Minőségi fóliázott mdf ajtó javítás Budapesten. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj fóliázott mdf ajtójavító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Javítsa fel a fóliázott MDF ajtót Budapesten! 383 szakember közül választhat. Professzionális javítás, garancia. Kattintson ide, hogy többet megtudjon. Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Budapesten környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

63 fóliázott mdf ajtójavító most online

Norbert

Norbert

Ingyenes kiszállás.

József

József

Érdekel.

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a fóliázott mdf ajtó javítás Budapesten?

7800 - 14600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fóliázott mdf ajtójavítóok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fóliázott mdf ajtójavítót!

20 év tapasztalat Non stop elérhetőség Rövid határidővel Budapest Fejér megye Pest megye

 • Fóliázott mdf ajtó javítás

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon jó tapasztalataim vannak a céggel kapcsolatban. Nyílászárókat csináltattunk velük és nagyon elégededettek vagyunk a végeredménnyel szívből ajánlom mindenkinek. Megbízható,precíz,igényes,pontos,tiszta munka. A végeredmény ,gyönyörű lett,ahogy ígérték is. A dátum és a végösszeg is megegyezett azzal,amit az elején megbeszéltünk. A legjobb választás volt. Köszönjük.

Ablakfelújítás Budapest Ablak felújítás Budapest. Fa műanyag Ablak felújítás Budapest. Fa ajtó felújítás. garanciával. Fa nyílászáró felújítás. Városrészek: Ablak javítás Budapest, Ajtó javítás Budapest, ÖSSZES KERÜLET.

 • Fóliázott mdf ajtó javítás

  3600 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

A kommunikáció kicsit nehézkes,nem pontos készlet.

Nyílászáró és zárszerviz gyorsszolgáltatás Javítás szerelés. Amit vállalunk! Számunkra nincs kis munka, minden megbízást azonnal teljesítünk! Munkafelvétel azonnal. Ingyenes kiszállással. Árajánlat ingyenes. Helyszíni javítás azonnal.

 • Fóliázott mdf ajtó javítás

  3300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Jó hely.

toló bukó teraszajtó beállítás műanyag teraszajtó kilincs javítás zár szerviz. műanyag erkélyajtó javító Budapest műanyag ablak szerviz Fejér megye Pest megye.

 • Fóliázott mdf ajtó javítás

  3200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Szuper!!!!!🙉👌

Zárnyitás a leggyorsabb úton. Ingyenes kiszállás helyszíni felmérés, megfizethető árak. Zárszervíz Ügyelet. Zárnyitás Budapest, Autónyitás, Zárszervíz BUDAPEST, Zárszerelő.

 • Fóliázott mdf ajtó javítás

  4000 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nem szavahihető tróger banda. Többszöri megkeresésre se tudtak kijönni 2 hónap alatt, hogy felmérjék az ajtó méreteket. Azt ajánlom, hogy mindenki kerülje el nagy ívben ezt a céget.

2 zár, 15+1 ponton záródik, 7 cm vastag ajtólap, kulcs nélküli zárás funkció. Bárhol...

 • Fóliázott mdf ajtó javítás

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Ugyan érdemben nem tudtak segíteni, de tanácsot adtak, ami alapján 2 perc alatt elintéztem amit szerettem volna! Szóval, köszönöm szépen és mindenkinek ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fóliázott mdf ajtójavító szakemberektől?

Rendelj fóliázott mdf ajtójavító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő fóliázott mdf ajtó javítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fóliázott mdf ajtó javítás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a fóliázott mdf ajtó javítás átlagára 6400 - 12000 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ajtószerelők - mi alapján válasszunk Budapesten?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok ajtószerelőt Budapesten?

Most 300 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÓLIÁZOTT MDF AJTÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy ajtószerelő?

Egy ajtószerelő a következő munkával kereshető meg: fóliázott mdf ajtó javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy ajtószerelő segítségét?

Egy megbízható ajtószerelő a fóliázott mdf ajtó javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha ajtószerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas