád felújítása 20 000-50 000 forintba kerül. Fontos megjegyezni, hogy a felújítás időtartama és ára függ a kád állapotától és a felújítás módjától is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mik a leggyakoribb rozsdafoltok a fém kádakon?

A leggyakoribb rozsdafoltok a fém kádakon a vízkő és a savas anyagok okozta elszíneződések. A vízkő eltávolítására ajánlott a Cif Power Cream Cleaner, mely ára körülbelül 1000 forint. A savas anyagok okozta foltok eltávolításához pedig javasoljuk a Cif Bathroom Cleaner használatát, mely ára körülbelül 800 forint. Fontos, hogy a tisztítószereket használat előtt mindig teszteljük a felületen, hogy nem okoznak-e károsodást.

Olvas