Fürdőkád szifon szerelése Budapesten gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Fürdőkád szifon szerelése? Válassz 513 vízvezeték szerelő közül és élvezd az árakat 8800-16500 Ft/db között! Találd meg a legjobb specialistákat Budapesten a Qjob-on! Nem tudod, hogyan kezdj neki a szakember keresésnek? Ne aggódj, mi segítünk! Oszd meg velünk a feladatot és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! A Qjob-on összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! És ami a legjobb, mindezt DÍJMENTESEN teheted! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és bízd ránk a fürdőkád szifon szerelését! Az árak a feladat nehézségétől függnek, de garantáltan a legjobb áron kapsz minőségi szolgáltatást!

76 vízvezeték szerelő most online

Márk

Márk

Sok tapasztalatom van

Ifj.

Ifj.

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

9800 - 18500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték szerelők Budapesten!

Legyen szó bármilyen víz-, gáz- és fűtésszerelési vagy dugulás elhárítási munkáról. Fő szolgáltatási területünk Budapest és Pest megye.

 • Fürdőkád szifon szerelése

  6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

A lehető leghamarabb elvégezte Kovács Zoltán a munkát. Semmi piszkot nem hagyott maga után. Udvarias, tárgyilagos, jó tanácsookal látott el. Elvégzett munkája után garanciát vállalt.

Menyhért
2 éve

Keressen A Seekweben. Ingyenes találatok Önnek a nap 24 órájában, a hét minden napján! Több forrás egyesítve. Az összes válasz. Egyszerű használat. Gyors és megbízható. Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés.

 • Fürdőkád szifon szerelése

  4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Ez egy f.s. senkinek nem ajánlom. Szakmai tudás 0. Határidők betartása smafu. Panaszkezelésnek értelme nincs. Tájékoztatás 0. E-mailre telefonra nem válaszolnak. A beígért munkát nem nem végzik el!! Majd módosítok a leíráson ha hajlandóak végre befejezni, de jelenleg 3 hete várok, és torkig vagyok. 1 csillagot se adnék, de akkor nem tudom megírni a véleményem. Botrány, egy ilyen cégnek nincs helye a piacon!!

Vízszerelés a hét mindennapján, éjjel-nappal. Gyors segítség hétvégén és ünnep napokon is. Díjmentes kiszállással. Garanciális munkavégzés. 0-24 Ügyelet. S.O.S Azonnali Kiszállás.

 • Fürdőkád szifon szerelése

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Nagy tapasztalattal rendelkező cég, kiváló szerelő csapattal.

Benedek
2 éve

Víz-Gáz-Fűtés szerelést vállalok Garanciával. Számlámat a biztosítók elfogadják. Gyors helyreállítást, komplett kiépítést is rám bízhatja. Több mint 30 éves tapasztalat. Gyors akár SOS kiszállás. Megbízható szakember. Pénztárca barát. 35 éves rutin.

 • Fürdőkád szifon szerelése

  4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, szakszerű, precíz munka!

Laszlo
3 éve

Lefolyóvezetékek kamerás vizsgálata, duguláselhárítás, 24 órás ügyeletben! Duguláselhárítás akár 1 órán belül.

 • Fürdőkád szifon szerelése

  5600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon elégedett vagyok a szakemberekkel időben jöttek, nagyon gyorsan és precízen dolgoztak. Mindenkinek jó szívvel ajánlom őket

Barnabás
2 éve

Vízszerelő keres? Helyi Vízvezeték szerelő + Non Stop gyorsszolgálati kiszállás. Hívjon. A csap cserétől a teljes kivitelezésig. Minden ami víz, fűtés, dugulás, lefolyó, csőtörés.

 • Fürdőkád szifon szerelése

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Ígérgetőmester. A szakmája szégyene. Az pedig az immergas szégyene, hogy ilyen ember még a listájukon szerepel.

Kálmán
2 éve

Hogyan kaphat ajánlatokat a helyi vízvezeték-szerelőtől?

Vízvezetékkel bajban vagy? Ne habozz többé! Kérj szakértő segítséget pillanatok alatt, bármikor, és INGYEN! Rendelj most vízvezeték szerelő szolgáltatást a mi oldalunkon, és garantáltan megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Ne hagyd, hogy a vízvezeték gondok általános problémává váljanak. Rendeld meg a szolgáltatást, és pár perc múlva már érkeznek is a legjobb árajánlatok!

Egy vízvezeték szerelő, fürdőkád szifon szerelése közben Budapesten