Mosdó beépítése Budapesten tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Új otthonodban mosdó beépítése előtt állsz, de nem tudod, hogyan kezdj neki? Ne aggódj, segítünk! Szakember kereső szolgáltatásunkkal könnyen megtalálhatod a megfelelő szakembert, aki garantáltan professzionális munkát végez. Budapest területén dolgozó szakembereink átfogó szolgáltatást nyújtanak, beleértve az árajánlatot, a tervezést és a kivitelezést. Áraink változóak, de garantáljuk, hogy megtalálod a neked megfelelő ajánlatot. Az ár függ az elvégzendő munka típusától és a felhasznált anyagok minőségétől. Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot és kezdd el álmaid mosdójának megtervezését még ma!

76 szakember most online

Mihály

Mihály

erdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Mihály

Mihály

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

12600 - 23600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Budapesten!

Kamerás csővizsgálattal bontás nélkül találunk megoldást a problémára. Keressen minket! Dugulás vagy csőtörés esetén akár bontás nélkül megtaláljuk a problémát. Hívjon most!

 • Mosdó beépítése

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Szeretnél egy klassz klímát? Akkor itt a legjobb helyen jársz.

Lefolyóvezetékek kamerás vizsgálata, duguláselhárítás 24 órás ügyeletben

 • Mosdó beépítése

  5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Számomra Harcsa úr, pozitív meglepetést okozott. A munka elvégzése tökéletes volt. De sajnos másfél hetre rá, vissza dugult a csatorna, és garanciális javítást végeztek! Nem értem a negatív véleményt, mert nálam garanciát váltak a munkára!

Gábor
2 éve

Felújítaná fürdőszobáját? Kicserélné mosdóját? -bízza profi vízvezeték szerelőre. Megbízható munkavégzés. Precizitás. Szakmai felkészültség. Szolgáltatások: Fürdőszoba felújítás, Mosdók, mosogatók cseréje, WC-k és tartályok cseréje, Fürdőkádak cseréje.

 • Mosdó beépítése

  3600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Profik a srácok!

Vízvezeték-szerelő Budapest városában

 • Mosdó beépítése

  3400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Időben megjelent a helyszínen, professzionális munkát végzett, nem rohant, inkább ellenőrzött többször mindent, ellátott jó tanácsokkal és összetakarítva hagyta el a helyszínt. Köszönet érte.

Flórián
2 éve

Vízvezetékszerelő gyorsszolgálat. Gyorsan és precízen hárítunk el minden hibát! Díjmentes kiszállás. Nyugdíjaskedvezmény. Fűtésszerelés. Csatorna szerelés. Azonnal indulunk. Vízvezeték szerelés.

 • Mosdó beépítése

  6400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Maximális segítőkészség,évek óta tartó színvonal,korrekt elérhetőség,pontosság,kivitelezés,ár.

Padlóösszefolyók, wc-k, fürdőkádak, mosogatók, zuhanyzó lefolyók karbantartása. Segítség azonnal, Kovács Jozsef duguláselhárító. Szennyvízcsatorna építés. Kamerás csővizsgálat.

 • Mosdó beépítése

  4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon korrekt!

Kelemen
2 éve

Hogyan kaphatsz árajánlatokat a helyi szakembertől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, mosdó beépítése közben Budapesten

Mosdó beépítése 

A Qjob-on regisztrált szakemberek alacsony áron beszerelik a mosdót Budapesten. A szakemberkereső oldalunk széles körű adatbázissal rendelkezik olyan ellenőrzött vízvezeték-szerelőkről, akik gyorsan és minőségileg telepítik a kő és fém mosdókagylókat.

