Folyosó burkolás Budapest szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj folyosóburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Keressen Budapest területén tapasztalt falburkoló szakembereket! Több mint 420 szakember közül választhat, hogy folyosóját tökéletesre alakítsa. Látogasson el honlapunkra még ma! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

60 folyosóburkoló most online

Andras

Andras

Ingyenes kiszállás.

Pal

Pal

Érdekel.

Tamas

Tamas

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a folyosó burkolás Budapesten?

4900 - 9200 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb folyosóburkolóok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező folyosóburkolót!

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról!

 • Folyosó burkolás

  6400 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Röviden és tömören: Ügyes, gyors kezek ☺️, rendes emberek, kellemes megjelenés, rendes" szerszámok (!), pontos határidők, szép végeredmény ❤️

Raktárkonténer, lakókonténer, minden méretben. Gyors helymegoldás, kedvező feltételekkel. 10 éves szakmai tapasztalattal várjuk weboldalunkon. még ma! 12 év tapasztalat. Széles választék. Gyors ügyintézés. Precíz munkavégzés. Vevőközpontú cégszemlélet.

 • Folyosó burkolás

  6200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Eigene Betonstein-Erzeugung, gutes Preis-Leistung-Verhältnis. Deutschsprachiger Chef.

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról! Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat. Hívjon...

 • Folyosó burkolás

  3900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nagy választék- szuper kiszolgálást tapasztaltam!

Hidegburkolás, melegburkolás, villanyszerelés, gipszkartonozás, festés, generálkivitelezés. Megfizethető árak, vállalt határidők betartásával, teljeskörű minőségi kivitelezés. Lakásfelújítás. Generálkivitelezés. Garanciával.

 • Folyosó burkolás

  6200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Bőséges választék. Kedves, gyors kiszolgálás. Mindent a vevőért.

Hidegburkolás, melegburkolás, villanyszerelés, gipszkartonozás, festés, generálkivitelezés. Megfizethető árak, vállalt határidők betartásával, teljeskörű minőségi kivitelezés. Garanciával. Lakásfelújítás. Generálkivitelezés.

 • Folyosó burkolás

  7200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Gyors profi munka!

Hidegburkolás, melegburkolás, villanyszerelés, gipszkartonozás, festés, generálkivitelezés. Megfizethető árak, vállalt határidők betartásával, teljeskörű minőségi kivitelezés. Garanciával. Generálkivitelezés. Lakásfelújítás.

 • Folyosó burkolás

  3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Átlagos

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi folyosóburkoló szakemberektől?

Rendelj folyosóburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló folyosó burkolás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Folyosó burkolás: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a folyosó burkolás átlagos díja 4000 - 7500 Ft/m2. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - mi alapján válasszunk Budapesten?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok burkolót Budapesten?

Most 290 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FOLYOSÓ BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy burkoló?

Egy burkoló a következő feladattal kereshető meg: folyosó burkolás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó burkoló?

Egy jó burkoló pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha burkolót hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas