Szifon csere Budapesten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Szifon cseréje? Ne aggódj, mi segítünk! Válaszd ki a legmegfelelőbb szakembert az 519 vízvezeték szerelő közül, 8000-15000 Ft/db áron! Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a Qjob-on keresztül! Egyszerűen oszd meg velünk a feladatot, és mi azonnal kapcsolatba lépünk a szakemberekkel, akik árajánlatot adnak azonnal! A szakemberek profiljait összehasonlíthatod, a visszajelzéseket tanulmányozhatod, és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN! Az árak változóak, attól függően, hogy milyen típusú szifon cserére van szükséged.

72 vízvezeték szerelő most online

Tibor

Tibor

erdekel.

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

9000 - 16800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték szerelők Budapesten!

Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal. 30 év tapasztalat. Korrekt ár. Hívjon bizalommal. Csap és szaniter csere.

 • Szifon csere

  3900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, pontos, precíz munkavégzés. Évek óta csak őket hívjuk, bárhol is adódott megoldandó feladat. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Köszönjük az eddigi munkátokat!

Vízszerelő éjjel nappal. Csőtörés, csővizsgálat, vízvezeték szerelés, vízszivárgás javítása a hét minden napján. Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás...

 • Szifon csere

  6500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Ismeretlenül is rövid határidőre vállalta, pontosan érkezett, jól és ügyesen oldotta meg a problémát! A várt szolgáltatást nyújtotta, elfogadható fix áron! Számlát magától adott. Csak ajánlani tudom másoknak is!

Benjámin
3 éve

Akár 1 órán belül. Bankkártyás fizetés is.Kutyabarát üzlet.Pozitív kedves kiszolgálás.

 • Szifon csere

  3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors és pontos kiszállás. Lelkiismeretes munka.

Ferenc
3 éve

Profi szakemberek. Precízen olcsón gyorsan tisztán. A munkánkra garanciát vállalunk.

 • Szifon csere

  3600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

A megbeszélt időpontban pontosan érkeztek, nem jöttek a kifogással, hogy kicsi a hely a szereléshez (vízóra cseréhez). Korrektül és precízen elvégzett munka. Mindenkinek bátran ajánlom őket. Köszönöm!

Tivadar
2 éve

Kamerás csővizsgálattal behatároljuk, majd szakszerűen orvosoljuk a hibát. Hívjon most! Tapasztalt, precíz szakembereink az összes lehetséges vízszerelési problémát ismerik. Professzionális eszközök. Kedvező árak. Akár aznapi kiszállás. Gyors segítség.

 • Szifon csere

  3700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Az I. kerületben 30 perc alatt ott voltak A WC. volt teljesen eldugulva. Sajnos bele pottyant az illatosító, de tovább ment a fővezetékbe és totális dugulást okozott. A telefonos egyeztetés után, pontosan megérkeztek a duguláselhárító szakemberek. Ami már az elején tetszett, hogy minőségi szerszámokkal és gépekkel dolgoztak. A csészét szakszerűen felvették, majd a csőgörénnyel kb. 3 méternél megtalálták a lefolyóba rekedt WC. illatosítót. A szakszerű csésze visszaszerelés után tökéletesen lehetett használni újra a WC.-t.

Gyula
2 éve

Kamerás csővizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal meghatározás falbontás nélkül.

 • Szifon csere

  5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Pontos, precíz, kedves.

Szilárd
3 éve

Hogyan kaphat ajánlatokat a helyi vízvezeték-szerelőtől?

Vízvezetékkel bajban vagy? Ne habozz többé! Kérj szakértő segítséget pillanatok alatt, bármikor, és INGYEN! Rendelj most vízvezeték szerelő szolgáltatást a mi oldalunkon, és garantáltan megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Ne hagyd, hogy a vízvezeték gondok általános problémává váljanak. Rendeld meg a szolgáltatást, és pár perc múlva már érkeznek is a legjobb árajánlatok!