A telepítés jellemzői

A konyhai vagy fürdőszobai mosdókagyló olcsó telepítését profi vízvezeték-szerelőkre kell bízni. Habár ez egy egyszerű folyamat, azonban tudást és gyakorlatot igényel. A szakemberek fel tudják szerelni a természetes vagy mesterséges kőből (és más anyagokból) készült kézmosókat konzolokra vagy közvetlenül a falra. A mosogató beépítése több lépésből áll:  

 • régi kézmosó leszerelése 
 • szükség esetén a konzol rögzítése. A mosdókagyló közvetlenül a falra vagy szekrényre szerelhető. 
 • lábszelep beépítése 
 • a kézmosó csap beszerelése és bekötése 
 • a csövek eredményeinek és tömítettségének ellenőrzése  

A mosdó tartó konzolok falra történő beépítéshez jó minőségű önmetsző csavarokat használ, melyek a nehéz kézmosókat is elbírják. Ha az új mosogató megegyezik a régivel, a beszerelt rögzítéseket nem kell eltávolítani. A csatornahálózatra való csatlakozás a telepítés utolsó szakasza. A mosdó beépítése ára az alábbi tényezőktől függ: 

 • a beépítés összetettsége   
 • a mosdókagyló és vízcsapok típusa  
 • a segédanyagok ára

A szakemberek hozzátevőleges árait a weboldalon található árlistából ismerheti meg. A munka végső árat a szakember megrendeléskor adja meg. A hét bármely napján megrendelheti a vízvezeték-szerelő szolgáltatásait, aki szakszerűen és gyorsan beszereli a mosogatót Budapesten és vonzáskörzetében.

Mosdó szerelés árak

Mosdó beépítése

13.000 Ft/db

Mosogató csere

17.000 Ft/db

Szifon csere

8.500 Ft/db

Sarokszelep csere

5.000 Ft/db

Vízszerelő kiszállás

5.000 Ft

Szolgáltatás megrendelése

Ha kedvező árú mosdó beépítésére van szüksége, akkor rendeljen azt a Qjob-on. Adja meg a szakemberrel szembeni elvárásait, és a beépítés kívánt időpontot. Azok a vízszerelők, akik készek szakszerűen és olcsón beszerelni a mosogatót, jelentkeznek egy ajánlattal.  Nézze meg az oldalon található szakemberek profilját és árlistáját, hogy megtudja, mennyibe kerül egy mosdó beépítése. A korábbi megrendelők értékelése segít jó áron dolgozó vízszerelőt  találni Budapesten.

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért érdemes mosdót beépíteni a WC helyiségbe?

A mosdó beépítése a WC helyiségbe praktikus megoldás, mivel lehetővé teszi a kézmosást és a higiénia fenntartását anélkül, hogy el kellene hagyni a helyiséget. Ezenkívül, a legtöbb modern mosdókagyló stílusos és esztétikus, ami javítja a helyiség megjelenését. A mosdókagylók ára változó, de általában 10 000 és 50 000 forint között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú és milyen anyagból készültek.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik mosdó beépítése hozza a legjobb érték/megtérülés arányt a WC helyiségben?

A legjobb érték/megtérülés arányú mosdó beépítése a Grohe Euro Ceramic mosdó lehet, amely ára körülbelül 40 000 forint. A termék magas minőséget és modern design-t kínál, ami hosszú távon is megéri az árát. Azonban fontos megjegyezni, hogy a beépítési költségek és a WC helyiség mérete is befolyásolja az ár-érték arányt.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen anyagokat használnak a mosdó beépítésekor?

A mosdók beépítéséhez leggyakrabban használt anyagok közé tartoznak a kerámia, a műanyag, az acél és a kő. Az árak változóak lehetnek attól függően, hogy milyen típusú mosdót választunk és milyen minőségű anyagokat használnak a gyártás során. Általában a legolcsóbb kerámia mosdók ára kezdődik kb. 10 000 Ft-tól, míg a luxus kategóriájú kő mosdók ára akár több százezer forint is lehet.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik mosdó beépítése a legjobb választás modern fürdőszobákhoz?

A legjobb választás modern fürdőszobákhoz a Villeroy & Boch Subway 2.0 mosdó beépítése, melynek ára átlagosan 80 000 forint. Ez a mosdó stílusos és praktikus, kiváló minőségű anyagokból készült, és könnyen tisztítható.

Olvas