Régi kád felújítása Budapest területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Frissítsd fel fürdőszobádat és válassz a régi kád felújítása szolgáltatásunk közül! Tapasztalt szakembereink segítségével garantáltan újra használhatóvá varázsoljuk a régi kádat, és friss, modern megjelenést kölcsönözünk a fürdőszobádnak. A szolgáltatásunk magában foglalja a szakember keresést és a felújítási folyamatot, így te nem kell aggódnod a részletek miatt. Az árak az új kád típusától és a felújítás mértékétől függnek. Az árak tartománya: 50 000 Ft-tól 150 000 Ft-ig. Ne várj tovább, és varázsold újjá fürdőszobádat még ma!

81 szakember fürdőkád javító most online

József

József

erdekel.

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Dancs

Dancs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

13400 - 25200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Budapesten!

Lefolyóvezetékek kamerás vizsgálata, duguláselhárítás 24 órás ügyeletben

 • Régi kád felújítása

  5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Számomra Harcsa úr, pozitív meglepetést okozott. A munka elvégzése tökéletes volt. De sajnos másfél hetre rá, vissza dugult a csatorna, és garanciális javítást végeztek! Nem értem a negatív véleményt, mert nálam garanciát váltak a munkára!

Gábor
2 éve

Hétvégén és Ünnepnapokon is! Akár 2 órán belüli kiszállás! Budapesten és Pest megyében! Azonnali hibaelhárítás. Kedvező Árak. Munkánkra Garanciát vállalunk. Hívjon Bizalommal!

 • Régi kád felújítása

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon jo szerviz

Dávid
3 éve

A hét mindennapján, hétvégén és ünnepnapokon is. Éjjel-nappal. S.O.S. azonnali kiszállás.

 • Régi kád felújítása

  4800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Rugalmas nagyon megbizható és teljesen profi a szakmájában.

Jakab
2 éve

Csőtörés, vízszerelés, vízvezeték szerelés éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnap is. Duguláselhárítás éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnap is.Földmunkával is!

 • Régi kád felújítása

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Mobiltelefonos megkeresésemre gyorsan reagált, a megbeszélt időpontban érkezett, alapos és tiszta munkát végzett. Próbált segíteni egy kivitelezési hibában is. Csak ajánlani tudom. Számlát és garanciát is kaptam. Köszönet érte!

Márton
3 éve

Vízszerelés Ingyenes kiszálással: fürdőszoba, konyha, kertcsap, csaptelep, WC, mosdó, kád.

 • Régi kád felújítása

  6400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt volt és nagyon pontosan érkezett. Nem beszélt mellé, javasolta, hogy kerüljem el a dugulást. Több ilyen szakembert.

Pál
2 éve

Padlóösszefolyók, wc-k, fürdőkádak, mosogatók, zuhanyzó lefolyók karbantartása. Segítség azonnal, Kovács Jozsef duguláselhárító. Szennyvízcsatorna építés.

 • Régi kád felújítása

  4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Pontos, precíz! Én csak ajánlani tudom mindenkinek.

Hogyan kaphatok árajánlatokat a helyi szakember fürdőkád javítására?

Rendelj most szakembert fürdőkád javítására és pár perc alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. INGYENES és kötelezettségmentes! Kattints ide a megrendeléshez!

Egy szakember fürdőkád javító, régi kád felújítása közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen típusú vízszűrőt ajánlasz a kádhoz?

A legjobb vízszűrő a kádhoz az Aquaphor Crystal. Ez a szűrő hatékonyan távolítja el a klórt, a nehézfémeket és a szennyeződéseket a vízből, és javítja a vízminőséget. Az ára körülbelül 20 000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen víznyomás szükséges a kád telepítéséhez?

A kád telepítéséhez általában legalább 1,5-2 bar nyomás szükséges a megfelelő működéshez. Azonban javasolt egy szakemberrel konzultálni, hogy pontosan meghatározzák a telepítéshez szükséges nyomást a kád típusa és mérete alapján. Általában a kád telepítése során szükséges lehet a vízvezeték rendszer megerősítése és a nyomásszabályozó telepítése is. Az árak változóak lehetnek, azonban átlagosan a vízvezeték rendszer megerősítése és a nyomásszabályozó telepítése körülbelül 20-30 ezer forintba kerülhet.

Olvas

Népszerű kérdés

Mire figyeljek oda a régi kádak víztakarékosságára törekedve?

A régi kádak víztakarékossága javítható azzal, hogy beszerelünk egy víztakarékos zuhanyfejet, mint például a Grohe Rainshower SmartControl 360 DUO. Ez a zuhanyfej akár 40%-kal kevesebb vizet használ, miközben ugyanolyan hatékonyan tisztítja a testet. Ezzel jelentős megtakarítást érhetünk el a vízszámlánkon, és egyúttal környezetbarát megoldást is alkalmazunk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen anyagokból készülhetnek a régi kádak?

A régi kádak általában öntöttvasból vagy acélból készültek, azonban a modern kádak többféle anyagból is elérhetőek, mint például a fém bevonatú akril, üvegszálas műanyag vagy akár fa. Az árak változóak, azonban átlagosan az öntöttvas kádak ára 100 000-200 000 forint között mozog, míg az akril kádak ára 50 000-100 000 forint körül van.

Olvas