Egy vízvezeték szerelő, szifon csere közben Budapesten

Szifon csere

A Qjob szakemberei által ajánlott szifon szerelési árak alkuképesek és az elvégzendő vízvezeték szerelési munkák bonyolultságától függ. Ha az oldalunk elérhető, Budapesti vízszerőhőz fordul, akkor részletes tájékoztatót kap és a megrendelése a megadott határidőre teljesül. Ha sürgős szifon csere kell, akkor forduljon az oldalunk szakembereihez a nap 24 órájában, az árak magáért beszélnek majd! 

Minőségi vízszerelés alacsony áron

Vízszerelés egyik legfontosabb szakasza a kiválasztott szaniter összeszerelése. Ezt követi a mosdókagyló vagy a kád alatti szifon beszerelése. Ez az alkatrész gyűjti össze a lefolyóba kerülő hulladékot, és távol tartja a kellemetlen szagot a csatornából. A beépítés helyességétől függ a konyhai és fürdőszobai berendezések kényelmes használata. A krómozott, műanyag szifon szakszerű beépítésével ne kísérletezzen, rendelje azt meg inkább jó áron a tapasztalt vízszerelőktől. A portálunkon számos olyan vízszerelőt talál, akik profin kicserélik a tömítést, leszerelik a régi lefolyócsövet és felszerelik egy újat. Az oldal Budapesti vízvezeték-szerelői kedvező áron kínálják szolgáltatásaikat és az alábbi típusú szifonokat szerelik be a mosdókagyló alá:

 • palack alakú szifonok  
 • csőszifonok  
 • hullámcső szifonok  

Szaniterek beszerelése

Az oldalon választott vízszerelő az előre megbeszélt időpontban megérkezik a Budapesti címére, hogy lecserélje a régi szanitert és felszerelje az újat. A mosogató és a csatorna csatlakozási pontján lévő anyák lecsavarásával szétszereli a régi berendezést. Ezután az előadó bármilyen új szifont telepít. Végül a teljes szerkezetet egy összekötő csavarral rögzíti. Az oldalunk szakembereire bízott kedvező árú szifon csere számos előnnyel jár:  

 • a munka gyors, minőségi és olcsó lesz 
 • a telepítés minden szükséges követelménynek megfelelően történik

Szifon csere árak

Mosdó, mosogatószifon javítása, cseréje

15.000 Ft/db

Mosdó csere (csap + szifon átszereléssel)

15.800 Ft/db

Mosdó csere újra fúrással  (csaptelep + szifon átszereléssel)

17.000 Ft/db

Mosdó szifon csere  (szifon már 1800Ft-tól)

6.000 Ft/db

Flexibilis cső csere

2.500 Ft/db

Professzionális vízszerelési szolgáltatás megrendelése a Qjob-on

Ha a régi, túlfolyós vízvezeték-szerelvényeket kell leszerelni, tömítést kell cserélni, vagy olcsó szifon csere kell, akkor bármikor igénybe vehet az oldalon regisztrált szakemberek szolgáltatásait. A magasan képzett szakemberek bármilyen összetettségű vízszerelési munkát megfizethető áron elvégeznek. Amennyiben őket bízza meg, akkor elkerülheti a felesleges költségeket. A legjobb áron dolgozó vízszerelő kihívásához elegendő online kitölteni egy űrlapot, és megadni a telefonszámát a kiválasztott szakembernek, aki felhívja Önt és egyeztet a megrendelés minden részletét. Tőlük rendelni az alábbiak miatt előnyös:

 • a szakember gyorsan kiszáll a helyszínre szifont cserélni
 • alacsony árat kínálnak minden szolgáltatásra  
 • garanciát adnak az elvégzett munkára  

Az oldal Budapesti vízszerelőihez fordulva kedvező, megbízható és határidőre betartott szolgáltatást kap. A szolgáltatás pontos árát a kiválasztott szakember határozza meg, az áraik biztos, hogy kedvezőek lesznek!