Garázs padló burkolás Budapest területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj garázs padlóburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Keressen szakembert garázs padló burkolásra Budapesten! 429 szakember közül választhat. Minőségi munka, ajánlatok összehasonlítása. Hívjon most! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapesten környékén található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

59 garázs padlóburkoló most online

arpad

arpad

Ma is elvállalom.

Gabor

Gabor

Ma is elvállalom.

dr.

dr.

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a garázs padló burkolás Budapesten?

3300 - 6200 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb garázs padlóburkolóok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező garázs padlóburkolót!

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! 95 visszatérő ügyfél. Ország teljes területén. Tételes árajánlat. 15 év szakmai tapasztalat.

 • Garázs padló burkolás

  5700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Megbeszélt időben nem jelent meg, és nem vette fel a telefont.

Beírod, Elküldöd, Kiválasztod, Megbízod. Próbáld Ki, Hogy Milyen Egyszerű Így! Megbízható...

 • Garázs padló burkolás

  5900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Baráti árak, baráti kiszolgálás 😊

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! 15 év szakmai tapasztalat. Tételes árajánlat. Stresszmentes...

 • Garázs padló burkolás

  4400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Figyelmes,kedves szakszerû kiszolgálás,széles választék☺

Tekintsék meg referencia munkáinkat és ajánlásainkat! Akár szűk helyeken is van megoldás! Lépcsőink tervezése során a legfontosabb tényezők a biztonság és a kényelmes használat! Egyedi igények szerint. Vagy vintage stílusban!

 • Garázs padló burkolás

  6800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, korrekt csapat, mindenkinek ajánlani tudom.

Megbízható, precíz, józan életű, munkámra igényes szakember vagyok.

 • Garázs padló burkolás

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Falazásra és szobafestésre volt szükségünk, a személyes találkozó alkalmával kaptunk egy korrekt tanácsadást. A falat téglától újra húzták a 3 szintes glettelést még nem is láttam eddig senkitől, a végeredmény pazar lett és a megbeszélt időn belül! Csak ajánlani tudom Profi szakemberek köszönöm még egyszer :)

Parkett lépcsőink tarósága megegyezik a fa lépcsők tartóságával. Parkettlépcső burkolataink kiváló ár érték arányban vannak. Fa lépcsőburkolat. Lépcsőburkolat. Parkettlépcső.

 • Garázs padló burkolás

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Kalandvágyónak, jó idegzetűeknek, korlátlan tarifacsomaggal rendelkezőknek szívesen ajánlom..."

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi garázs padlóburkoló szakemberektől?

Rendelj garázs padlóburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló garázs padló burkolás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Garázs padló burkolás: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a garázs padló burkolás átlagos díja 2700 - 5100 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok hiteles értékeléseket?

Budapesten a garázs padló burkolás szolgáltatáshoz már 425 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok burkolót Budapesten?

Jelenleg 327 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GARÁZS PADLÓ BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy burkoló?

Egy burkoló a következő munkával kereshető meg: garázs padló burkolás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi burkoló segítségét?

Egy profi burkoló a garázs padló burkolás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha burkolót hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas