Raktér burkolás Budapest területén!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj raktér burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Fedezze fel Budapest legjobb Raktér burkolás szakembereit! Több mint 409 elérhető szakember áll rendelkezésére, hogy segítsen Önnek a tervezéstől a kivitelezésig. Válassza a legjobbat még ma! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

60 raktér burkoló most online

Istvan

Istvan

Sok tapasztalatom van

Marton

Marton

Ma is elvállalom.

Janos

Janos

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a raktér burkolás Budapesten?

2600 - 5000 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb raktér burkolók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező raktér burkolót!

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket!

 • Raktér burkolás

  4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Rendkívül profi kiszolgálás,ami sajnos egyre ritkább,de itt adott!

Segítünk a páratlan, személyre szabott, különleges hangulatú otthonok megteremtésében. Te megtervezed, mi elkészítjük. A részletekkel kapcsolatban kérd munkatársaink segítségét!

 • Raktér burkolás

  6500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon kedves,segítőkész csapat! 👏👏👏

Kérdése van vagy információra van szüksége? Keresse fel a lakóhelyéhez közeli kereskedőt! Látogasson el egy közeli kereskedésbe, és kérjen személyre szabott tanácsadást.

 • Raktér burkolás

  4600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Kiváló minőségi munka. Megbízható válalkozó.

A lépcső tervezéstől a kivitelezésig számíthat tapasztalt szakembereinkre. Galériában több referenciaképet is megtekinthet, keressen bizalommal, kérjen ajánlatot! Tetőtér beépítése.

 • Raktér burkolás

  7000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon szépek a munkáik, bárkinek bátran ajánlom. Emellett olcsók is, na és nem utolsó sorban kedvesek, rendesek.

20 év tapasztalat, garancia! Kedvező árak.

 • Raktér burkolás

  5400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Sajnos nekem nem volt akkora szerencsém mint az itt véleményezők nagy többségének. Terveztetni akartam, vásárolni, majd kiviteleztetni velük, igaz csak egy fürdőszobát egy újépitésű házban. Rohangáltattak föl-alá, hogy tervrajz meg pontos méret, meg üveges, meg stb ... Eljutottunk oda hogy tervezzünk, majd a tervező hölgy teljes képtelenségekkel állt elő, pl. hogy 40cm-en menjek be a zuhanykabinba. Mire ötödik vagy hatodik találkozásunkra a hölgy közölte hogy nem tudják vállalni. Még hozzátette hogy meglévő szerződéseket is vissza kell mondania, mivelhogy érkezett nekik nagy megrendelés és a kicsikkel nem tudnak foglalkozni. Ebben a hozzáállásban én nem látom az öt csillagot...Ez sajnos számomra csak ⭐.

Beírod, Elküldöd, Kiválasztod, Megbízod. Próbáld Ki, Hogy Milyen Egyszerű Így! Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Nincs rejtett költség.

 • Raktér burkolás

  3600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Kösziii"

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi raktér burkoló szakemberektől?

Rendelj raktér burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló raktér burkolás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Raktér burkolás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a raktér burkolás átlagára 2200 - 4100 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - hogyan választhatunk Budapesten?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Budapesten?

Ebben a pillanatban 340 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést RAKTÉR BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy burkoló?

Egy burkoló a következő munkával kereshető meg: raktér burkolás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó burkoló?

A jó burkoló pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: raktér burkolás?

A raktér burkolás és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy burkolót bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas